en vecka som gått

Publicerad 2013-08-26 22:17:26 i Allmänt,

En vecka sen sist jag tittade in här, har verkligen inte haft tid. Livet flyter på, förra veckan hade jag någon riktigt bra dag där i början på veckan. Det följdes dock upp med en riktigt dålig onsdag som innehöll allt från gammal mjölk till en knock out så jag såg stjärnor och fick hålla mig på marken resten av dagen. Fortsatte sen veckan med att lära mig att det inte är någon bra idé och dricka vin och spela spel fram till halv fem på morgonen när man ska upp och jobba klockan sju igen... Överlevde trots det även fredagen och sen blev det lite mer vin och spel den kvällen men inte riktigt lika sent.
 
I Lördags var vi till Gröna Lund och åkte karuseller, kollade på sommarkrysset, var nästan med i TV, åt gudomligt goda pannkakor och såg till att Sophie vann en stor Marabou så vi hade färdkost hem sen. Kul kväll som även den slutade lite för sent.. Igår var jag äntligen ledig, firade det med att sova halva dagen, gå på marknad och avslutade den sen med grillat och vin samtidigt som vi njöt av en av de sista sommarkvällarna :)

Appropå det så har det varit helt fantastiskt väder de senaste dagarna och det ska tydligen hålla i sig några dagar till också, bara att njuta! Idag var jag riktigt segstartad och vaknade inte riktigt till förrän jag fått i mig lunch. Vi slog på stort och gjorde en hallon & jordgubbspaj på lunchen som vart helt galet god. När alla djur var motionerade så hann vi med en sväng på gymmet innan Oskar bjöd på middag. Vart sen paj framför kvällens avsnitt av Idol, nu har jag varit hemma ett tag och tänkte sova tidigt ikväll. Får väl se när jag får tid till att skriva nästa gång, har inte riktigt koll på veckans planer! Men ni får väl ha det så bra tills vi hörs igen :)
 
 
 
 

bra måndag!

Publicerad 2013-08-19 21:47:11 i Allmänt,

Då har jag varit Sigtunabo i några dagar igen, är tillbaka i rutinerna och allt rullar på. Idag har det varit en bra dag solen har varit framme och bidragit med en riktigt behaglig temperatur vilket gör allt mycket lättare. Alla hästar har dessutom sprungit lite finare än vanligt, extra plus i kanten får min lilla stjärnhäst som kändes hur bra som helst idag! :)
 
Har hunnit med en timme på gymmet som vi tänkte ha som rutin fem dagar i veckan framöver, hittills har vi hållit i det får hoppas att vi kan fortsätta med det! Tog sen våran andra nya rutin, ägg, avokado och salt efter gymmet framför Idol. Har jag fodrat kväll till alla djur och nu sitter jag inne framför en film och myser med tända ljus. Vi storstädade och möblerade om häromdagen, har helt otroligt nog lyckats hålla det fint och upptäckt att det faktiskt kan vara riktigt mysigt här :) Ska väl snart bege mig till sängen så jag vaknar med nya krafter inför morgondagen, har sån tur så jag har lite sovmorgon till och med :)
 
 
 
 

Bästa sängen!

Publicerad 2013-08-13 23:54:27 i Allmänt,

Då ligger jag nerbäddad i min sköna säng för sista gången på länge, min säng är verkligen en av de sakerna jag saknar mest nere i Sigtuna. Ska försöka sova strax, imorgon går bilen vid halv sju så klockan är ställd alldeles för tidigt. Har för tillfället rätt mycket ångest över att sommaren är slut, skulle vilja backa bandet nån månad och köra sommaren igen. Har verkligen haft en helt grym sommar :)

Var till Maggan och red tre ponnyer till ikväll, gick fint med alla tre. Blev ingen prommis med Elin men en biltur, det är ju bättre än inget. Har sen packat klart allt och tänkte jag sova. Får se hur internet tänker fungera där nere, det märks väl när jag skriver gång i alla fall :)

Solig tisdag :)

Publicerad 2013-08-13 15:59:34 i Allmänt,

Hello there! Tisdag idag, en solig sådan helt otroligt. Jag hade som jag skrev igår planer på att sova länge inatt, lyckades dock inte somna förrän vid tretiden så det blev inte riktigt lika många timmars sömn som jag räknat med. Var trött som en gris imorse men vaknade till efter någon kopp kaffe, har börjat bli beroende av kaffe på senaste tiden. Jag som lovat mig själv att inte bli det, är dessutom alldeles för lat för att fixa kaffe själv men nu får jag väl så lov och göra det själv om jag ska ha nåt kaffe. Hoppas ni antecknade det där nu!
 
Var iväg och hoppade ponnyn Peter på förmiddagen, gick finfint. Har sen motionerat mina egna djur, fixat stallet, packat upp och packat om alla hästsaker så nu är det i stort sett bara hästarna som saknas i packningen. Är inne igen nu och tänkte packa åt mig själv, är väl egentligen bara att trycka ner alla kläder i väskorna så är jag typ klar sen förutom lite småsaker. Ska iväg till Maggan och rida lite mer ponny sen, ännu lite senare hoppas jag på Elin har tid med en kvällsprommis. Sen ska jag somna i tid ikväll för imorgon måste jag upp alldeles för tidigt. Nu är det väl dags att jag sätter igång, hörs senare!
 
 
 
Fin utsikt i Hamamarö! :)

So wake me up when it´s all over

Publicerad 2013-08-12 23:44:11 i Allmänt,

Får ångest när jag hör den låten, den påminner alldeles för mycket om sommaren. Om sommaren faktiskt börjar närma sig sitt slut med stormsteg. På onsdag rullar jag söderut och på torsdag börjar jag jobba, halvblandad ångest över det. Ska bli kul och komma igång och jobba igen men samtidigt tråkigt att sommaren är slut och verkligheten där jag inte hinner med någonting annat än att vara i stallet kommer tillbaka. Även om jag tycker det är jättekul så är det ju faktiskt kul och kunna göra någonting annat ibland också. Men jag kommer nog in i rutinerna rätt snabbt igen så de blir nog bra :)
 
Måndag idag, började med lite sovmorgon innan jag hängde i soffan hela förmiddagen. Var till Holmsveden och fikade en sväng, hade sen det rätt så chill igen. Var på promenad med Elin ikväll, vi hade inte träffats på någon vecka så vi hade en del att prata om :) Nu är jag svintrött och tänkte sova, sista dagen jag får sova imorgon. Har sen en hel del att packa upp från helgen och sen packa om allt igen, har några hästar och rida också så det blir nog full dag imorgon. Ska passa på och njuta av Hälsingeluften lite extra för det dröjer nog tills jag får göra det igen!
 
 
 
Sommar, sol och öl med Elin :)
 
 
 
 

Hammarö

Publicerad 2013-08-12 23:22:04 i Allmänt,

Det börjar bli långt mellan gångerna jag skriver, har inte riktigt haft tid och de dagar jag har haft tid så har jag inte haft så mycket att skriva om. I helgen var vi i Hammarö på tävlingar med Bella och Calle, båda hästarna har hoppat riktigt bra men har haft lite stolpe ut. Calle slog till med en riktig kanonrunda igår, tyvärr ramlade nästsista hindret men han var så himla fin både mellan och över hindren. Han går verkligen bättre och bättre för varje start nu, det känns att det varit väldigt nyttigt för honom och följa med på de här lite större tävlingarna :)
 
 
Fröken fräken har även hon hoppat fint, trots att jag på fredagen mest drog i tyglarna för att sen attackera hindren fram tills en distans mellan åttan och nian där jag istället bara red framåt och försökte hoppa av alldeles för tidigt. Stackars Bella försökte så gott hon kunde med att lägga in ett litet extra och sen kravla sig över hindret, som trots hennes tappra försök föll. Fick sen följdfel på det på hindret efter men klarade sen vattnet felfritt och även sista hindret, åtta fel i protokollet men om det hade varit mina fel hade vi varit utesluten för längsedan. På Lördagen skärpte jag till mig och drog inte riktigt lika mycket i tyglarna och hade mycket bättre flyt runt hela banan, en bom föll i omhoppningen men annars var det helt okej och väldigt mycket bättre än dagen innan. Det räckte dessutom till en placeringar och jag fick in i alla fall några hundralappar denna helg, hon är pålitlig på den fronten min lilla häst. Igår hade jag skärpt till mig ännu ett snäpp och vi hade en riktigt bra runda på gång, hon hoppade fint och jag styrde runt helt okej. Men då var det Bellas tur att säga upp sig på vattnet som var sista hindret, vet inte varför och tänker inte grubbla mer över det heller. Det ska tränas mer vatten, men tänker inte komma ihåg det mer än nödvändigt. Tråkigt dock för hon har hoppat fint hela helgen och både hon och jag lär oss verkligen av att få vara på de här tävlingarna. Framförallt av att kolla på alla duktiga ryttare :)
 
 
Ska försöka få upp någon film från helgen, har blivit dålig på det. Men ska göra mitt bästa!
 

friday

Publicerad 2013-08-02 23:17:09 i Allmänt,

Godkväll!!

Då vare någon dag sen igen då, har haft några rätt lugns dagar så finns inte så mycket att berätta. I Onsdags var vi till Mohed med sysslingarna och kollade in deras camping, solade och skulle bada men då kom regnet. Så det blev en sväng till Hambo för lite pizza istället, på kvällen var vi först ut och åt med grannarna innan det blev utgång för oss ungdomar. Vart dock en rätt lugn kväll för min del men vi hade rätt kul ändå :)

 

Igår spenderade jag dagen i sängen och hade helt galet ont i magen, fick gå dubbelvikt så fort jag försökte kliva upp... Har tack och lov varit bättre idag och hann med och träna Bella & Calle på eftermiddagen, vi hann även med lite tårta och skumpa mellan träningarna för att fira ännu lite mer från förra helgen. Det har blivit en himla massa gotta och skumpa för den sjundeplatsen!

 

Nu har jag precis slagit mig ner i sängen efter någon drink med grannarna. Tänkte försöka somna rätt snabbt, har planer på att kliva upp tidigt och rida medan det är en behaglig temperatur ute imorgon. Har fyra hästar att rida på morgonkvisten så det lär väl bli rätt tidigt, har sen en del annat inplanerat resten av dagen :)

 

 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela