Valborg!

Publicerad 2012-04-30 18:32:58 i Allmänt,

Heeej alla glada :) Hänger lite här i väntan på att åka till Kilafors där jag ska möta upp min man. Sen ska vi åka buss till Bollnäs och där blir det party all night long, life is good! Vet inte om det är så mycket folk som ska på krogen, men vi är så duktiga så vi kan ha kul i vilket fall :) Har inget vettigt att skriva, ska gå och packa det sista och grejja lite. Och förresten solen skiner, så överdrivet superhärligt! En kväll med fina vänner, en strålande sol, och bara en dryg månad till studenten(jag ryser varje gång jag tänker på de;) ) kan det bli bättre!? :)

Trevlig kväll allihopa :)


bjuder på en gammal partybild på mig och min man :)

Last April

Publicerad 2012-04-30 14:42:01 i Allmänt,

Tudeluu! Idag lever jag igen, fast träningsvärken är kvar och jag har en bula på smalbenet som gör ont vad jag än gör. Rida var ingen hit om man säger så och absolut inte hoppa. Men jag struntade i det och hoppade Bella lite på förmiddagen, hon har inte hoppat ute iår och ska tävla ute i helgen. Det gick bra i alla fall :)

Nu ska jag byta om och ta mig en powerwalk sen ska jag plugga lite innan det ska fixas för ännu en kväll med lite festligheter. Jag som sa förra helgen att jag inte skulle gå ut nåt mer innan Cypern, haha. Men man lever ju vara en gång :)

Söten!

Partey

Publicerad 2012-04-29 16:24:42 i Allmänt,

Igårkväll fick vi för oss att vi skulle ut, eller det var väl jag som fick för mig att jag skulle ut och drog med mig de andra. Ut var vi i alla fall och det slutade med att jag kom hem klockan åtta imorse med träningsverk i hela kroppen, värkande fötter, ett skadat smalben, en arm full med silvriga streck och prickar och en ond armbåge. Duktigt Stina, haha!

Så jag har varit typ helt död fram till nu och nu har jag vaknat och är döhungrig så måste ha nåt å äta :p

hey

Publicerad 2012-04-25 13:07:02 i Allmänt,

Nu kan jag bocka av halva svenska nationella, har muntliga kvar om typ två veckor :) Har ingen aning om hur det gick, men får väl hoppas på att det gick bra helt enkelt. Nu är jag hemma och tänker plugga hela långa eftermiddagen. Lisa ska typ till doktorn eller nåt så jag har fått äran att vara hundvakt så kan inte rida förrän pappa är hemma om han kan passa lillskiten vill säga. Så de lära väl bli sen ridning ikväll oxå, har lyckats med det varje dag den här veckan duktigt! Men det är ju ljust kalaslänge nu så det gör ju lixom ingenting faktiskt :)

Nu ska jag plugga på och äta hallon och mango!


sessssaan :) Haha satt och kollade igenom mina gamla inlägg och upptäckte
att på alla mina bilder är det hästar eller mat haha, nörd.

Hihiihi

Publicerad 2012-04-24 23:58:00 i Allmänt,

Halloj! Klockan är snart tolv och jag är dödstrött men kan inte sova, great. Trots det ligger jag här och småler för mig själv haha. Räknade ut i skolan idag att jag har fjorton skoldagar kvar, helt sjukt ju. När de är avklarade då är det Cypern vilket jag är såååååååå laddad för och när vi kommer hem sen så är det balen och sen studenten. Mitt upp i allt har jag en massa tävlingar med mina finisar till hästar oxå. Kan det bli bättre!? Ska vara om vi tog bort lite plugg då men till och med det går lätt just nu, iiiiiihh löjligt glad och laddad brud :DD

Nu skulle jag verkligen behöva sova för jag ska upp alldeles för tidigt imorgon och sen ska jag skriva nationella i svenska. Sen mina vänner har jag helg, i nästan en hel vecka, great!!!! :)

trötter

Publicerad 2012-04-23 21:36:27 i Allmänt,

Jag måste ha blivit drabbad av någon trötthetssjukdom eller nåt, haha. Var helt död igår, vilket inte var så konstigt men har varit lika trött idag om inte ännu tröttare. Så ikväll tänker jag sova tidigt, i min otroligt sköna säng som jag bäddade rent igår läskigt vad skön den blev haha.

Jao idag har det väl varit en rätt vanlig dag, har varit till Holmsveden två vändor och skött om hästarna och ridit och grejjat detsamma har jag gjort hemma. Har varit till skolan på en helt värdelös lektion och sen åkte jag hem igen. Ätit konsumsallad till lunch, den var extra god för Lisa bjöd mig heh. Har hunnit med och pussat på både den stora och den lilla hunden oxå, Ante är så svartsjuk så han håller på och dör haha stackarn. Och den lille fattar ingenting, men de kommer rätt bra överrens i alla fall :)

Nu ska jag plugga lite sen sova som en liten gris. Ska upp tidigt imorgon för jag måste hinna till Holmsveden och mata och släppa ut grabbarna där innan skolan och jag börjar åtta...


liiiiiten vantepante, den nya vill aldrig vara still så de blir inge vidare bilder haha!

Rubrik

Publicerad 2012-04-22 18:41:01 i Allmänt,

Halllooooj! Jag är helt död idag, har sovit en massa hela dagen. Sov typ kanske två timmar inatt, om de ens blev så mycket så de var väl behövligt. Nu sitter jag i Holmsveden och kollar på Gossip Girl, nyduschad och rena kläder och jag känner mig nästan som en ny människa. Ska hänga här nån timme till, tills hästarna ska ha käk sen tänker jag åka hem och sova. Längtar sjukt mycket efter min säng just nu, haha ;)

Har spenderat en del utav dagen och pussat på den här sötisen oxå :)

Home

Publicerad 2012-04-22 12:37:51 i Allmänt,

Då var jag hemma igen efter en natt i Hudik, en riktigt rolig natt med mycket folk. Blev väl inte allt för många timmar inatt så är rätt sliten kan jag säga.. Så tänker chilla en stund innan jag sätter igång och gör nåt vettigt ;)

Joo

Publicerad 2012-04-21 09:49:42 i Allmänt,

Godmorgon! Vaknade imorse och tittade ut på snövädret så gick tillbaka till sängen och sov en stund till. Har blivit lite ändrade planer över dagen, mina hästar får stanna hemma en natt till igen idé och ge sig ut med dem på vägarna. Så jag ska egentligen bara rida och fixa i stallet, skulle behöva städa mitt rum oxå och plugga lite. Sen går inte färden mot Hudik förrän vid halv fem för Irma har bil så de blev ju superb :)

Men nu ska jag bege mig ut i vinterlandet och rida litegranna :)

Det går en vind över vindens ängar

Publicerad 2012-04-20 22:47:37 i Allmänt,

Här pluggar jag och Håkan Hellström på som bara den, han har faktiskt varit till stor hjälp ikväll haha. Har i alla fall gjort en till uppsats och nu har jag lite diskussion och källförteckning och sånt kvar på en till. Vet inte vad det flög i mig helt plötsligt, såhär mycket som jag har fått gjort idag har jag knappt gjort på hela trean, okej det var kanske och ta i men ändå. Kan väl inte klagaså hemskt mycket om jag gjort fyra skrivinlämningar på en dag!? Jag känner mig grymt nöjd med mig själv i alla fall :)

Ska göra klart det sista på den här nu, sen ska jag smörja in mina ömmande axlar och nacke med voltaren och krypa ner i sängen. Ska nog knäppa på någon sån där mysig film oxå eller lite O.C, får se vad det blir. Sen ska jag soooova, tänkte kliva upp tidigt imorgon. För det ska ridas två hästar, båda hästarna ska flyttas till Holmsveden vilket innebär att vi måste åka två vändor dit, alla deras grejjor ska packas (var ju duktig och pluggade idag istället), sen ska stallet hemma fixas och kanske det i Holmsveden har jag tur så gör dom de innan de åker, sen ska jag hinna duscha och fixa allt för att sedan befinna mig i Söderhamn strax före fyra. Därifrån bär det av till Hudik för lite partaj, Emma fyllde 20 bast för någon vecka sedan vilket självklart måste firas :)

Nee nu ska jag skriva klart innan jag somnar här, sov gott!


en av kattungarna vi hade ifjol, söööötis :)

snow

Publicerad 2012-04-20 17:01:12 i Allmänt,

det snöar ute och inte bara lite utan jättabamseflingor, mysigt verkligen. Jag har i alla fall suttit inne och myst med fruktsallad och plugg och kollat ut på snövädret ända sedan jag kom hem klockan tolv. Riktigt duktigt av mig om jag får säga det själv. Har både hunnit börjat och gjort klart två arbeten, jag kan bara jag vill :)

Nu sprack dock in tidsplan lite, för nu ska vi snart äta så hinner inte rida innan men antar att hästarna vill komma in. Så får väl lov och tvinga ut mig själv och fixa stallet och ta in dem nu så får jag rida efter maten. Dock kan Bella vila, det gör absolut ingenting egentligen :) Blir skönt och få ridhus på gården i vecka nu om det tänker fortsätta såhär. Tyvärr verkar det ju som att det tänker göra det oxå, tråkigt men sant. Dessutom är det världscupen klockan sju på svtplay och det kan vi ju inte missa så måste hunnit in då. Kan kanske plugga lite samtidigt oxå, det är så sjukligt välbehövligt så är väl bäst att passa på när jag i alla fall har lite motivation, haha. Och om man frågar alla förutom mig så ska väl skolan gå före hästarna och det har den aldrig gjort förut i mitt liv så då kan den faktiskt få göra det idag, utan att jag får dåligt samvete för det. Dessutom vet jag att Bella trivs bäst inne i sin mysiga box när det är sånt här väder haha.

Nä nu ska jag studsa ut i finvädret :)


den här dagen vill man ju ha snö inte nu. Snygg tomte va!?

friday

Publicerad 2012-04-20 12:32:16 i Allmänt,

Yeeay nu har jag avverkat näst sista fredagen på gymnasiet, hur bra känns inte det!? Kommer vara borta alla fredagar förutom den veckan innan vi åker till Cypern. Sen är jag ju borta den fredagen oxå och sen är det inga fredagar kvar :)

Hoppade Surprice för Gaby imorse, var längesedan jag red henne nu. Hon hade blivit mycket finare och hon tyckte att det var ruskigt kul att få hoppa så förutom att det gick lite väl fort ibland gick det finfint. Nu tänkte jag plugga litegranna sen ska båda mina pärlor ridas och jag ska springa för idag har jag inte ont i halsen så bäst och passa på. Skulle behöva börja packa till hästarna oxå, de ska ju oxå bo i Holmsveden i en vecka så är lite grejer som ska med. Som tur är så kan vi ta av deras hö så det är ju skönt och slippa släpa det. Så det är bara resten av maten, ridgrejer och nåt täcke som behövs typ är väl värre med mig som ska ha både skolkläder, ridkläder, träningskläder och myskläder... Ska bli väldigt spännande och se hur jag ska lyckas packa till Cypern sen haha.

Men nu åter till pluggandet :)


gullplutten när han var pytteliten (dock inte 2002...) på Söndag kommer nästa sötis :)

Goooood

Publicerad 2012-04-19 22:44:37 i Allmänt,

Helluuuu!!
Vet inte riktigt vad jag hade tänkt skriva men några rader borde jag väl kunna få ihop. Har i alla fall haft en skön Torsdag precis som vanligt :)

Maggan var dock sjuk så blev ingen träning, men vi åkte upp till henne och hoppade själv istället. Första gången ute för Busan för i år men hon var riktigt lugn. Och hon var riktigt fin hon verkar ha lärt sig hur mycket hon måste lyfta på fötterna för att inte riva. Hoppade bana på 1.20-1.30 och hon var inte i en bom mer än en gång när det var enbart mitt fel. Skulle dock behöva hitta nåt annat bett, blir lättare och testa nu när man kan hoppa hemma. Har inte orkat släpa ut våra hinder än heller, skulle behöva sladda först och då måste jag ha hjälp av pappa. Så då måste det bli på en helg och då är aldrig jag hemma, haha men de löser sig nog :)

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon och träning för Gaby sen skolan i en timme. I helgen verkar det bli en tripp till Hawaiilappland och sen ska jag bosätta mig i Holmsveden en vecka. Som sagt var det går bra nuuuuu :)

Himlen är oskyldigt blå

Publicerad 2012-04-19 11:02:05 i Allmänt,

eller inte. Får flashbacks när jag hör den låten, typ sommaren när vi gått ut nian eller nåt sånt så lyssnade jag och Emma på den heeeela tiden. Efter det hade jag den som ringsignal i flera år, haha.

Dåligt skrivet här igen, men har inte funnits så mycket att skriva om. Igår fortsatte mitt huvud ha krig med sig själv dessutom hade jag feber vilket innebar att jag mest hängde i soffan. Blev piggare på kvällen så var ut och red sen var vi upp på träning med Calle. Verkligen perfekt träning för honom, fick jobba precis med det vi behöver. Att han ska vara rak och mellan hjälperna, svetten rann på oss båda två innan vi var färdig men det gick riktigt bra på slutet :)

Idag hade jag tänkt vara frisk, har fått en extrem motivation till åå ut och springa. Huvudet är i alla fall bättre idag men istället har jag ont i halsen. Och  min handbollstränare skrämde upp mig förut som sa att det var livsfarligt att träna om man har ont i halsen såå. Men kanske tar mig en promenad i alla fall så får vovven komma ut oxå :) Ska rida Bella oxå och Busan ska träna ikväll sen skulle jag behöva plugga oxå. Men nu ska jag knäppa på en film och käka lunch!


sån himmel och sånt väder skulle jag inte tacka nej till. Inte till studenten heller,
men nu är det så när så man kan räkna ner dagarna på riktigt, wieeee! :D

Done!

Publicerad 2012-04-17 15:26:27 i Allmänt,

Weeii hela 37 minuter innan den skulle vara inne tröck jag på skicka knappen. Skönt och ha den där skiten gjord i alla fall :) Nu sprängs snart mitt huvud så tänker dö i soffan i en halvtimme innan jag gör mat. Sen är det ridning i snöstormen på schemat, mysigt!

keep going

Publicerad 2012-04-17 13:55:04 i Allmänt,

Well, det går inte fort men det går framåt. Faktiskt så gör det de, men nu är det bara två timmar kvar. Fast jag har bara lite diskussion, sammanfattning, källförteckning och innehållsförteckning och sånt krafs kvar.. great så förhoppningsvis hinner jag få in den i tid oxå, eller inte förhoppningsvis jag måste få in den i tid. Skulle egentligen behöva plugga ännu mera ikväll men Busan och Calle ska ridas oxå om mitt huvud pallar det, vilket jag hoppas att det gör. Får snabba mig och göra klart så kan jag kanske vila lite sen. Kan inte rida B förrän mamma har kommit hem och fixat fast hennes sko i vilket fall. Njee nu ska jag fortsätta!


tänker på att det inte är långt kvar till Cypern så går de lättare! wieeeee :DD

still in pain

Publicerad 2012-04-17 10:33:15 i Allmänt,

Bläääähh, hade hoppats att mitt huvud skulle må bra idag men sån tur hade jag inte. Är nog nästan värre än igår, inte ett dugg bättre i alla fall. Så är hemma från skolan idag oxå, ska skriva PA rapport så det bara skvalar om det för 16.00 ska den vara inskickad. Vilket närmare bestämt är om fem och en halv timme, exakt just nu. För att göra dagen ännu lite sämre så snöar det oxå, såå det här verkar inte bli någon toppentisdag.

Nu ska jag sätta igång, har skrivit lite men ytterst lite. Det där med att planera i tid är inte min grej när det gäller skolan.... Hare!

image description
har laddat upp med vanlijte och en hög rostade mackor!

empty

Publicerad 2012-04-16 20:36:57 i Allmänt,

Är så himla tomt i stallet mer bara två hästar i stallet, känns jättekonstigt men på ett sätt är det skönt oxå. Har räknat ut att vi hade bara två hästar typ en månad 2009 och innan det var det typ innan vi köpte Sky vilket var 1997, så det var ju ett tag sedan. Allt går lixom jättefort, det gick fort innan oxå men nu går det verkligen i raketfart. I för sig klagar jag inte över att det går fort och mocka..;) haha

Känns bra och ha bara två just nu oxåm har så mycket med skolan och allt så tiden räcker knappt till ändå. Dessutom har jag ju Calle oxå :) Sen får vi väl se vad jag gör efter studenten om jag är hemma kan jag tänka mig att det blir lite långtråkigt med bara två hästar.. Men det får tiden utvisa, just nu är jag i alla fall väldigt nöjd med bara två. Kan lägga ner allt krut på dem istället för att göra det lite halvdant för att jag har mycket att göra.

Pärla verkar trivas bra nere i Skåneland oxå så det känns bra, fast jag saknar henne. Men det här är ju mycket bättre för henne så jag får klara mig ändå :)

Jayyyy

Publicerad 2012-04-16 19:17:52 i Allmänt,

Tjolahejsan! Hoppas ni har haft en fin Måndag. Själv vaknade jag upp med huvudvärken från helvetet och den har hållt i sig hela dagen. Så jag har inte gjort ett piss idag heller...

Som tur var dök det upp en vit klänning i brevlådan som genast gjorde mig gladare, iiiihhhhhhh snart snart! Har räknat ut att jag typ inte kommer gå en enda hel vecka innan vi slutar heller, även om man inte tänker på mina lediga torsdagar, soft :)

Sunday

Publicerad 2012-04-15 14:36:14 i Allmänt,

Tjalala! Här har jag en riktig segsöndag, har inte gjort ett skit på hela dagen. Så himla skönt det var längesen det hände och det känns som det är välbehövligt för jag orkar knappt hålla ögonen öppen ändå. Har kollat på Skilda världar och fönstershoppat på nätet, nu tänkte jag anmäla till lite tävlingar och så :) Vet inte om det finns så mycket mer att säga än så. Have a nice Sunday people!

grym häst!

Publicerad 2012-04-14 23:04:40 i Allmänt,

Som jag sa igår, det går bra nu. Red som sagt var 1.20 först imorse, det blev ännu en dubbelnolla och en fjärdeplats. Fin runda idag oxå inte riktigt i klass med gårdagens, kändes att hon var lite nonchalantare på de hindren även om hon inte var i en enda bom. Bästaste Bella! :D Jag hade ridit klart strax efter nio efter det blev det en låååååååååång väntan, jag startade laget strax efter sex eller nånting. Så har sett i stort sett varenda ekipage idag och kan säga att så överdrivet kul är det inte och kolla på 1.20..

Aja det var i alla fall Madde och jag som red 1.20 i laget och Stina och Irma 1.30. Madde inledde tyvärr med att ramla av, som tur var gjorde hon inte illa sig i alla fall. Sen gick Bella in och satte ännu en nolla, grymma häst! Vart i lite mer backläge eller vad man ska säga, men Gaby tyckte att jag skulle rida henne mer intill hindren och hon hoppade fint även här. Dock hade jag lite tur på slutet, men det ska man ju ha ibland oxå. Sen gick Stina in och gjorde en superfin runda ända till sista hindret som var en kombination, där åkte b-hindret ner. Sist ut av oss var Irma och hon vart tyvärr oxå utesluten så laget slutade sist så det kändes ju lite tråkigt. Men ändå jag är grymt nöjd med min finafina häst, hon har snuddat vid en bom på tre klasser och då red jag som en kratta oxå. Så nu hoppas jag att hon fortsätter gå lika bra när ute säsongen drar igång, det här var ju sista tävlingen innomhus.

Nu är jag grymt sliten, en studentkryssning och tre tävlingsdagar med lite för lite sömn har tagit på krafterna. Så imorgon tänker jag ta sovmorgon sen plugga, pussa på sessorna och chilla resten av dagen. Men nu ska jag kolla igenom helgens rundor sen SOVA!

image description
Bästa Busbella!!!! Måste verkligen fixa några vettigare bilder på henne, hehe. Slänger upp
dagens filmer imorgon :)

De går bra nuuu

Publicerad 2012-04-13 21:48:51 i Allmänt,

jag lever, jag lever. Har överlevt både båten, hissarna, spriten och bussturerna haha. Grymt kul hade vi dessutom förutom när vi åkte hiss haha. Så mycket mer finns det inte att säga om själva studentkryssningen, bilderna är suddiga och inget att se. Men vi hade grymt kul, dansade röven av oss, sov alldeles för lite och träffade en massa härligt folk, kanoners!! :D

Kom hem vid typ elva i onsdagskväll, alla andra gick ut då men jag skulle tävla igår så fick lov och åka hem istället. Calle kula var det igår, kaos i första klassen lyssnade inte på mig och kollade på allt annat istället... Men tänkte gå in och bara hoppa några hinder i 1.20 ändå, men han kändes så himla fin då istället så red hela banan. Han hoppade som satan och jag klamrade mig fast för glatta livet och vi var felfria!!! i debuten och allting, finaste Kulan :) Så det blev en riktigt bra dag till slut ändå, verkligen supernöjd med honom i den klassen :D

Idag var det Bellas tur och visa vad hon går för, hehe. Gick direkt in i 1.30, hade inga större förväntningar och räknade väl med ett eller två ner. Det var stort och maxat och bara typ tio dubbelnollor av nitto starter och vi var en av dem. Hon var så grymt fin, bästabästa Bella :D Höll på och hoppa mig ur sadeln flera gånger haha. Jag tyckte inte själv att jag red speciellt fort i omhoppningen, utan fortsatte mest i mitt vanliga tempo gasade lite mot sista. Det räckte i alla fall till en sjätte plats, inte illa pinkat! Så ännu en superdag i Gävle blev det idag :) Imorgon rider jag först 1.20 sen antingen laget eller 1.30 får hoppas att hon är lika fin då!


last summer

Publicerad 2012-04-10 08:02:57 i Allmänt,

Satt och kollade igenom en massa bilder från förra våre och sommaren för att tagga ännu lite till. Lyssnade på Put your hearts in the air samtidigt och fick värsta lyckoruset, haha! Se och njuuuut ;)






















och Ja Elin är med överallt, men eftersom vi i stort sett satt ihop i somras så
existerar det inga bilder utan henne ;)

morgon

Publicerad 2012-04-10 07:45:57 i Allmänt,

God morgon! Här är vi uppe med tuppen, eller det är bara jag vaken för Ante sover som en gris hehe. Vaknade trekvart före klockan någonting måste vara allvarligt fel, haha. Men det orkar jag inte bry mig om just nu för idag är det en braaaa dag! :D

Ska käka lite frulle nu sen ska djuren där ute få frulle oxå. Medan de äter tänkte jag ta mig en springtur och när den är avklarad ska alla tre ridas, stallet fixas och lillBellas grejer packas ifall jag inte hinner göra det sen. Sen borde klockan vara typ tolv så då ska jag in och duscha, äta, packa och fixa innan Elin kommer och hämtar mig. Fixade Spotify premium inatt när jag inte kunde sova + en spellista så att vi överlever bussturen, ska fixa någonting och äta och en Loka oxå. För vad skulle vi kunna hitta på annat än att äta!?

Ikväll ska vi äta festbuffé som jag hoppas är god så jag slipper vara hungrig, dessutom tycker mamma att jag ska göda upp mig ordentligt haha. Sen är det party all night long, som vi har längtat ända sen september ju!

Men nu är det bäst jag sätter igång kanske skriver något senare eller från mobilen på bussen :)


såhäääääär glad ska vi var ikväll oxå! :D

Annandag påsk!

Publicerad 2012-04-09 23:08:31 i Allmänt,

Imorse tog jag mig en lite väl lång sovmorgon, fast det var väldigt skönt. Sen trimmade jag Bella 1 och 2, båda skötte sig bra. Min Bella kändes riktigt bra :)

Ikväll har jag varit hos Elin och firat att hon fyllde 19år igår. Grillat, tårta, en badtunna full med folk och en riktigt trevlig kväll blev det. Nu har jag precis slagit mig ner i sängen och ska sova så jag är utvilad för imorgon smäller det!😃

Great again

Publicerad 2012-04-08 21:47:19 i Allmänt,

Efter några jobbiga dagar så tänkte jag försöka skriva här igen. Idag har Calle, Babe och Bella tävlat i Bollnas och levererat!

Calle
Calle först ut i 1m, här var han rätt tjafsig ungefär som i Söderhamn även om han skärpte sig vid hindren. Men det var lite korsgalopp och lite skutt hit och dit, det känns som att han inte koncentrerar sig riktigt på de små hindren. Sen var det 1.10 felfri även här och väldigt mycket bättre runda. Nu var han mer med och det blev bättre rytm och han hoppade fint, sen var han ändå tvungen att bock litegranna men han var med på noterna direkt igen sen så det var ju inte hela världen, han tycker ju i alla fall att det är kul :) Har ändrat lite planer så nu ska han få åka till Gävle på Torsdag!

Babe
Hon gick först 1.10, hästen kändes riktigt bra i den här klassen hon hoppade luftigare än vad hon brukar. Sen fick ryttaren hjärnsläpp och tog bort ett galoppssprång på en distans vilket innabar ett lite väl flakt språng och en bom ner där. Till kombinationen sen plockade jag istället ihop henne för mycket så då ramlade en bom där oxå. Hon är så himla känslig och det är så himla lite som kan göra att hon släpper ner ryggen eller ett ben, jag har helt enkelt inte råd att göra några misstag på henne. Många andra hästar skulle kunna hoppa upp sig ändå men det gör inte hon så det är bara att jag måste få lite mera is i magen och inte rida som en idiot ;) I 1.20 sen så var hon ännu finare, verkligen jättefin för att vara hon. Utan tvekan våran bästa runda hittils, hon var var försiktig och hoppade upp sig och allting jätteduktig :) Det slutade med att vi satte en dubbelnolla, red på litegrann i omhoppningen men inte så extremt fort tyckte jag men vi slutade i alla fall på en tredje plats. Bästa Busan verkligen supernöjd med henne idag så nu skulle jag vilja åka på någon mer hopptävling med henne men till Gävle vägrar jag åka med henne sen hon vart sparkade där ifjol för hon kommer bara stressa upp sig. Så vi får väl se när det bli, nu har vi ju ett 1.30 kval kirrat oxå :)

Bella
Hoppade bara en 1.20 mest för att få en runda i kroppen inför helgen var ju ett tag sedan hon tävlade nu. Hon var rätt spänd och ovanligt tittig, hon skuttade dock runt en dubbelnolla ändå. Hon gör det så himla lätt och jag är glad att jag inte red 1.10 på henen för det känns som att det bara hade varit att slita på henne. Trots spändheten kändes hon fräsch och fin i övrigt så är nöjd med henne ändå, hon brukar vara spänd första rundan så är det bara. Slutade på en andra plats med henne oxå. Så nu taggar vi för Gävle nästa helg :)

Som sagt så har det varit en riktigt bra dag och hästarna har hoppat bra. Är hyffsat nöjd med min egen ridning oxå förutom Babes första runda. Sen finns det ju alltid saker att jobba med. Bara för att göra dagen ännu lite bättre så har Tom och Pärla gjort debut på tävlingsbanan idag vilket slutade med en seger i Lb. Så imorgon ska det starta ännu en Lb och jag vet någon som sitter klistrad vid onlineresultaten :) Min finaste Pärla :)


Bästa Busellibusen :D

.....

Publicerad 2012-04-04 22:21:15 i Allmänt,

Ibland vänds livet upp och ner på bara några sekunder. Försöker låta bli att tänka och sova istället, behöver all sömn jag kan få.

Vila i frid! ❤

Maaaat

Publicerad 2012-04-04 13:07:32 i Allmänt,

Har precis tryckt i mig en kycklingburgare från Max, de var gott :) var överdrivet vrålhungrig och ändå har vi typ ätit konstant sen vi åkte men så var det tio timmar sedan oxå. Har ju egentligen inte ätit något vettigt, morötter är väl inte så mättande ;)

Vi har dock inte kommit så mycket längre för det blev ett besök på Sharpman. Så har gått där och drägglat över en massa fina grejer en stund. Blev några grimskaft, skimmelschampo åt Pärla och magic brushes. Har läst en del om dom så blir spännande och se hur de funkar. Lisa köpte en hel del hundgrejer så det blev hon som storshoppade ;)

Mantorp

Publicerad 2012-04-04 11:10:00 i Allmänt,

Nu har vi gjort ett stopp i Mantorp hos Sissi Lilja, Pärla fick gå ut och gå och sen fick hon låna en box medans vi fikade :)

Har precis åkt därifrån och har ungefär 35mil kvar nu. Ska väl stanna och äta någon gång oxå tror ja!

Morötter

Publicerad 2012-04-04 06:56:34 i Allmänt,

Min andra frukost för idag, morötter för hela slanten. Drycken är faktiskt godare än vad man tror och hyfsat nyttig borde den ju vara :)

Har i alla fall passerat Stockholm för ett tag sen. Så nu är det väl bara drygt femtio mil kvar...;)

Off we go!

Publicerad 2012-04-04 03:33:23 i Allmänt,

Good morning alla söta som sover! Nu är vi på väg, har precis åkt ur Kilafors. Ska käka lite nu är för ovanlighetens skull vrålhungrig :)

fullt upp

Publicerad 2012-04-03 23:01:33 i Allmänt,

Idag har det varit fullt upp hela dagen så har inte riktigt hunnit med bloggen. Har ridit alla tre, packat klart allt och fixat en massa det tillsamans med en sovmorgon tog hela dagen. Ikväll har det fortsatt rulla på först skulle det handlas sen hämtade vi mammas bil och en till transport innan vi skjutsade tanterna till Holmsveden. De ska bo där de här dagarna när vi är borta, perfekt för pappa slipper sköta dem och dessutom får de bli lite motionerade :)

Kom hem därifrån strax före tio då hade jag fortfarande all min packning kvar. Nu är den i alla fall avklarad och dessutom har jag duschat så jag är någolunda fräsh. Ligger i sängen och funderar på om det är någon idé och sova eller om jag ska plåga mig själv till att vara vaken. Klockan står på 02.30 för vi ska försöka komma iväg strax efter tre, härligt! Bättre att åka då så vi slipper all rusning i Stockholm och sen är det ju skönt och komma fram någon gång oxå.

Detta betyder alltså att om jag somnar elva vilket är om tre minuter så får jag sova tre och en halv timme. Frågan är om jag bara blir segare av och sova då, kommer ju knappast sova om tre minuter heller. Kan ju i alla fall sova en del i bilen så länge jag slipper köra, men känner jag mamma rätt så behöver jag nog inte köra så mycket. Men nu ska jag sluta grubbla på det och knäppa på ett avsnitt av Skilda världar så märker jag väl om jag somnar snabbt, annars blir jag nog vaken. Men till er som ska sova inatt, sov så gott och dröm sött :)


Busilus i Enköping i somras :)

in my bed

Publicerad 2012-04-02 22:51:53 i Allmänt,

Ligger i min säng och glor på skilda världar ska väl sova snart hade jag tänkt. Har till och med sovsällskap inatt, mysigt. Fast han är både hårig och snarkar så det kanske inte är så mysigt ändå.

Har i alla fall packat alla hästarnas grejer förutom de som används imorgon när jag rider och BB´s mat så har bara det kvar imorgon. Ska skjutsa grisen och kossan imorgonkväll sen försöka sova tidigt för sen ska vi upp tidigt och åka på Onsdagmorgon. Blir nog bra till slut det här oxå, fast jag kommer sakna mitt hjärta helt ofantligt mycket..

Idag är det för övrigt åtta veckor kvar tills vi åker till Cypern, det låter som lång tid men har en känsla av att tiden kommer gå grymt fort alldeles för fort. Men det kommer bli assum, fast först taggar vi studentkryssning! :D
Njaae nu har jag inget mer vettigt och skriva, så godnatt :)

Äventyr!

Publicerad 2012-04-02 09:43:49 i Allmänt,

Imorgon tänker jag ta påsklov och imorgonkväll eller tidigt på onsdagmorgon åker vi till Skåneland. Där ska vi hälsa på Fantis, hans gamla och nya ägare och förmodligen min moster men framförallt ska vi lämna Pärla där. Hon ska få stå hos Tom så han ska rida och tävla henne och såsmåningom förhoppningsvis säljas. Vi blir där nere tills på Fredagmorgon, det blir både en rolig men oxå väldigt jobbig resa men försöker koncentrera mig på det roliga istället.

På Lördag ska mina hästar hämtas hem från Holmsveden där de ska bo när vi är borta, så ska det ridas och packas om för tävling med tre hästar på Söndag i Bollnäs. På måndagen ska vi fira Elin som fyller 19år på Söndagen och på Tisdagen ska väskan packas för studentkryssning, snaaart bara en vecka kvar nu! :D Torsdag och Fredag ska jag försöka njuta av mitt sista påsklov och samtidigt få något vettigt gjort och Lördag, Söndag ska Bellabus tävla i Gävle som det ser ut nu blir det 1.20, 1.30 och 1.25. Så de kommande två veckorna känns riktigt lovande tycker jag :) Dessutom kommer det hända något annat roligt helgen efter det, men det ska nog få ett eget inlägg faktiskt. Ska vi gå ännu en vecka längre fram (kommer dessutom bli Holmsvedenbo den veckan igen) så är det terrängpremiär och långhelg sen är vi inne i Maj. Då är det en massa tävlingar, plugg och Ayia Napa!! Framtiden är för tillfället ljus men nu ska jag sluta tjata om det och göra något vettigt istället :)


Philip, Fantis och Tom. Fantis har nya ägare som bor en bit ifrån dem, men det är Tom som ska ha Pärla :)

Goodmorning

Publicerad 2012-04-02 09:28:04 i Allmänt,

God morgon folket!

Har haft fullt upp i helgen så har inte hunnit med bloggen riktigt. I Lördags tog jag en rejäl sovmorgon sen var det ridning för hela slanten och sen premiär för grillat, löjligt gott :)

Igår var det först dressyrtävling med Busan, hon skötte sig bra om än lite spänd. Vad domaren sen tyckte är en annan sak. På eftermiddagen var vi till Maggan och hopptränade Kulan i hagelstorm, väääldigt mysigt men han skötte sig okej börjar komma åt honom bättre och bättre. Sen red jag Paul och Gullan oxå, lika roligt och rida ponny som vanligt :) kom hem runt halv sju och då hade jag mina hästar och stallet kvar såå det blev en full dag igår!

Nu ska jag ur i stallet och packa, packa, packa, rida, rida, rida och fixa i stallet fullt upp idag oxå. Ha en fin måndag :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela