ettinläggpervecka

Publicerad 2012-11-26 10:06:51 i Allmänt,

 
Hey! Det här med att blogga en gång i veckan tycker jag verkar rätt lagomt, rätt tråkigt kanske men ändå skönt heh. Jao, livet rullar på förra veckan gick åt till att rida och fixa resten av tiden försökte jag bli fri från min gulliga förkylning.. Nu börjar jag i alla fall bli bättre så de är ju skönt :)
 
Hästisarna känns i alla fall superfräscha efter deras lugnare period, gymnastikhoppade mina två och Calle i helgen och alla tre skötte sig kalas om än lite små lyckoskutt ibland :) Annars har helgen varit rätt lugn, dagarna har dock försvunnit väldigt fort så jag har inte hunnit med så mycket mer än att rida och fixa.
 
Imorse tog jag mig lite oplanerad sovmorgon, ingen större katastrof dock. Blev lite stalltjänst och nu har jag suttit och fixat lite grejjer inför lite saker som händer i veckan :) Nu tänkte jag försöka få i mig lite frukost innan jag sätter igång med dagens sysslor. Idag har jag en proppfull att göra lista så de är väl bäst att sätta igång :)
 
 
Instagrambild från Falsterbo :)
 
 
 
 
 

home again

Publicerad 2012-11-19 20:23:04 i Allmänt,

Hejhopp!
Hoppas allt är bra med er, själv har jag gått och blivit sjuk en riktig dunderförkylning känns det som :( Måste ha världens säsmta immunförsvar som blir sjuk heeela tiden. Har dock haft en himla tur att det bara blev en förkylning då både Karin och Morfar fick magsjuka nere i Flyinge och med tanke på att vi bodde i en husbil så är det smått otroligt att inte jag blev sjuk. Fick Irmas förkylning efter att vi sovit ihoptryckt i hennes 90 säng en natt, men hellre det än magsjuka!
 
Ähh, nog snackat om sjukdommar. Hade i alla fall en bra vecka där nere i Skåneland, sett en massa fina hästar och duktiga ryttare och haft det rätt lugnt. Varit lite hästskötare bara och gått på helspänn och kännt efter om jag mår illa eller inte, haha. Irma och hästarna har skött sig riktigt bra de oxå, även om det såklart var mycket tack vare hästskötaren ;)
 
Irma och Nisse var trea i en 1.40 :) (grymt dålig bild, jag vet)
 
Kom hem igårkväll och även om man har det bra borta så är det oslagbart att få komma hem och sova i sin egen säng, helt klart! Vi fick även en till passagerare i bilen igår, en riktig söt sådan :)
 
Hur söööt!? Funderade på att sno med mig den hem ;)
 
Idag har jag även gått och blivit ensambarn i familjen och vi har blivit två (och en halv) familjemedlemar mindre. För idag styrde Lisa, Erik(den halva) och Poppe ferrarin mot Funäsdalen, där de har fått för sig att de ska jobba i vinter. Kul för dom och riktigt lugnt och skönt blev det för mig och Antepante idag, fast de blir väl konstigt oxå kan jag tro.
 
lagomt mycket packning, de hade verkligen inte fått in en enda pinal till haha!
 
Ja, så är det med det. Idag har jag tagit det rätt lugnt, hängt med min nya bästis Elfantis, förkylningen, tekoppen och TVn rätt skönt :) Ikväll har jag fixat i stallet och pysslat med Stjärnan och så fick hon sig en promenad oxå. Hoppas på att jag tar mig till ridhuset imorgon så hon får rasta av sig lite så kanske jag kan rida på henne hemma själv sen, haha. Jag är ju inte bara liiiite tävlingssugen nu heller, lagomt kul att det är lååångt kvar tills de blir några tävlingar...
 
Nu ska jag i alla fall packa upp och grejja lite, sen ska jag ösa i mig några koppar te och sova tidigt så kanske jag är piggare imorgon :)
 
Irma och Jossan på middag i Lund :)
 

heyho

Publicerad 2012-11-15 15:53:56 i Allmänt,

Hejsan hoppsan! Hur har ni det? Bra hoppas jag :) själv sitter jag nere i Flyinge, är här nere med Irmas mamma och morfar. Kom hit sent i Tisdagskväll, igår var det tävling hela dagen lång. Dagen avslutades med VW Grand Prix, så där fick vi se hela Sverigeeliten hoppa. Så såg många fina hästar och duktiga ryttare :)

Idag är det inga tävlingar så idag är det väldigt lugnt. Hänger i husbilen med iphonen och en godispåse, inte så dåligt det heller! Ikväll ska vi nog i alla fall på bio, om de andra hinner bli klar i tid vill säga :)

Har inte så mycket mer att säga, kan ju bjuda på den enda bilden jag lyckades få till igår. Från prisutdelningen i GP klassen, lyckades inte ens få med Roffe som är bakom huvudet där, haha!

Hade visst en blogg jag oxå

Publicerad 2012-11-12 21:39:35 i Allmänt,

Nej men oj, hade jag en blogg!? Grymt dålig uppdatering, men blogglusten har legat nollställd och dessutom var jag internetlös ett tag där. Ni som känner mig kanske förstår att det var en väldigt tuff vecka för min del...;)
 
Vad har hänt då!? Jo sist jag uppdaterade laddade jag tusan för utgång, dock blev det aldrig någon utgång utan en god natts sömn eller!? En natts sömn, sovandes som en stock i min mans soffa blev det i alla fall. Vardagarna rullar på rätt lugnt, hästisarna har haft en lugn period och bara ridits ut någon dag i veckan. Så även jag har tagit det rätt lugnt, varit sjuk lite till och från. Förra veckan låg jag däckad i feber flera dagar, sååå kul.
 
Helgerna har även de varit rätt lugna, för några veckor sedan vart det bröllop lite spontant, på natten blev det spontandans och dagen efter spontanfika - en spontan helg med andra ord (höhö). Förra helgen var det Halloween, vilket jag hade lite beslutsångest över. Men någongång där runt sex på Lördagskvällen bestämde jag mig för att gå ändå, snickrade ihop en nyckelpigedräkt lite sådär snabbt samtidigt som jag åt och gjorde i ordning mig själv innan det bar av på förfest. Det var minst sagt folkrik kväll, har aldrig sett så mycket folk på tranan någon gång. Ett tag kunde man knappt röra sig där inne, men det vart en rätt kul kväll ändå. Var dock en rätt trött tjej som stupade ner i sängen med värkande fötter när jag väl var hemma efter att ha åkt nattbuss i hundra år. Lyckades tyvärr inte få till en enda bild under hela kvällen, riktigt dåligt men tyvärr sant.
 
Förra veckan låg jag som sagt mest däckad, hann med en shoppingdag i Gävle/Valbo där jag gjorde av med alldeles för mycket pengar, men på något konstigt sätt så kändes det rätt bra ändå haha. I Lördags var det dags för Gävleborgs ryttargala på Läkerol arena, riktigt mycket folk och även om det vart lite segt ett tag så var det ändå helt okej. Fick även hämta mitt DM silver, kanske lite överdrivet att behöva åka dit för det men, jaja :)
 
På kvällen blev det sen utgång lite spontant där, om jag aldrig sett så mycket folk på tranan förra helgen så var det helt tvärtemot denna gång. Sjukligt lite folk, men vi fick till en kul kväll ändå även om jag blev grymt trött på slutet. Igår blev det en roadtrip till Märsta lite sådär en sväng, sen var det slut på den dagen.
 
Nu vet inte jag hur kul ni tyckte det där var att läsa, förmodligen tyckte ni inte att det var ett dugg kul menmen. När jag läser det här om ett år så kanske jag tycker det är kul i alla fall ;) Har inte mycket mera att skriva heller, ska ta och fixa naglarna lite, äta något och sen slå på en mysfilm och sova. Har blivit riktigt duktig på att hålla naglarna fina nu när jag inte har så mycket annat för mig, haha. Men ni får väl ha det grymt så får vi se när det dyker om någon mer uppdatering..:)
 
 
Bjuder på en ovisad (tror jag) bild på Calle från Breeders, eftersom jag aldrig knäpper några bilder på vad jag hittar på om dagarna ;)
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela