en regnig fredag i november

Publicerad 2013-11-15 20:40:15 i Allmänt,

Halloj! Snart en månad sedan, tiden flyger verkligen förbi alldeles för fort. Har hunnit med en del saker sen sist, både roliga och mindre roliga. Kom igår hem efter en vecka ute på vift, spenderade början på den här veckan nere i Flyinge på tävling med Bella, Holly & mamma. Kul att få vara där och ändå lite småhäftigt att både få gå banan, rida fram med och tävla emot både Roffe och Angelica Augustsson :) Hästarna har skött sig fint, Holly fortsätter att utvecklas i raketfart och lär sig verkligen nya saker hela tiden. Ska bli väldigt spännande och se hur länge hon tänker fortsätta utvecklas i den här farten :)
 
Stjärnan hoppade VW ungdoms GP på onsdagskvällen, utan tvekan det svåraste vi gjort inomhus och faktiskt bara våran andra start i 1.45 inomhus. Väldigt kul att få rida inför nästintill fullsatta läktare och hög stämning, att hästen dessutom hoppade helt fantastiskt med bara ett litet skitet pet i trekombinationen gjorde ju inte saken sämre. Har haft lite svårt att hitta flytet den senaste tiden men vi framförallt jag skärpte till mig när det blev lite mera allvar och lite svårare. Är väldigt nöjd med rundan och min fantastiska lilla häst som aldrig slutar förvåna!
 
Idag har jag varit tillbaka på jobbet, trött och en regnig dag men jag har ju faktiskt ett väldigt bra och roligt jobb så dagen har flygit fram lika fort som vanligt. Vi var dessutom väldigt effektiva och hann med allt och lite till under dagen så var inne från stallet redan innan klockan fem. Har lagat mat, kollat på idol och skrattat lite med Tessan. Ibland skulle jag vilja veta hur mycket tid vi lägger ner på att skratta om dagarna, vi kan vara fruktansvärt roliga ibland :)
 
I helgen är det tävlingsfritt så får se om jag hittar på någonting annat eller om det blir soffan som gäller. Nästa helg är det Strömsholm som blir årets sista tävling, helgen efter det är det Globen som gäller och sen är det december som ju faktiskt måste klassas som årets mysigaste månad :)
 
Nu ska jag kolla på en film innan jag ska sussa söt så jag orkar jobba imorgon. Får se när jag skriver igen, men någon gång blir det nog. Ha det så bra till dess i alla fall!!
 
Hon som är lite bättre än alla andra!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela