Lunch

Publicerad 2012-07-30 13:01:33 i

När Stina ska fixa lunch så blir det sallad från Konsum haha. Sitter och vräker i oss av den nu och väntar på att terrängen från OS ska börja :)

Belle Av J

Publicerad 2012-07-30 10:26:37 i Allmänt,

Bella ville ju som sagt var inte vara sämre än Babe så här kommer hennes 1.20 från igår som slutade med seger. Hyffsat bra runda i alla fall om ni blundar på sista hindret..tur att jag har en häst med ett hjärta av guld :)
 
 
 

No Barriers

Publicerad 2012-07-30 10:23:34 i Allmänt,

Här kommer Babes 1.20 runda. Faktiskt riktigt nöjd med grunden och hyffsat nöjd med omhoppningen även om det blev lite haffsigt. Man kan ju inte säga att hon hoppar fint men det verkar ju funka bra ändå tycker jag :)
 
 

monday morning

Publicerad 2012-07-30 10:15:12 i Allmänt,

Godmorgon! Idag tänkte jag ha en lugn förmiddag så nu sitter jag och Klara och kollar på New Moon, resten av familjen skjutsar Lisa till Sala för hon ska dit och jobba i två veckor, lugnt och skönt för mig :) Annars fortsätter nog den här dagen rätt lugnt oxå, ska ha lite dressyrlektion och senare kommer Sanna och Elsa hit oxå sen får jag se om det blir grillnatta en sväng ikväll eller om jag skippar det.
 
Imorgon och på Onsdag är det i alla fall Majaträning som gäller, Babe imorgon, Bella på Onsdag och Calle båda dagarna och ponnyerna ska med båda dagarna de oxå :) Vad som händer resten av veckan vet jag inte men den som lever får se. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen :)
 
 
Calle tar i lite extra ;)

awesome!

Publicerad 2012-07-29 23:36:00 i Allmänt,

Godkväll! Ligger i min säng rätt helslut efter fyra dagar på tävling, de två första som funktionär och hästskötare och de två sista som ryttare. Har ju varit kanonfint väder hela tiden vilket är rätt skönt sålänge man står på banan men när man rider blir det minst sagt svettigt.
 
Jaja, igår var i alla fall Calle först ut felfri och riktigt fin i 1m. I 1.10 hade han dock tankarna på annat håll och studsade runt åt alla håll så det flög ner någon bom och kom till något tidsfel. Idag bytte jag bett vilket gjorde att jag kom åt honom bättre och kunde säga till honom. Så fick till en felfri runda i 1.10 även om det var lite småbus så var det mycket bättre än igår :)
 
 
Vidare till Babe då, överraskande nog helgens stjärna! Började med en dubbelnolla i 1.10 igår, gasade på ganska mycket i omhoppningen fast tyckte inte att jag red så fort men det visade sig räcka till seger med någon sekund till godo. Kuuul tyckte vi men Babsan nöjde sig inte med det utan slog på stort även i 1.20, dubbelnolla och även här en tid som räckte till seger helt otroligt! I och med det kvalade vi även till 1.30 och jag hade någon liten plan på att om jag kvalade igår skulle jag rida 1.30 idag så sagt och gjort gjorde jag det. Trots en kort framridning då jag inte hade så många hästar emellan henne och Bella så gjorde hon egentligen en lysande debut. Blev en totalmiss mellan oss på tvåan sen var hon inte i en bom fram till a hindret i sista kombinationen där bommen ramlade ner. I övrigt var hon riktigt fin och jag kan inte vara annat än nöjd med debuten eller med hela helgen. Vem trodde att hon skulle slå på en dubbelseger!? Finaste stjärnan :)
 
 
Sist men absolut inte minst är Bella som brukar vara stjärnan men i helgen fick hon faktiskt stå lite bakom Babe dock var hon hack i häl. Hon hoppade en 1.20 igår där hon slutade på en andraplats precis bakom Busan. Idag ville hon dock vara värre och spurtade hem segern i 1.20:n, riktigt bra runda om vi räknar bort sista hindret. I 1.30:n var hästen egentligen helt klockren, jag tror hon räddade mig på i stort sett varje hinder och tillslut rullade bommen på näst sista hindret ner. Dock är jag helt otroligt nöjd med hästen för hon hoppade helt fantastiskt och har verkligen ett hjärta av guld. Sen är jag precis lite otroligt besviken på mig själv för att jag får tuppjuck och bara tar i henne istället för att rida ordentligt...Men jag kan inte vara annat än nöjd med helgen så är det ju bara :)
 
 
Ska försöka ladda upp lite filmer imorgon och slänga in lite fler bilder!
 

Hey

Publicerad 2012-07-25 18:59:42 i

Halloj! Sämsta uppdateringen ever I know.. Right now sitter jag i hundhallen och kollar på när Lisa tränar Minna och Pontus, våra hundar är oxå med. Vad jag kan se så går det bra för dom :) Annars då?! Förra veckan ägnade jag åt att rida fyra - fem hästar varje dag, kulkul :) annars hanns det med två utgångar den ena galnare än den andra eller egentligen var det nästan tre men var chaffis en dag och det var inte direkt en utgång men fest i alla fall! I övrigt var det en lugn vecka, en del återhämtning efter Falsterbo och så. Den här veckan inleddes med hoppträning måndag och tisdag med tre fina hästar, allra helst Calle och Busan var riktigt fina. Tävling med alla tre i helgen :) igår fick jag hoppa en liten b-ponny som höll på att bocka av mig oxå, haha helt galet söt var den i alla fall :) Den här dagen började med att jag hade hoppträning efter det fick Ollie bli klippt och fin inför tävling imorgon. På em hade vi lite kalas för Klara som fyller år imorgon så tårta blev det, gottgott :) När vi kommer hem så blir det käk sen ska mina stjärnor ridas efter det är det nog sängen bums. Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba på tävlingar halva dagen och vara hästskötare andra halvan sen ska tre hästar ridas på kvällen, full dag hej! Utgång i Onsdags, inte världens bästa bild dock kanske ;)

Home sweet home

Publicerad 2012-07-16 00:05:08 i

Godkväll! Ligger hemma i min egen säng och kollar på film, har saknat min säng..haha. Kom hem för typ en timme sen. Har i alla fall haft en riktigt bra vecka med massa hästar, shopping, god mat, fest och lite annat smått och gott. Har hittat min blivande man oxå, haha :) Skriver mer imorgon, nu ska jag sova så jag orkar upp och rida imorn inte bara lite motiverad nu :)

Morgon

Publicerad 2012-07-09 07:40:17 i Allmänt,

Goodmorning! Ligger nere i Falsterbo och har precis vaknat. Solen skiner och dom påstår att det tänker bli fint hela dan, de tänker jag inte tro på förrän jag sett det. Ska väl ta mig upp och käka lite frukost sen antar jag att vi ska in på tävlingsområdet. Tror det är fem och sexåringarna som hoppar idag. Så ni får väl ha en bra dag, hoppas det regnar hemma ;) 

spontanitet

Publicerad 2012-07-07 23:41:15 i Allmänt,

Hej alla glada! Har precis slagit mig ner i sängen framför Skilda Världar efter en lång dag som började med höskörd på förmiddagen, körde in småbalar igår så det var de stora balarnas tur idag. När vi var klara började det regna så då chillade jag framför O.C lite väl länge kanske innan jag red ut på Babe med mamma och Raffi. Sen blev det grillat innan jag trimmade Ollie, han och Iona kom hit igår och ska vara här i några veckor medan de är på semester. Sen blev det en riktigt mystur på Iona, sötpluttan :)
 
Kom in från stallet vid halv elva och då blev det snabbpackning, kom på en väldigt bra plan när jag var ute och red. Såå imorgon åker jag och fyra tanter till Skåne och Falsterbooooo :) Hade tänkt åka ner lite senare i veckan och åka hem med dom på Söndag, men tänkte om så åker ner imorgon istället så får vi se när jag åker hem sen :) Ska träffa Irma där nere oxå så ska inte bara hänga med tanterna som tur är. Nu ska jag ta och koncentrera mig på Skilda Världar och sova, klockan står på strax före fem imorgon! pusss
 
finaste sessan :)
 
 

good day

Publicerad 2012-07-05 23:25:19 i Allmänt,

Goodevening! Ligger äntligen i sängen, har varit igång hela dagen ovant för jag har börjat vänja mig vid att inte göra någonting på dagarna. Var som sagt var på terrängträning med Bella imorse och hon skötte sig långt över förväntan. Hon var helt klockren på alla "vanliga" hinder, inte en tvekan även om hon tog i lite extra för säkerhetsskull ibland. Sen kommer vi till det allra bästa hon kom ner i vattnet, dock efter lite övertalning men hon gick ner och sen tyckte hon helt plötsligt att det var riktigt roligt och galopperade i från alla håll kanter. Jätteduktig var hon verkligen, gjorde inga jätteavancerade grejer men det var ju bara hennes andra terrängträning och vi tyckte att det var viktigare att hon tyckte det var kul och det kändes det som hon verkligen gjorde. Jättenöjd med henne, vem vet hon kanske slutar som fälttävlanshäst!?
 
höjdhoppning!
 
 
 
 
 
 
hon är i vattnet! :D
 
Ikväll har vi haft fin besök och ätit en massa gott och haft det allmänt trevligt, awesome! Nu kör jag på lite O.C innan jag sover, Lisa ska ut på terrängen med Raffi imorgon så tänker nog följa med upp och kolla. Tänkte dessutom vara duktig och rida innan så jag slipper rida när det är så varmt. Vi ska åka kvart över åtta och då ska två hästar vara motionerade såå ska försöka sova tidigt inatt! Meeen vi hörs :)
 
full fart!
 
 

yay

Publicerad 2012-07-04 23:07:03 i Allmänt,

Hallo! Dåligt skrivet igen, men känns helt värdelöst och skriva om mina dagar när det enda jag gör är rider och målar typ.. Idag har jag dock hängt i Bollnäs hela dagen, träning med Busan stod på schemat! Först hoppning på fm, hon gick riktigt bra där sen terräng på em där var hon helt strålande :D Så är kanonnöjd med henne, fina babbelibusen! Imorgon är det Bellas tur och skutta runt på terrängen, blir spännande och se vad hon tänker hitta på!
 
Kvällen har spenderats med att äta, först mat och sen tårta och bullar, mamma fyller år idag så var lite folk här ikväll. Trevligt och väldigt gott var det :) Annars får vi påfyllning i stallet med två hästar på Fredag, kulkul men mer om de senare! Nu ligger jag trött i sängen och glor på Skilda Världar men ska sova snart - upp tidigt imorgon igen. Men ni får ha de bra tills vi hörs igen! puss
 
terrängträning förra våren :)

rain

Publicerad 2012-07-01 19:23:53 i Allmänt,

Hellu! Idag har jag haft en riktig segdag, vaknade med huvudvärk så när alla morgonsysslor var gjorda begav jag mig tillbaka till sängen och sov bort nästan hela dagen. När jag väl vaknade fipplade jag en del med designen i lite för många timmar, vet egentligen inte hur jag vill ha det och en del saker blir inte som jag vill. Men en ny header är pågång i alla fall, den nuvarande är bara en test eller vad man ska kalla det.
 
Annars har jag deppat både över regnet och att det inte blev någon tävling idag. Skulle egentligen varit till Baståsen på fälttävlan med Babe men av flera olika anledningar kom vi inte iväg, har dock hört att det var väldigt blött där så kanske var lika bra. Skulle ha debuterat 1m och det hade väl inte varit optimalt med en vattendränkt bana.. Så nu hoppas jag verkligen att jag kommer iväg till Edsbro med Bella nästa helg :)

Nu ska jag dra mig ut i regnet och rida! puss
 
bild från sista april

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela