wiiiiiiiieeeeeeeeeeee

Publicerad 2012-05-28 00:36:58 i Allmänt,

Tänkte bara berätta att jag precis skickade in mitt sista arbete i gymnasiet och även om jag har Sveriges sämsta betyg så känns det så grymt j'vla bra. Nästan så jag sitter och gråter en skvätt av lycka! Nu är det bara det roliga kvar och sen, sen är jag äntligen fri och som jag längtat efter det i stort sett från första dagen för snart fyra år sedan har jag längtat och nu, nu är det sjukt nära. Lite sorgligt fast ändå inte, skulle jag fortsätta gå i skolan igen så skulle jag vilja vara liten och gå på mellanstadiet eller nåt, haha.

Om två timmar och fyrtio minuter börjar resan till Cypern och de kan ju inte bli annat än helt suveränt. Har längtat i snart ett halvår och nu är det äntligen dax, fast resfebern börjar komma krypande. Vet inte om jag är flygrädd heller för sist jag flög var jag sex år, så det kan ju bli spännande. När vi efter en vecka där nere få komma hem och tillbringa en dag i Stockholm med klassen och gå på Grönan gör ju allt bara tusen går bättre. Och ja efter det är det bal och sen mina vänner är det bara en vecka kvar till friheten.

Men nu ska vi inte rusa händelserna i förväg, först ska jag njuta som bara den den här veckan verkligen leva livet :) Hoppas ni kommer få det bra här hemma men jag tänker ha det bättre ;) Mobilbloggar kanske på vägen sen får jag se om jag hittar nåt internet där nere. Men om inte så hörs vi om ungefär en och en halv vecka, ha de bäst!


för att göra allt ännu lite bättre så har världens finaste och Tom
varit jätteduktiga i helgen :D

sunny sunday

Publicerad 2012-05-27 18:18:02 i Allmänt,

Helllu! Hoppas ni har en fin söndag ute i solen. Själv har jag mest spenderat den innomhus och packat och fixat. Så numera väger min resväska (som förövrigt är en kexchokladväska, grymt coolt..) 14kg men har typ bara smink och lite smågrejjer kvar till handbagaget och biljettern och passet såklart, är livrädd för och glömma dem haha.

Igårkväll hade jag en riktigt bra Lördagskväll, den började med grillat och skvaller i Söräng, när vi käkat så hängde vi där ett tag till innan vi fick för oss och dra på tranan. Väl där så fick vi reda på att det kostade 50kronor innan halv elva när det brukar vara gratis, så då bangade jag, Elin och Rekan ur. Så istället hängde vi i Bollnäs några timmar, en lyxshake på max var inte så himla dåligt det heller. Och på nåt vis lyckades vi få tiden och gå riktigt fort och det blev en hel del skratt. Sen vid halv två när det var gratis och gå in så var jag och Rekan in på tranan en sväng, dansade lite och sådär innan vi åkte hem. Så kom hem vid halv tre, så imorse blev det lite längre sovmorgon än vad jag tänkt men jaja. Nu ska jag göra klart sista skolgrejjen ever, eller jaa i gymnasiet i alla fall. Helt assum ju! Sen ska jag försöka hålla mig vaken till tre i natt, för då går bilen mot Bollnäs och tåget! :DD


Elin var ju glad i alla fall! :)

life is good

Publicerad 2012-05-26 14:30:14 i Allmänt,

Heeey there! Hoppas allt är bra där ute, här är det kalasbra faktiskt. Solen skiner ju idag igen även om det inte är lika varmt som igår, men man kan ju inte bli annat än på bra humör! :D Idag fick jag en liten sovmorgon oxå, grymt skönt lär ju inte bli så mycket sovande den närmaste tiden kan jag tänka mig. Imorgon lär jag väl ta mig upp i hyfsad tid och sen på natten sover jag förmodligen inget alls och SEN är det party all night long hela veckan haha.

Igår blev det en shoppingtur i stora staden Bollnäs, köpte studentskor och en massa solskyddsgrejjer och sånt krafs. Skulle som sagt var köpa ett par nya skor oxå men de fanns inte i min storlek, så funderar på en tur till Gävle imorgon skulle gärna vilja ha dem innan jag åker. Men får väl se vad det finns tid till.. På kvällen var jag faktiskt på fotboll, dock hängde vi mest i bilen för det regnade. Menmen oavgjort spelade dem i alla fall så det var ju bättre än att förlora i alla fall :)

Idag har vi mockat vinterhagen, alltid lika roligt men nu är det gjort. Ska pallra mig ut och rida lite strax, hästarna släpptes på gräs igår så de var vääääldigt lyckliga över det så får väl se om de har lust och komma till mig, skulle inte tro det... När hästarna är avklarade ska jag duscha och lite så innan det bär av mot Söräng för lite grillning, finfin Lördag må jag säga :)


sörängshäng ifjol!

soligt

Publicerad 2012-05-24 23:08:10 i Allmänt,

Halllloo! Ännu en väldigt solig och fin dag till ändå, verkligen helt underbart väder har det varit idag. Jag har faktiskt spenderat hela dagen utomhus oxå, mamma och hennes klass har varit här idag så jag har hängt med dom, gått på utflykt, sprungit en orienteringsbana x2, käkat hamburgare, spelat volleyboll, kännt mig ovanligt lång och bara hängt i solen. Riktigt härlig dag och det är ju inte utan att man bli lite nostalgisk och längtar tillbaka till den tiden då man gick på mellanstadiet, då var livet lätt :)

Ikväll har Bella varit på hoppträning, hon var grymt taggad och sprang och bockade och höll vilket typ aldrig har hänt så vet inte vad det flugit i henne. Men hon var fin ändå, hon är lixom alltid fin när man hoppar :)

Idag har även min vapendragare Svarta blixten lämnat mig och flyttat, vart vet jag dock inte. Lite småsorligt nästan men jag behöver den inte såå och dessutom blev jag några tusenlappar rikare :D

Imorgon ska jag upp till ridskolan en sväng på morgonen, sen är jag ledig resten av dagen (inget ovanligt dock..). Men ska i alla fall på stan och köpa studentskor och sen är det en hel del mer som behöver inhandlas och nu när jag fick pengar tänkte jag köpa mig ett par nya converse oxå då mina gamla håller på och ramla isär. Har dock beslutsångest om de ska bli ett par höga eller låga och vilken färg...menmen det löser sig nog. Nu tänker jag i alla fall sova så godnatt med er!


goodbye my friend och tack för alla fina minnen! eller det finns inga minnen
men tack ändå!

Sooooooooool

Publicerad 2012-05-23 14:18:11 i Allmänt,

Hejja solen, fortsätt såhär :) hade tänkt lägga mig och sola i typ en timme eller nå, tröttnade dock efter typ tio minuter så gick in igen haha. Spar solandet tills nästa vecka istället!

Har i alla fall städat klart mitt rum och börjat ta fram lite packning. Nu när det inte blev nån solning så ska jag plugga lite istället ;)

ett stycke solig tisdag

Publicerad 2012-05-22 22:38:46 i Allmänt,

Jaa man kan väl inte annat än att älska vädret som varit idag!? verkar dessutom som att det tänker fortsätta resten av veckan, underbart :) På min soliga tisdag tog jag först sovmorgon och sen chillade jag typ hela förmiddagen rätt onödigt men ändå, sen tog jag bussen till Bollan (evigheter sedan jag åkte buss) där tog jag en promenad till sjukhuset där de röntgade min nacke så nu är det bara att hoppas på att det såg bra ut oxå. När det var klart tog jag en promenad tillbaka in till stan och hängde där en stund innan mamma kom, åkte lite överallt och letade balskor åt mig. Det slutade med två par skor för ynka hundrasextiofem kronor att det dessutom var mamsen som betalde gjorde ju inte saken sämre. Beställde hem ett par som jag nog ska köpa till studenten oxå, de kommer på fredag så hoppas att de passar!

När vi anlänt hem skulle jag egentligen rida Busan men hon har förmodligen sparkat sig själv på ena frambenet och var varm och svullen, inte halt dock men kändes dummt och rida. Så satte mig i kvällssolen och lät båda två äta gräs istället, myspys :) De har inte enda grässtrå i sin hage för tillfället, men de ska få byta hage snart ska få växa på sig lite mer där bara så tills dess får de nöja sig med hö och beta lite ibland :) Nu har jag varit duktig och börjat städa mitt rum, har verkligen sett ut som en soptipp så det behövdes, hann inte klart men grejjar det imorgon hade jag tänkt. Nu ska jag knäppa på en film och sova tror ja, så sov gott det hade jag tänkt göra ;)


Bella i Söndags :)

I´m alive!

Publicerad 2012-05-20 19:32:19 i Allmänt,

Faktiskt så lever jag, även om jag för tillfället är grymt trött. Har varit halvt död hela veckan oxå, men eftersom vi har haft hopptävlingar sen i Torsdags så har jag varit igång ändå. Men det har gått rätt bra ändå, fick i uppgift av Maggan att gå runt och se söt ut så jag har väl gjort så gott jag kunnat, haha. Idag skulle jag egentligen tävlat alla tre hästarna, men ett tag skulle jag inte få tävla överhuvudtaget vilket jag varit lagom sur över haha. Men tillslut så fick jag rida Bella i alla fall, hon har blivit riden litegrann i veckan i alla fall. Babe har vilat hela veckan eftersom jag inte fick rida och ingen annan vill rida henne haha. Aja fick tävla Bella som sagt var, i 1.20 red jag verkligen som en kratta men hästen kändes riktigt fin. Blir så trött på mig själv bara, ska träna kombinationer i massor nu haha..

I 1.30 sen skärpte jag till mig rätt hyfsat faktiskt hann inte bli klar på ett räcke så det ramlade ner annars var hon verkligen kanonfin så det kändes rätt onödigt att jag skulle klanta till mig sådär men aja. Vart ingen felfri i grunden så det blev omhoppning mellan Gaby, Madde och mig haha. Vart en stor miss efter tvåan så jag höll på å rida in i ett annat hinder så var tvungen och stanna och vända haha, sen rätade jag upp mig lite för snabbt in i kombinationen så den bommen ramlade. Men blev en andra plats bakom Madde och Ziddan, fyra tiondelar skiljde det... Menmen Bellan kändes riktigt bra idag så jag är glad och nöjd ändå :)

Nu ligger jag helt död i sängen och skulle helst vilja sova, men är väl lite väl tidigt kanske. Har precis kollat klart på säsong fyra av 90210 så nu tänkte jag ta lite One Tree hill :)


finhästen i 1.20 idag :)

Farbror doktorn

Publicerad 2012-05-16 17:45:51 i Allmänt,

Ännu en dag har jag spenderat i sängen, superkul verkligen. Var till farbror doktorn på eftermiddagen, han konstaterade hjärnskakning och skickade remiss till röntgen. Så ska dit och röntga halsryggen för och se om jag har nån spricka fast han trodde inte så kan ju hoppas att han har rätt. Sen när vi var klara och började gå därifrån så lyckades jag svimma, två gånger till på köpet hade tydligen krampat och hållt på oxå. Så de fick hämta mig i en rullstol och skjutsa mig till en säng, haha. Piggade på mig efter en stund i alla fall!

Nu är vi påväg till ridskolan, ska fixa inför tävlingarna. Dock lär ju inte jag kunna göra så mycket men nånting kan jag väl kanske lyckas med...;)

fun

Publicerad 2012-05-15 19:27:20 i Allmänt,

Hejhopp! Hoppas ni har haft en roligare dag än mig, jag har spenderat ännu en dag i sängen och soffan. Har glott på 90210 och sovit hela dan, har inte gjort nånting mer i stort sett kuuuuul... Inte mår jag speciellt mycket bättre heller, huvudet mår ganska bra när jag ligger ner men så fort jag är uppe gör det ont igen och varken nacken eller axlarna är nå bättre heller. Resten av kroppen är inte riktigt lika mörbultad som igår i alla fall.

Skulle egentligen varit till Bollnäs med Bella och Calle och hoppat de nya hindren ikväll men får inte rida så det blev inget. Hoppas att jag blir bättre snart så jag kan tävla i helgen i alla fall. Något som är lite roligt är att det numera är mindre än två veckor kvar till Cypern, helt assum! :D

Nu tänkte jag pallra mig upp och duscha, mest för att ha nånting att göra. Sen blir det väl mer 90210 tills jag somnar. Imorgon har jag egentligen idrott på morgonen men den kan ju jag inte vara med på så kan sova länge sen hoppas jag att jag orkar åka till skolan en sväng. Skulle behöva en sväng på stan oxå, behöver en bikini och lite annat smått och gott :)

No Barriers

Publicerad 2012-05-14 19:22:01 i Allmänt,

Blää vad jobbigt det är och knappt kunna röra sig, kan inte gå och knappt röra huvudet har förmodligen hjärnskakning oxå. Tjohejsan vad roligt! Jaja här kommer filmen från laget igår i alla fall, vet inte riktigt vad jag fick för blackout där men hästen var duktig i alla fall :)

Tjoho

Publicerad 2012-05-14 10:44:49 i Allmänt,

Ligger i soffan och kollar på en film, just ni känns det som min kropp vill fortsätta ligga här hela dagen. Calle bockade av mig i Tierp igår, så är rätt mörbultad idag. Ont i rumpan och nacken och axlarna, huvudet mår inte heller nå vidare och så fort jag kliver upp mår jag illa. Så det blir nog en lugn dag dehär ;)

Bebban skötte sig kalas igår i alla fall ett ner i båda klasserna men de var mitt fel båda gångerna och annars hoppade hon riktigt fint och var riktigt lugn. Så är supernöjd med henne :) Kulan skötte sig bra i första klassen han oxå men hoppade lite väl stort på en oxer så jag la en volt.

Bella var för övrigt riktigt kalasfin i 1.30 i Fredags, verkligen jättebra. Rev a och b i trekombinationen som var sista hindret, en blandning av trötthet, orutin och en ryttare som inte var riktigt med. Men annars kändes hon verkligen super :)

I Lördagskväll fick jag, rirre och min man för oss och gå ut lite sådär spontant, rätt mycket folk och en helt okej blev det. Jag kom hem lite väl sent kanske efter att ha skjutsat några väldigt fulla och glada prickar hem, haha :)

Nu ska jag sova lite så kanske skallen mår bättre sen!

Tjoho

Publicerad 2012-05-14 10:42:46 i Allmänt,

Hejsansvejsan!
Ligger i soffan och kollar på en film, just ni känns det som min kropp vill fortsätta ligga här hela dagen. Calle bockade av mig i Tierp igår, så är rätt mörbultad idag. Ont i rumpan och nacken och axlarna, huvudet mår inte heller nå vidare och så fort jag kliver upp mår jag illa. Så det blir nog en lugn dag dehär ;)

Bebban skötte sig kalas igår i alla fall ett ner i båda klasserna men de var mitt fel båda gångerna och annars hoppade hon riktigt fint och var riktigt lugn. Så är supernöjd med henne :) Kulan skötte sig bra i första klassen han oxå men hoppade lite väl stort på en oxer så jag la en volt.

Bella var för övrigt riktigt kalasfin i 1.30 i Fredags, verkligen jättebra. Rev a och b i trekombinationen som var sista hindret, en blandning av trötthet, orutin och en ryttare som inte var riktigt med. Men annars kändes hon verkligen super :)

I Lördagskväll fick jag, rirre och min man för oss och gå ut lite sådär spontant, rätt mycket folk och en helt okej blev det. Jag kom hem lite väl sent kanske efter att ha skjutsat några väldigt fulla och glada prickar hem, haha :)

Nu ska jag sova lite så kanske skallen mår bättre sen!

Rain

Publicerad 2012-05-11 11:56:53 i Allmänt,

Klockan är snart tolv och eftersom jag klev upp fyra imorse har jag varit uppe i nästan åtta timmar. Skulle kunna gå och lägga mig och sova känns det som, haha. Sitter i alla fall i bilen i Falun och kollar på allt regn som kommer från ovan, mysigt..eller inte. Har i alla fall ridit 1.20, hästen var kalasfin men matte fick nån knäpp och vände lite väl snävt in i kombinationen ändå är hästen så snäll så hon hoppar, men jag vände ifrån b. Så resultatet blev åtta fel i omhippningen och en finfin häst :)

Nu väntar vi på 1.30 har räknat ut att jag kommer rida runt fyra eller nå, roligtroligt. Eller supersegt med tanke på regnet, men förhoppningsvis håller jag mig vaken i alla fall!

hey

Publicerad 2012-05-07 15:05:38 i Allmänt,

Tjingading!!
Håller lillgrisen sällskap medan han ligger och snarkar, har fått äran att vara hundvakt idag igen helt otroligt. Det konstiga med den här hunden är att han tycker om mig och det brukar ingen hund göra, men han verkar ju lite knäpp i allmänhet så. Söt är han i alla fall :)

Har hittat flera roliga, dyyra tävlingar som Bella skulle vilja åka på eller ja Bebban oxå och egentligen Calle oxå. Får väl se hur det blir med den saken, men de vore ju roligt i alla fall :) Ska rida ikväll när någon annan kan passa hunden, tänkte hoppa Busan lite, skulle behöva hitta nåt bett som funkar bra. Stod och tittade på ett i helgen som jag tror skulle kunna funka, men köpte det aldrig men kanske får ta oh göra de sen. Bellan ska få ta en lite lugnare tur hade jag tänkt, så de blir nog kalas. Tänkte hinna med en springtur med mig själv och Vanten oxå, kan behövas haha.

Nu väntar jag på att One tree hill ska börja på femman, vilket det gör om ca tio minuter så fram tills dess ska jag väl chilla vidare :)


ante in action

de närmsta veckorna

Publicerad 2012-05-06 18:26:55 i Allmänt,

Den här veckan som kommer är inte speciellt rolig skolmässigt, verkligen vidrig. Men det händer lite andra roligheter under veckan i alla fall, på Onsdag blir det t.ex. tårta :D På Fredag styr vi kosan mot Falun, jag och Bella alltså. Rider 1.20 och 1.30, hoppas att jag har kvar känslan från i helgen men lite mindre stolpe ut så blire nog bra. På Söndag är det Tierp som gäller med de andra två. Calle hoppar 1.10 och 1.20, första uteomhus tävlingen med honom, kan nog bli spännande hah. Bebban går 1.20 och sen div.1 laget där det oxå är en 1.20. Hon har ju inte gått nån ute tävling iår hon heller så hon kommer nog tycka att det är kalaskul. Är riktigt taggad på att få tävla henne igen nu när hon gick så bra sist och hon känns så himla bra i allt just nu :)

Veckan efter det är det tre skoldagar sen är det fyradagars helg, ska jobba på ponnytävlingar och tävla själv. Förmodligen fälttävlan i Hofors på Lördagen och sen hoppning i Bollnäs på Söndagen, har inte bestämt mig helt inför Hofors än bara har varit lite struligt. Annars ska förmodligen alla tre gå hoppning i Bollnäs i alla fall.

Efter den helgen så börjar nedräkningen på allvar, för då är det bara en vecka kvar tills vi åker. Och den veckan hade jag faktiskt tänkt spendera i skolan typ, lär väl inte bli så överdrivet mycket då heller men ändå. Sen är det nog ingen tävling på helgen, om jag inte gör om planen vill säga. Jaa å sen drar vi till Napa, super duper blir de :)

När vi kommer hem på Måndagen veckan efter stannar vi förmodligen i Stockholm över natten, för på Tisdagen ska klassen till Stockholm och typ göra någonting, har inte riktigt fattat vad bara haha. Men vi ska tydligen komma hem mitt i natten i alla fall, lagomt pigga kan jag tänka mig att vi kommer vara, hehe. Då är det Onsdag och dagen efter det är det Bal och jaa efter det äre bara en vecka kvar tills det är slut, over, finito. Överdrivet superskönt samtidigt som det är lite sorgligt oxå, nu ska jag bli vuxen lixom.. Vad som händer efter studenten får framtiden utvisa, men det kommer nog bli kalas de med :)


man kan ju inte bli annat glad av den här bilden!

pluggsöndag

Publicerad 2012-05-06 18:14:39 i Allmänt,

Tjabba tjena hallå vi säger så, tjabba tjena hallå! Haha sitter tragiskt nog och lyssnar på just den låten, right now haha. Ajaa, Söndag är det idag det är typ aldrig roligt om man inte är på tävling. Men jag är inte bakis idag i alla fall, grymt skönt :) På förmiddagen var vi i kyrkan, roligt eller inte menmen. Eftermiddagen har gått åt till att plugga, veckan som kommer är verkligen en mördarvecka. Har prov varje dag och det toppas med muntliga nationella i svenska på Torsdag, härligt. Skönt när det är över i alla fall :)

Nu har jag precis käkat och ska gå ut och fixa stallet och rida Busan, Bella har en välförtjänt vilodag idag. Sen får vi se om jag tar mig tid med en promenad med Elin eller om jag tvingar mig till att fortsätta plugga. Ska hoppa ut nu i alla fall!


Busis :)

trött och hungrig, som vanligt fast värre.

Publicerad 2012-05-05 18:16:23 i Allmänt,

Dåligt med skrivandet här igen, men har haft fullt upp med det mesta den senaste veckan. Igår och idag har jag varit i Högbo och tävlat med finaste Bella, igår frös vi halvt ihjäl och idag var det lera halvt upp till knäna inte det bästa underlaget med andra ord. Hästen har i alla fall hoppat strålande men det har varit lite stolpe ut, var ju första ute tävlingen och det märktes faktiskt. Bästa resultat blev en en felfri ritt i laget igår, Madde var oxå felfri men Josi vart utesluten och Stina hade ett pet så nu har vi åkt ner i division 1. Idag var det som sagt väldigt tungt underlag vilket Bella visade genom att hoppa över hinderstöden istället men det orkade hon inte med riktigt ända in i mål. Jag är i alla fall väldigt nöjd med hästen, har haft en bra känsla. Så hoppas på lite bättre väder i Falun nästa helg så blire nog kanon :)

Nu är jag helt död och vrålhungrig, har fortfarande ont i fötterna för att jag frös om dem igår och har inte blivit helt varm överhuvudtaget. Men ska skutta ut i stallet och ta in mina fina sessor nu, sen ska ta en varm dusch och sen äta massa mat. Efter det får vi se om jag orkar pallra mig till Elin eller om jag dör i min säng istället, har dessutom en himla massa tankar som skulle behöva redas ut... :)

Yaay

Publicerad 2012-05-01 11:30:12 i Allmänt,

Mår inte på långa vägar så dåligt som jag förtjänar idag och dessutom skiner solen så det kan nog bli en rätt bra dag dehär å :) hänger i Linneas soffa framför Förhäxad och väntar på Elin som var så duktigt så hon åkte hem med linneas nycklar imorse, duktigt verkligen haha. Men hon kommer nog snart så då åker vi hem sen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela