studentmössa.

Publicerad 2011-11-30 12:43:17 i Allmänt,

Kom på att jag glömde berätta att min studentmössa ääntligen är beställd! :D Sista dagen idag och jag kom på det igårkväll, haha. Blev en rätt enkel med silverbrodyr, stilrent å snyggt :) Nu kör jag på lite gossip girl och sen är det hårdkörning i biologi! pusss

finfinhästyes.

Publicerad 2011-11-30 10:16:11 i Allmänt,

Good morning people!
Hoppas ni har haft en fin morgon. Min började med att skjutsa mamsen till jobbet innan jag fortsatte ut i stallet för lite stalltjänst, nu har jag käkat frukost och nördat bubble witch på facebook en stund. Hade tänkt plugga nu vilket jag är i extremt stort behov av, men jag ska börja göra mig klar för skolan om sisådär femtio minuter så då kommer jag bara hinna komma igång så måste jag sluta igen, vilket skulle vara väldigt jobbigt psykiskt...;)

Ska iallafall till skolan för två lektioner senare vilket jag inte har någon lust med alls men jag antar att jag inte har något annat val. Skippade idrotten imorse kände att min kropp inte riktigt är i bruk för att spela basket och innebandy just nu... Efter skolan ska de pluggas och Bellan skulle behöva en skritttur oxå :)

Appropå Bella så var vi till ridhuset med henne igår, bara för att rida igenom henne plus att hon förhoppningsvis blev av med lite överskottsenergi så hon kanske blir snällare åå rida på hemma oxå. Hon gick över förväntan, hon var mjuk och stretade inte emot som hon brukar göra och i galoppen sökte hon sig framåt nedåt så hon fick en riktigt rund och fin galopp. Kanske att hon satt fast lite mer i vänster sida än höger men det brukar hon göra och om hon får bli genomriden lite mera ordentligt några gånger så släpper nog det oxå. Kändes att hon verkligen behövde sin vila hon verkade dessutom tycka att det var jättekul att få röra på sig lite. Så nu blev jag ännu lite mera taggad för och träna, hihi fiina Bellan :)

Nää nu ska jag fortsätta nörda mig en stund, ha det bra pusshejs!


bellabus :)

deppen.

Publicerad 2011-11-29 14:18:51 i Allmänt,

Hejsan alla glaaada! :)
Hoppas ni har ne bättre dag än mig, jag har legat hemma och tyckt synd om mig själv hela dagen. Hade helst velat tröstäta massa gotta men de vill inte min mage. Har lyckats få i mig två rostade mackor och en kopp te på hela dagen, försökte äta ett äpple nyss men då sa magen ifrån. Tror jag blir galen har varit sjuk i över en månad nu och har feber var och varannan dag det är sååå kul...eller inte.

Hade tänkt vara superduktig och plugga istället då men änsålänge har jag roat mig med Oth, livet enligt Rosa och nätshopping utan att shoppa.. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli One tree hill tid så det händer nånting roligt i allafall. Ikväll hoppas jag på att kroppen tillåter en ridtur på Bellabooo som hade en del överskottenergi igår vilket hon visar genom att studsa runt på två ben mer än fyra, men hon är ganska söt ändå ;) Även Bosse och Calle fick sig ett varsitt pass igår, båda två jobbade på bra. Det känns att jag lär känna dem bättre och bättre för varje gång för jag känner skillnad från varje ridpass så de är ju kul :)

Nä nu har jag inget vettigt och skriva här så ska väl hitta på nåt annat tråkigt. puss


en något onykter men vääldigt glad djävul på haloween ;)

badupdate.

Publicerad 2011-11-28 15:09:17 i Allmänt,

åå hej och hå vad dålig jag är på att skriva här! Men har faktiskt knappt hunnit sitta vid datan den senaste veckan. Dagarna spenderades i skolan och kvällarna på hästryggen i Holmsveden. I fredags var det Stockholm för hela slanten med utvecklingsteamet. I Lördags var det storstädning och ridning på schemat. Igår stod klockan på 04.25 då var det uppstigning och stalltjänst innan det bar av mot Stockholm och Globen igen. Kollade på hoppning på förmiddagen sen blev det shopping resten av dagen. Jag fick dock bara med mig en kalender, en tröja och ett ljus. Kom hem halv tolv inatt och ramlade ner i sängen.

Idag har jag varit lat och varit hemma, hade bara värdelösa lektioner ändå så... Nu är det strax one tree hill och sen matlagning och senare ikväll blir det lite ridning skulle behöva plugga oxå... Jaja ska försöka skriva lite oftare men ha det bra så hörs vi! :) puss


mitt hjärta!

monday.

Publicerad 2011-11-21 20:17:32 i Allmänt,

okeeeeeeeej, jag suger verkligen på det här med å blogga. Men har inte haft nån lust på hela veckan så har helt enkelt struntat i det. Dagarna består mest av chill i skolan eftersom jag knappt har några lektioner och kvällarna spenderas rätt lugnt de oxå då alla mina hästar har vintervila just nu. Ganska skönt faktiskt speciellt då jag har lyckats blivit sjuk igen eller har väl aldrig blivit riktigt frisk...Men har varit duktig och gått i skolan ändå :)

Den här veckan är rätt lugn, imorgon och på torsdag ska jag iväg och rida Calle och Bosse. På fredag är det Stockholm och globen för hela slanten, på lördag blir det kanske en tur upp til Hawaiilappland, trevligtrevligt. Såå annars finns det inte mycket att berätta ska nog snart ta och gå å lägga mig så kanske jag lyckas sova bort febern tills imorgon, hoppas kan man ju alltid! pusss


no comments.

yeeeey.

Publicerad 2011-11-15 16:18:34 i Allmänt,

Hej påer alla glada! :)

Hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit helt okej trotts att jag bara sov en halvtimme inatt och sedan började dagen med kemiprov. Trodde jag skulle bli galen när jag inte kunde somna inatt, var helt klarvaken och inte ett dugg trött. Lyckades dock somna en halvtimme vid kvart i fem sen klev jag upp halv sex, yeey.

Skoldagen har som sagt bestått utav kemiprov, mycket chillelerill, filmtittande dvs. sovstund, lunch och musikal. Mamma Mia, de var jätteduktiga! Känns lite konstigt och se dem på scenen bara, haha. Nu har jag precis kollat på one tree hill och nu är det matlagning på G. Spagetti och köttfärssås, mums! Sen ska hästarna få komma in och så ska jag göra mig redo att åka tillbaka till Bollnäs och kolla på musikalen igen, haha. Sen hoppas jag att jag kan sova när jag kommer hem igen :) Men nu kallar maten, puss


dagens:
tröja-HM
jeans-cheap monday
svarta converse

truecolors.

Publicerad 2011-11-14 21:11:38 i Allmänt,

Bad update i några dagar igen då, har inte haft nån lust alls!
Idag har jag gått i skolan för första gången på evigheter, om man nu kan kalla en lektion för å gå i skolan. Vart dock kvar där i fyra timmar till och gjorde typ allt och ingenting. Missade första bussen men ansträngde mig väl inte allt för mycket för å hinna med den heller så..;)

Kvällen har gått åt till lite läsning, en powernap, stallfix, kemiplugg som jag nu har gett upp med. Det gick kalasbra de åtta första frågorna och sen var det pang rätt in i väggen. Så tröstar jag mig med The, facebook och lite music. Snart ska jag nog bege mig till sängen och läsa istället, provet får väl gå åt helvete då. Har förövrigt bara prov imorgon, men ska jobba med ett grupparbete och sen ska vi få gå på genrep till estettvåornas musikal oxå. Ska på den imorgonkväll oxå eftersom systeryster är med, men den är förhoppningsvis bra så då skadar de ju inte å se den flera gånger :)

men nu ska jag facebooka färdigt, ha en trevlig kväll min vänner :)


blääää på kemi!

utochridaensvängdå.

Publicerad 2011-11-11 14:57:05 i Allmänt,

Tjabbelidoba!
Då har jag avverkat ett O.C avsnitt och ännu en grej till Engelskan, så nu har jag bara det värsta kvar där. Blev bullar till lunch idag, hmm men kan ju se det från den ljusa sidan och tänka på att det var första gången jag överhuvudtaget åt någon slags lunch sen i Söndags..

Nu lyssnar jag Molly Sandén, tänka om jag kunde sjunga som henne då hade jag nog inte suttit här nu..... Tänkte i allafall ta mig en tur ut i stallet och skritta Babbelibus en sväng, har inte ridit sen i Lördags känns ju ganska weird. Får väl hoppas att hon har alla fyra benen på marken så mycket som möjligt i allafall haha.

Sen ska jag fortsätta plugga och skulle nog behöva hinna med åå städa mitt rum oxå, låter ju som en trevlig Fredagskväll eller hur?! haha men nu ska jag dra, tjaoo!


en tjockis Babe och jag när jag provred henne :)

pluggilugg.

Publicerad 2011-11-11 12:25:39 i Allmänt,

Då har jag lyckats få ihop en uppsats om dödsstraff och jag kan ju säga att jag är sååååå för det, helt seriöst! Tror det var min fina sångröst som hjälpte mig att bli klar, just nu ylar jag till Adele-Someone Like You greeeeat. Nu ska jag ta och leta reda på någonting ätbart och ta mig en lunchpaus sen ska jag vara duktig och fortsätta plugga, hihi! puss

jagharenfinhästiblandfaktiskt.

Publicerad 2011-11-11 10:37:37 i Allmänt,

Har suttit och kollat på en del videoklipp på Bella, hon har ju utvecklats en del sen i Juli om man säger så :)


Första tävlingen 1m i Bollnäs sista helgen i Juli, felfri!

 
1.20 debut i Falun första helgen i Oktober, felfritt!



Träning för Helen Persson sista helgen i Oktober. Bana på 1.25-1.30!



Maja Heed träning 1.30 bana


 
Peter Eriksson träning förra veckan!

Hon gick från 1m till felfritt i 1.20 på två månader ganska skaplig utveckling. Nu är det drygt en månad sedan hon gick sin första 1.20 och hon har utvecklats ännu mera framförallt på marken. Nu ska hon få skrittas i några veckor så hon hinner ikapp sig själv både i hjärnan och kroppen. Sen ska vi köra markarbete så det bara sprutar om det, jag är sååå taggad. Det bra med henne är att jag vet exakt vad är vi behöver träna på för tillfället det gör ju det hela lättare. Det ska bli grymt kul och se hur det går med henne nästa år hon verkar ju faktiskt ha både skallen och kapaciteten för stora klasser. Men vi ska skynda långsamt så ser vi vart vi hamnar är grymt taggad i allafall :)

tropicaltea

Publicerad 2011-11-11 08:28:00 i Allmänt,


Börjar dagen med en kopp the och hoppas på att min hals återhämtar sig snart!
I övrigt är jag piggare i dag så tänkte försöka plugga lite nu, puss

sjukling.

Publicerad 2011-11-10 21:34:22 i Allmänt,

Okejokej det är lungt jag lever! Har dock legat däckad i feber hela veckan, i måndags låg jag i sängen hela dagen och sen har det varit jag, soffan och tvn HELA dagarna. Har lyckats få in och ut hästarna annars har jag inte gjort speciellt många knop. Igår hann jag kolla igenom hela säsong 4 av O.C plus en film, ett one tree hill avsnitt i soffan, två i sängen och nåt annat tjaffs i två timmar när pappa tog över tvdosan....

Mår i allafall bättre idag men blir nog hemma imorgon oxå. Skulle ju ha haft praktik den här veckan och känns ganska värdelöst åå åka dit en dag lixom. Kan ju ändå tycka att det är bra att jag inte missat en massa i skolan, men ända drygt och missa praktiken som är rolig... Var nog lördagsnatten som blev lite föööör hård för min del haha!

Nu är det lyxfällan på TV i väntan på att pappa går och lägger sig så jag får kolla på Svensson svensson som är dagens underhållning. Någon gång ska jag väl sova oxå, men får se när det blir. Man blir inte så trött när man sover hela dagarna tyvärr!

Eftersom min data har pajjat så har jag snott systerysters dator för hon är aldrig hemma, nog för att hon har sprickor över halva skärmen men de är ju bättre än ingenting i allafall :) Började kolla på hennes bilder och hittade några från när hon slutade nian och jag gick ut ettan på gymnasiet första gången. Jag var väldigt smalare än nu och halvfjortis sådär haha, langar några sånna! pusss


dålig bild men ändå, jag var ju pinnsmal! :O



<3

blä!

Publicerad 2011-11-07 19:55:43 i Allmänt,

jag har ingen lust alls å blogga idag så därför tänker jag strunta i det oxå.punkt.

sunday

Publicerad 2011-11-06 19:22:53 i Allmänt,

Tjao!
Hoppas alla har haft en bra dag. Själv är jag rätt sliten efter alldeles för några timmars sömn inatt efter en galen natt! Haha de slutade med att jag kom hem halv två idag....

Dagen har i stort sett spenderats framför Tsatsiki i min älskade säng. Nu ska jag strax åka och hämta upp Elin & Linnea så ska vi hämta lite grejer hos Tizuz. Ska åka strax men nu vet ni att jag lever i allafall! puss

Utgång.

Publicerad 2011-11-05 18:40:53 i Allmänt,

Tjeeeena!

Jag är en halvfärdig djävul för tillfället. Ska käka nu sen hämtar Irma mig så drar vi vidare oppa! Skål på er så hörs vi nån annan gång pussilipuss

Mittinatten

Publicerad 2011-11-05 01:05:30 i Allmänt,

God natt!
Hoppas att alla sover sött i sina sköna sängar. Själv sitter jag i lisas säng framför hennes dator. Ska hämta henne och några kompisar i Bollnäs vid typ två, tänkte åka om typ en timme. Så nu ska jag bara hålla mig vaken oxå, passade på att noppa ögonbrynen nyss då nu är de gjort iaf :) funderar på å ta en promenad men mina grannar tror väl att jag har fått spader om jag ät ute och går mitt i natten så vet inte om jag vågar haha!

Dagen har delvis spenderats i Gävle med Elin. Vart ett par vinterskor, underkläder och delar till min outfit imorgon kväll/natt. Har även varit på Peter Eriksson träning med Bells, hon var fin idag oxå:) tänkte lägga upp några filmsnuttar sen när jag sitter vid rätt data. Just nu bloggar jag från mammas iphone.

Ja då har jag inte så mycket mer att säga, ska försöka hitta på något då jag inte somnar. Dröm sött!

fulltorsdagyes.

Publicerad 2011-11-03 20:26:44 i Allmänt,

Goddagars!
Första gången jag sitter vid datorn på hela dan, wow! Har varit en dag med fullt upp så har helt enkelt inte hunnit. Började dagen klockan sex med uppstigning gick ut i stallet och matade odjuren, smörjde lite sen klippte jag Bella och gjorde i ordning henne för träning. Kvart över åtta rullade vi från gården mot Ringnäs, Maja Heed träning på ingång. Hon var fin, hon hoppade inte lika bra som hon brukar men hon var fin ändå. Maja tyckte att jag hade gjort ett väldigt bra jobb med henne sedan sist hon såg henne och det är ju alltid kul å höra :)

När vi sen kom hem blev det först fika med mina goda bullar sen lunch. Efter det kom Anna och körde laser på Babe, Ante och Lisa. Babe stod för ovanlighetens skull som ett ljus, tror hon har fattat att det är skönt nu. När hon åkt tog jag en bullpåse och Lisa Ante med sig så tog vi en cykeltur hela vägen till farmor(hon bor typ 500m ifrån oss). Där fikade vi först sen storstädade vi åt henne, putsade fönster, bytte gardiner, dammtorkade, damsug och allt sånt där. Tog nästan tre timmar så  när vi var färdig åkte vi typ hem och åt. Sen har hästarna fått komma in och dessutom fått mat och jag har tagit mig en välbehövd dusch. Nu funderar jag på å snart gå och lägga mig, känner inte för och sitta här och glo så då kan jag ju lika gärna kolla på film eller nåt annat trevligt!

Imorgon ska jag upp rätt tidigt och fixa stallet hade jag tänkt. För jag ska hinna med det, duscha och så och ta en promenad till Kilafors innan klockan nio. För då går tåget emot Gefle med Elin, jag är i behov av ett par vinterskor och sen skulle jag behöva ha en bra outfit på lördag oxå! När vi kommer hem så blir det nog lite plugg om jag hinner. Sen ska jag äta och fixa Bella. Kvart över sex ska jag träna för Peter Eriksson i Bollnäs, har tränat en gång för honom förut men då med Babe så blir kul och se vad han tycker om Bella :) Kan tänka mig att det inte händer så mycket mer än så imorgon faktiskt. Ska ladda över filmer sen dagens träning oxå men kameran ligger så långt bort så orkar inte det nu... Ska gå och leta reda på en mysig nostalgi film som jag och mina kuddar kan mysa framför :) godnattpussis!


Bella i Söderhamn tidigare iår :)

etthundraelvastyckenbullar.

Publicerad 2011-11-02 20:42:02 i Allmänt,

Goderkväller!
Ikväll kör jag på julsånger och bullbak. Är nästintill färdig med bullarna de ligger på kylning för tillfället. Blev några fler än vad jag tänkt närmare exakt blev det 111st, så nu kommer jag väl leva på bullar dygnet runt tyvärr.. I förebyggande syfte tänkte jag bara för det ta en promenad med voffen om han orkar ta sig upp ur sängen vill säga! Skriver mer när jag är hemma igen. pussss

lalalalala.

Publicerad 2011-11-02 15:26:51 i Allmänt,

Tjalalala!!
Då var det bara jag och vanten igen då. Lisa kom hem från Stockholm på förmiddagen och nu har hon åkt bort igen, mamma oxå. Så nu är det lugnt och skönt tills pappa kommer hem vid halv fem. Jag har faktiskt pluggat, har gjort en engelskagrej sen skulle jag börja med religionen men då fick datorn damp och låste sig i typ en halvtimme och nu är det snart one tree hill. Så religionsäcklet för vänta någon timme till.

Efter one tree hill ska jag laga mat, egentligen potatismos och köttbullar men det är jag inte ett dugg sugen på så får väl se vad jag hittar på istället. Är bara pappa och jag som ska ha mat och om jag ska laga maten borde ju jag få bestämma vad jag ska laga oxå, eller hur!?

Sen hoppas jag att pappa har sett mitt sms och handlat lite åt mig för då blir det bullbak efter maten, vart galet sugen på bulldeg så då kände jag för å baka bullar en vi hade ingen jäst hemma. Och jag är inte i bruk för att åka på affären så då får pappa åka dit istället :D Sen får vi se om jag hinner med en promenad oxå. men nu äre snart oth, så pusssss!


Ett par sånna här kom min lillasyster hem med till mig :D
Tyvärr får jag betala själv menmen!

wednesday.

Publicerad 2011-11-02 11:55:48 i Allmänt,

Tjaatja!
Då var hästarna motionerade och fixade. Ska fixa staller oxå men höll på att hungra ihjäl när jag ridit färdigt så gick in och åt istället. Kanske fixar det innan jag tar in dom bara, den som lever får se.

Nu tänker jag göra slag i saken och faktiskt göra ett försök till att plugga, det behövs verkligen och jag orkar inte sitta här och ruttna bort en dag till så. Jaa det är väl egentligen bara att sätta igång ska bara ta mig från den här burken! Skriver mera senare.
pussisar

mera tisdag.

Publicerad 2011-11-01 15:08:55 i Allmänt,

Då har nästan hela dagen passerat. Jag har hunnit skritta bebban en sväng i allafall och kollat på film. Nu laddar jag för one tree hill på femman sen ska jag laga mat åt mig och papsen, mamma är i stockholm idag hon oxå så hon kommer hem sent. Sen ska bellan göras i ordning så åker vi till holmsveden pappa skulle fixa någonting och Bella ska trimmas! Så ser väl resten av dagen ut tror inte att det blir så mycket gjort när vi kommit hem igen faktiskt. Men nu kallar Tree Hill borna på mig :) puss

hurricane gilbert.

Publicerad 2011-11-01 11:23:19 i Allmänt,

God förmiddag!
Idag kör jag på den filosofiska stilen så tankarna snurrar fram och tillbaka i skallen samtidigt som Håkan Hellström gör mig ännu mer förvirrad. Synd att jag in har filosofi för det hade nog varit bra läge för det nu, haha. Jag skulle dock behöva ta tag i lite engelska men då hjälper in filosofin mig så mycket tyvärr!!

Annars har jag ännu en lugn dag. Eftersom systra min åkte till Stockholm igårmorse så är det bara jag och Antefjant hemma. Han är inte speciellt trevlig för han sover som en gris hela tiden. Är sugen på en massa gott fast nyttiga saker men det enda jag hittar hemma som jag vill ha är hamburgebröd, men det duger finfint det med är väl inte allt för nyttigt bara.

Funderar på om jag ska ta mig en springpromenad men vill ha nåt bra att lyssna på i såntfall och det har tråkigt nog inte. Så snart finns det ingen annan utväg än att ta tag i plugget, jobbigt läge. Ska städa oxå men det är ju ungefär lika roligt som att plugga så. Är grymt shoppingsugen så funderar på att antingen nätshoppa eller dra med mig någon till Gävle imorgon, de är ju roligare men dyrare!

Ska nog ta och kolla in vad man kan shoppa en stund i allafall så hörs vi lite senare! pussisartiller


ante i sitt vanligaste tillstånd: sovande. just nu i lisas säng!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela