ledig dag

Publicerad 2013-09-22 09:38:21 i Allmänt,

Söndag idag och jag är ledig, hur bra är inte det!? Har börjat dagen med en sovmorgon, sov ända tills kvart i åtta men låg kvar i sängen till för en stund sen. Gick ut till stallet och upptäckte att alla hästar redan var ute, träffade snällaste Karin som hade med sig melonsallad till oss. Melonälskare som jag är blev jag ju jätteglad och har nu vräkt i mig melonsallad till frukost. Har med andra ord fått en bra start på min lediga dag. Har inga större planer över dagen mer än att rida på mina egna djur och ta mig en tur till en mataffär, i övrigt tänkte jag nog ligga här i soffan och glo på TV tills mina ögon har blivit fyrkantiga eller tills någon råkar komma med ett bättre förslag på aktivitet att fördriva dagen med. :)
 
Den här veckan har verkligen flugit fram, har haft rätt vanliga dagar. I torsdags fick Bella följa med på pay and jump och hoppa runt en vända, hon kändes bra. Hon har verkligen släppt i markarbetet de senaste veckorna och känns väldigt fräsch överlag. Nästa tävling för henne blir i Gävle första helgen i oktober :) Annars har det varit en rätt vanlig vecka även om den har gått lite fortare än vanligt. I fredags var vi bjudna på finmiddag och fest, slutade som vanligt med alldeles för lite sömn och igår gick allt i slowmotion. När vi äntligen var klara så blev det pizza, var längesedan en pizza smakade så gott. Spenderade resten av dagen sovandes i soffan innan jag förflyttade mig till sängen och fortsatte sova är trotts det rätt trött även idag så det blir nog bra med en lugn dag idag :)
 
Nu har jag väl inte mycket mer att berätta för er, ska äta lite mer melonsallad och göra en kopp med varm oboy innan jag somnar igen ;)
 
 
 

måndag och regn

Publicerad 2013-09-16 18:23:13 i Allmänt,

Då var det måndag och tillbaka till vardagen. Idag har hösten kommit också, regnat mer eller mindre hel dagen rätt mysigt när man sitter inne men mindre mysigt när man jobbar utomhus rätt glad över att vi har ridhus :) Har haft en rätt lugn dag, linat hästarna som tävlat i helgen och trimmat lite nu ikväll. Är ovanligt motiverad just nu så får hoppas att det håller i sig. Bella som kändes som en seg gammal ridskolehäst igår kändes idag som en rund miljon, hon fick hoppa en serie också och kändes fin! Rätt otroligt att ett lyckat ridpass kan göra hela dagen bra och att en häst kan göra en så glad och lycklig vissa dagar och så arg och frustrerad en annan dag. Nu tycker jag faktiskt om min lilla stjärna alla dagar i veckan, men lite mer vissa dagar och idag var en sådan dag :) Kom in tidigt från stallet och tog en varm dusch i ett försök att värma upp min genomfrusna blöta kropp, blev lite varmare och nu sitter jag under täcket i soffan och väntar på att middagen ska bli klar. Har planer på att ligga här resten av kvällen, har längtat efter en TV-kväll i flera veckor men inte hunnit med det så nu ska jag ligga här och njuta :) Nu är nog snart min mat färdig. Tjingeling! Min lilla stjärna :)

bra helg i Glada Hudik :)

Publicerad 2013-09-15 21:17:38 i Allmänt,

Är tillbaka i Sigtuna, sitter i soffan framför Wallander :) Har haft en bra helg i Glada Hudik på alla plan, fint väder, bra sällskap och duktiga hästar. Bäst i helgen var fantastiska lilla Fantast som var helt fantastiskt duktig med en fjärdeplats i fredags, en andra igår där han även vann DM guld. Hollydolly har skött sig bra även hon och lärt sig en hel del i helgen och gjorde bästa rundan idag trots att hon var väldigt trött i både kropp och huvud. Bra helg som sagt var och lika trevligt som vanligt och bo hos våra kompisar där uppe :)
 
Kom hem vid fem och kände mig som en hungrig urvriden disktrasa men ändå rätt glad över att jag höll mig vaken hela vägen. Hade sällskap av Lisa första biten, resten av vägen drack jag redbull, sjöng högt och falskt eller pratade i telefon för att hålla mig vaken. Väl hemma tog jag tag i lastbilen och städade ur den, trimmade sen mina egna två djur och fixade en del annat. Kom in vid åtta och tog tag i våran minst sagt skitiga lägenhet, nu är den ren och fin och även jag är fräsch och mätt och trött! Sitter som sagt var i soffan och kollar på Wallander, tänkte äta kakor och dricka mjölk. Fick ett plötsligt sug efter mjölk på vägen hem så stannade till och köpte det. Ska försöka sova i hyfsad tid också så jag lever imorgonbitti. Vet inte riktigt hur den kommande veckan ser ut, har lite beslutsångest men tänkte sova på saken så vet jag kanske imorgon :)
 
 
Holly Dolly i Märsta förra helgen :)
 
 

Mellanlandning i favoritsängen!

Publicerad 2013-09-12 22:06:57 i Allmänt,

Ligger hemma i Hallen i min egen sköna säng, har ätit riktig mat och duschat varmt och länge samt ätit tårta för att pappa fyllde år igår. Är hemma på lite mellanlandning, kom hem vid halv åtta efter att ha slagit mitt gamla rekord mellan Knivsta - Kilafors. Imorgon förmiddag ska jag en sväng till Bollnäs innan jag rullar vidare upp till Hudiksvall för tävling med två tottosar hela helgen. Det blir kul, ifjol hade jag min bästa helg på hela säsongen. Tror inte att det blir så denna helg med tanke på att Bella haft några riktiga kanontävlingar tidigare iår och inte är med i helgen. Men det kan gärna få gå bra i vilket fall :)
 
Tänkte sova nu, är helt slutkörd efter en lång fullproppad dag och ändå hann jag inte med dammsugningen (vilket kanske inte var prio 1 heller..). Men nu har jag tittat in och sagt hej i alla fall, hoppas ni får en bra helg. Det tänkte i alla fall jag ha!
 
 
pussat på snutt 1,2 & 3 också :)
 

mondaymorning

Publicerad 2013-09-09 07:38:49 i Allmänt,

Tänkte kika in här och säga god morgon såhär på måndagsmorgonen. Är grymt trött efter en full helg med jobb och tävling i Märsta. Efter en hel del funderande och åkande fick vi dit alla hästar som behövde tävla. Hästarna har skött sig väldigt bra och hoppat fint, de har nog mått bra av lite vila i sommar :)
 
Nu sitter här i soffan och dricker oboy till frukost och kollar in våran röriga lägenhet.. Har inte riktigt hunnit med det de senaste dagarna så nu ser det verkligen hemskt ut. Så ikväll får jag nog lov och planera in lite städande innan Idol! Har väl inte så mycket mer att berätta, upptäckte att jag skrivit om våran paj i två inlägg på rad. Var ju inte riktigt meningen men så kan det gå när man är lite virrig som jag. Hände väl inget ovanligt förra veckan, vi hann med en eftermiddag i Uppsala där vi gjorde av med pengar och lärde oss hitta ännu lite bättre efter en del felkörningar. Hade middagsbesök av mamma, Lisa & hundarna en kväll och hann sen bli bjuden på middag fyra kvällar till, det är alltid trevligt :)
 
Nu är det en ny vecka med jobb, har helt vanliga dagar fram till på torsdag då jag ska rulla norrut för att sova en natt i favoritsängen innan jag rullar ännu längre norrut för tävling hela helgen. De blir nog trevligt :) Nu ska jag återgå till min näringsrika frulle, ha de bra!
 
 
 
 

måndag igen

Publicerad 2013-09-02 20:45:00 i Allmänt,

Idag är det Måndag och bloggningsdax, verkar ha blivit en tradition att blogga på måndagar! Har väl egentligen inte så mycket att berätta, dagarna rullar på lika snabbt som vanligt. Blir rätt fulla dagar är typ aldrig inne från stallet före sju, är det gymdag tar det en timme och sen är det idol och sen sovdags ungefär ;)
 
Hände väl inget speciellt förra veckan vad jag kan komma ihåg mer än att vi gjorde den godaste pajen någonsin ungefär. Egenplockade hallon och jordgubbar med Marabou choklad hade vi i den, helt galet gott blev det. Igår slog vi på stort och åkte in till Uppsala och kollade på bio. Extra guldstjärna för att vi hittade på första försöket, vilket vi aldrig brukar göra vart vi än ska i Uppsala. Men numera hittar vi till både Citygross, Hööks, tågstation och två biografer!! Snabba cash kollade vi på, mest för att Tessans moster var med i den. Den var bra i alla fall även om den vart lite seg emellanåt och jag är väl inte heller överförtjust i en massa pangpang men den var sevärd i alla fall :)
 
Idag har jag hoppat ett gäng hästar, de har hoppat fint allihopa extra kul när man inte hoppat på några veckor också! I helgen är det äntligen dags för tävling igen, Märsta båda dagarna är det som gälller - nära och bra :) På lördag kommer chefen våran hem igen också så då är det skärpning från våran sida igen. Nej vi sköter oss precis som vanligt nu med men vi kan ju inte längre äta lunch i deras stora fina hus och kolla på vilken kanal vi vill istället för fyran här i våran lilla lägenhet ;)
 
Nu ska jag försöka återgå till mitt idoltittande och en kopp hallonte, när det är slut är det nog faktiskt sovdags för min del. Ni får väl ha det så bra så kanske vi hörs nästa måndag igen :)
 
Min favorit!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela