onsdagkväll

Publicerad 2011-08-31 22:13:35 i Allmänt,

Godkväll!
Nu har jag hamnat här igen, jag är ju helt omöjlig! Var i allafall duktig och pluggade lite förr idag, sen tog jag och hunden en skogspromenad ganska mysigt även fast jag går och är rädd för eventuella björnar hela tiden, känns mycket trygare när man sitter på hästryggen. Har ridit och fixat stallet ikväll oxå. Bella Mc Fee var allmänt dryg, kan tänka mig att hon hade träningsverk sen igår. Hon hoppade runt på bakbenen då och då med huvudet uppe i himlen, lyckades till och med rycka sönder martingal. Men hon var framma för skänkeln mycket mer idag iallafall, funderar på att försöka rida och klättre lite med henne imorgon om jag tar mig någon vart vill säga..

Skrittade Babbsan oxå, var flera veckor sedan sist hon blev riden. Hon visade sin glädje genom att hoppa runt på bakbenen även hon ;) Stretchade halsen och ryggen på henne och hon var riktigt fin faktiskt. Anna kommer och kör med laser på henne imorgon igen. Nu ska jag borsta tänderna och kolla på one tree hill i min sköna säng. Börjar klockan nio och slutar klockan elva imorgon, helt okej om man säger så :)
puss


stjärnan!

dumma tåg

Publicerad 2011-08-31 12:27:58 i Allmänt,

dummadummadumma tåget åkte ifrån mig!!!! Så nu sitter jag hemma framför Hellcats igen, ska ta något och äta hann aldrig göra det innan. Sen ska jag plugga, missar bara två lektioner som tur är i allafall men jädrigt onödigt i vilket fall kan man ju tycka. Jaja ska som sagt var ta tag i pluggandet sen ska jag ta mig ut i stallet och fixa och rida litegranna sen har nog inte kvällen något annat än plugg att erjuda tyvärr. Nää nu ska jag sluta tråka ut er!
puss


stjärnan på dressyrträning i somras!

ofrivillig sovmorgon, ganska skönt ändå

Publicerad 2011-08-31 10:13:04 i Allmänt,

Jag är ju bra grym alltså, glömde tydligen ställa klockan igårkväll så jag vaknade en och en halv timme för sent. I och med det missade jag idrotten mellan åtta och nio, så min första lektion blir fem över tolv. Så nu hoppas jag på att min moppe vill starta om ett tag så jag puttra ner till tåget, har ingen lust alls å gå så. Har i allafall varit duktig och pluggat litegrann nu såhär på morronkvisten. Nu är det Hellcats som gäller, funderar på och ta nånting och äta innan jag ska göra mig klar för skolan oxå. Åt som vanligt ingen frukost så börjar bli rätt hungrig faktiskt, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer heller. Vart faan får alla bloggare allt ifrån!?
puss


Jag & Elin på party i sommras!

tisdag

Publicerad 2011-08-30 22:14:37 i Allmänt,

Tjolahoppsan!
Hoppas ni har haft en bra dag, min har varit helt okej. Lekte som sagt lekar hela dagen, vissa roligare än andra. Mitt lag vann finalen som var att man skulle göra om refrängen på en schlagerlåt, vi fick Främling. Kan väl inte påstå att vi var så bra, men tydligen var vi bäst i allafall. När vi slutade så var det en och en halv timme kvar tills bussen gick så jag och irma satt på skolan och spela piano och halvsov. När jag sen äntligen kom hem var jag vrålhungrig, skulle plugga men blev aldrig av.

Efter mat och stallfix var det träningsdax i Hällbo med Bella. Det gick helt okej, hon behöver gå fram för skänkeln bättre hon blir helt tom ibland. Men på slutet idag gjorde hon det och då får hon helt annat avstamp med mycket mer tryck i. Mamma filmade lite så kanske kan slänga upp nåt klipp sen :) Efter min träning fick jag även rida Maddes häst Gullan, hon var riktigt rolig att rida på och hon kändes som en gummiboll när hon hoppade :)

Nu sitter jag i tv-soffan svettig och äcklig, ska ta något att äta och hoppa in i duschen. Får se om jag sätter på ett one tree hill avsnitt eller om jag somnar av mig själv. Börjar klockan åtta imorgon men har idrott första lektionen så behöver inte vara så fräsch, sen har jag ett meeegalångt hål alldeles för mig själv, tjoho vad kul!
Näää nu är det bäst att jag sätter igång.
puss


har tydligen inga bilder på Bella så fick bli en på min gamla ponny Sigge!

tisdagmorgon

Publicerad 2011-08-30 08:44:26 i Allmänt,

Godmorgon!
Klockan är halv nio och jag är klar med allt jag skulle gjort innan Elin kommer om en timme, eller jag ska byta byxor. Just nu sitter jag med datorn i knäet framför vakna med the voice, bara jag och vovven hemma så lungt och skönt :)

Idag ska vi som sagt leka med ettorna och tvåorna, kan ju bli spännande. Det är tvåorna som fixar lekarna, blir nog dock svårt för dem å slå våra lekar ifjol! Vet inte inte varken vad jag ska skriva eller hitta på, skulle kunna städa mitt rum men det lät ju väldigt jobbigt så sitter nog kvar här och nördar mig tills jag ska göra mig klar.
puss

fick bli ännu en bild på Babs, måste fixa lite mer bilder!

Första inlägget!

Publicerad 2011-08-29 21:02:20 i Allmänt,

Hej påer!
Första inlägget, har suttit och fixat och trixat med designen ett tag. Kommer inte bli något bättre för tillfället känns det som. Får väl se hur länge jag är sugen på att blogga, haha. Men den som lever får se.

Vet inte vad jag ska skriva riktigt, men kan ju alltid berätta lite om min dag :) Imorse red jag Bella och fixade stallet. Sen kom Biggan hit så åkte vi upp till veterinären med Pärla för att kolla om hon var dräktig, tråkigt nog var hon inte det. Så nu får hon gå i hagen några månader till så är hon förhoppningsvis fräsch sen igen. Efter det åkte jag till skolan och käkade lunch och hade två lektioner, inte speciellt jobbiga sånna heller! Åkte med Elin hem, sen jag kom hem har jag käkat, pluggat lite, kollat på svensson svensson, taggit hand om mina prinsessor och nu funderar jag på och duscha och lägga mig framför one tree hill. Låter rätt lockande faktiskt :)

Morgondagen bjuder först på sovmorgon till klockan tio, har dessutom tur så kan åka med Elin upp så får faktiskt sovmorgon. Blir nog en springtur och stallfix på morgonen. Går i skolan mellan tio och två, vi har programdag så ska leka lekar med de andra naturklasserna. Ganska lugn dag med andra ord. På kvällen ska Bellan på träning och annars vet jag inte att det händer något. Nää nu ska jag sluta med det här tråkiga blogginlägget och läsa lite bloggar och ta en brieostmacka, sen blire duschen och one tree hill!
pusshej


har inte så många bilder på datorn så fick bli en på Babbsan :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela