gottnyttår!

Publicerad 2011-12-31 13:42:04 i Allmänt,

Jahapp då var den här då, årets sista dag. Hittills har min bestått utav sovmorgon hos Elin, med bara två stycken i sängen så det fanns gott om plats. Det har de inte gjort de senaste dagarna så de var grymt skönt. Vart dock inte så många timmars sömn inatt heller för vi kom vid fem och då kunde inte jag somna.. Sen jag kom hem har jag glott på TV, skjutsat hem Norran, suttit här och tryckt i mig pizza. Haha har nog inte ätit någon vettig mat sen typ innan jul!? För jag tror inte julmat räknas till vettig mat haha. Blir nog gott med ordentlig middag ikväll!

Gårdagskvällen bestod utav mys hos Linnea, chill på tranan, dans på tranan, mat på max och tv spel hos Rickard så runt halv fem begav vi oss hemåt och somnade som sagt var alldeles för sent även inatt. Blir himla kul å försöka vända tillbaka dygnen sen, haha. Men det behöver jag väl inte bry mig om nu.

Nu ska jag försöka gaska upp mig och släpa mig ut i stallet för stallfixande, hästarna får välförtjänt nyårsvila idag. När det är klart ska jag försöka städa inne så folk vågar komma in, nää riktigt så stökigt är de väl inte. Sen ska jag väl försöka fräscha till mig lite innan Linnea kommer och kollar på 2012, vi måste ju sedan innan det blir 2012!! Sen får vi väl se hur kvällen fortsätter, ska i allafall laga mat och äta den så hittar vi nog på nåt sen åå! :)

Gott nytt år på er!!! :D


sommar!!!

tjibididobida.

Publicerad 2011-12-30 16:19:00 i Allmänt,

tjabado!
Den finfina uppdateringen höll i två dagar, haha. Jaja men med bara en dags upphåll var jag ju rätt duktig ändå. Vet inte om det har hänt så mycket, Babbs var på hoppträning igår och hon har nog aldrig varit finare! :D Jag förväntade mig att hon skulle vara halvgalen men hon var lugn och hoppade fint, så kalasnöjd med henne. Var iväg och trimmade Calle igårkväll och idag var jag dit på förmiddagen så red vi ut, gick bra båda gångerna.

Annars har vi flyttat in hos Elins farmor och farfar istället för hos Linnéa nu, igår "natt" somnade vi strax efter sex och sov i någon timme sen var jag igång hela dan. Inatt var vi duktiga och somnade nog strax efter tre och jag klev upp runt åtta. Känns som vi har vänt på dygnet rätt rejält, bara de att de flesta andra sover på dagarna oxå men de hinner inte jag! Så nu på eftermiddagen har jag kollat på film och bara chillerillat i soffan, ganska så skönt faktiskt :)

Bara jag orkar pallra mig upp ur soffan så blir det en tur ner till affären för inköp av frysta hallon och balsam, tänkte köra det till middag ikväll! haha nedå blir väl en till panpizza kan jag tro. Sen vill väl hästarna komma in och jag ska duscha sen ska jag ta mig till Bollan på något vis får se om de blir buss eller bil, lutar åt bil faktiskt för annars tar jag mig ändå inte till kilababa. Där blir det lite mys hos Linnéa innan veckans andra nyktra(!) utgång går av stapeln, haha. Blir nog kul i vilket fall skulle jag tro, sen ska vi nog sova i Olpers en natt till och imorgon smäller det ju! Årets sista dag, får hoppas att de blir en bra dag :) Ha det bäst hörrenini! :D


jag åå eliiin :)

thihihih

Publicerad 2011-12-28 17:59:00 i Allmänt,

Nu ska stinaflina vara duktig och uppdatera här två dagar i rad :) Min dag har bestått utav en hel del mys i Linneas säng, dock ganska trångt men jaja. Kom hem vid två, sen dess har jag ridit båda två Bella fick en skrittrunda och Bebban en tur med Elin å Sessan. Nu har jag käkat och ligger och väntar på att pappa ska pallra sig ur duschen. Som ni kanske förstår har jag tänkt duscha, sen ska hästarna ha mat innan jag beger mig ca 1,5 km bort till Elins farmor och farfar. De är borta så vi fortsätter väl på vårat filmmysande denna kväll med snickerskaka, muuuuums :)

Imorgon ska Babbsan på träning och Bellan ridas sen tänkte jag även hinna med till Holmsveden och rida. Sen ska jag väl antagligen hjälpa Elin och vakta huset även då, så lär ju inte hinna med så mycket mer. Men de behöver jag ju inte heller för jag har ju faktiskt jullov. Livet känns riktigt bra just nu med jullov, fina hästisar, massa mys och våren kan ju inte bli bättre som slutar med studenten, wieee längtar :)

Men nu är duschen ledig! pusss


sist vi var husvakter överallt :)

hihihi

Publicerad 2011-12-27 18:02:39 i Allmänt,

Tjabadabadooo!
Nu var det någon dag sen igen, men hade faktiskt strömavbrott hela dagen igår så har en bra ursäkt :) Min dag började med att jag vaknade halvt fastklämd under en säng med fyra till i samma rum, som tyckte att det var asvarmt och var tvungna att öppna fönstret så jag fröös. Men jag och Elin pallrade oss upp och styrde passaten hemåt, en väldigt tyst bilfärd men vi hade bara sovit i tre timmar så var väl lite trött. Hemma så blev det frukost och lite chill innan jag begav mig mot stallet för att göra iordning Bella, när hon var färdig rattade mamma bilen till Bollnäs. Där blev det träning på både henne och Calle. Bella skötte sig riktigt bra och på slutet vart hon riktigt fiin, wiee finfinhäst :)

Calle kula skötte sig bättre än igår då han höll på att dänga mig i backen, hindren klarade han galant men ibland ville han gå åt ett håll och jag åt ett annat, oftast fick jag i allafall som jag ville. När de två ridpassen var avklarade bar det av hemåt, klippte Babbsans hals för hon ska träna imorgon, hon stod riktigt snällt i början i allafall! Sen skulle jag rida henne i snöstormen... Det vart inte något vidare effektivt ridpass men hon fick ju röra på sig i allafall. Sen blev det stallfix och nu har jag käkat pasta med laxsås :) Nu ska jag ta och bege mig mot duschen för att fräscha till mig litegranna innan jag tar bussen till Bollnäs och spenderar ännu en natt hos Linnèa.

Imorgon är det träning för Babe som står på schemat, vad som händer mer är väl sånt som märks. Men nu ska jag draaa! pussis


taggad brud påväg på förferre i söndags!

goderjulertilleralla.

Publicerad 2011-12-25 16:45:42 i Allmänt,

Hej alla glada!
Hoppas ni har de bra, själv ligger jag i min sköna säng insvept i min nya poncho och leker med min nya dator! :D Fick en massa finfina saker igår, som sagt var en dator, ny kavaj, pengar, massa strumpor haha, en tröja, en jättefin tavla på Babbsan som Lisa gjort och en massa mer. Så jag är kalasnöjd med min julafton.

Idag har jag varit i Holmsveden och trimmat Calle kula och Bella bus, de ska träna både måndag och tisdag så nu är de genomtrimmade. Nu vankas det mat sen ska jag duscha och fixa mig innan jag beger mig mot Bollnäs för förfest och utgång, jag är dock chaufför ikväll :)

God fortsättning på er! puss


Antefjante!

mycketågöra.

Publicerad 2011-12-20 23:03:15 i Allmänt,

Godkväller!
Dagens schema fick drastiska ändringar när Elin blixtinkallade mig till hennes innebandylag igårkväll/natt. Så istället för att ta sovmorgon och åka till Gävle och shoppa var jag uppe före sex och spenderade dagen i Bollnäs sporthall. Vårat lag åkte ut i kvartsfinalen, lite pinsamt dock att det var mot lärarna. Men så hade de en av världens bästa bandyspelare med sig oxå så. Dessutom fick vi spela med byggtreorna oxå, man skulle ha minst en tjej på planen hela tiden annars fick man bara ha fyra spelare. Då de inte hade några tjejer så fick vi hoppa in, det blev lite stressigt mellan några av matcherna. Vi åkte i allafall ut i kvarten även med dem, mot BF09 som vann hela turneringen men jag tyckte vi kämpade på bra ändå :)

Eftersom min plan över dagen crashade hann jag inte rida någon häst hemma så Bella fick vila idag, Babbsan fick följa med till Holmsveden och gå ett dressyrpass. Det känns att hon är lite ringrostig efter vilan, men andra saker känns det att hon har stärkt. Så får vi bara trimma på lite så blir vi farliga ute på dressyrbanorna nästa säsong ;) Även Calle kula fick ett markarbetespass, i början var han rätt dryg men på slutet släpte han till och blev riktigt fin:) Nu sitter jag i sängen och ska strax sova, är helt slut efter den här dagen.

Sitter och funderar på hur jag ska få morgondagen att gå ihop. Jag ska vara i skolan klockan nio till typ elva, jag ska hinna rida två hästar hemma och Calle i Holmsveden, fira Kari som fyller och köpa present åt henne, helst köpa klart alla julklappar och typ klockan sju åtta någon gång ska jag befinna mig i Bollnäs för lite förfest och klockan nio ska vi vara på tranan och käka. Dessutom vore det ju bra om jag hann äta lunch och göra mig fräsch åå allt oxå.. Just nu lutar det åt att jag går upp megatidigt och rider mina odjur innan skolan om jag inte lyckas lura lisa åå rida en med mig. Jaja jag ska fundera på det, med tanke på det fullspäckade schemat så blire nog ingen uppdatering imorgon. Men godnatt på er! puss


innebandy turnering för två år sedan, då spelade jag dock med min klass
men bytte upp mig lite iår. Min klass förlorade alla sina matcher...;)

fuckingmonday.

Publicerad 2011-12-19 20:56:50 i Allmänt,

tjabba!
Har ni haft en bra Måndag? Min har väl varit helt okej, var till skolan och skrev klart ett svenska arbete imorse. Sen spenderade jag några timmar på stan, bjöd systeryster på lunch och inhandlade någon julklapp. Tog bussen klockan ett hem, slog in min julklappar innan jag halvsov framför O.C.

Skulle varit till Holmsveden och ridit idag, men det var tydligen svinhalt på vägarna så min mor och far tyckte att jag skulle stanna hemma. Så istället spenderade jag, Lisa och Ante en stund nere hos farmor där vi städade och var lite allmänt social typ, trevligt de oxå :)

Imorgon är det innebandyturnering på skolan så jag har noll lektioner. Så istället tänkte jag ta en tripp till Gävle och inhandla de sista julklapparna. Dessutom ska mina hästar ridas och Calle å Bosse. Så ser min Tisdag ut! :)

Nu ska jag gå och fixa lite te innan jag ser på mina två sista skilda världar avsnitt och sover, mysispysis thihihihi. Sov gott med er så hörs vi imorgon! puss


Babilibusan på sin första tävling :)

jagserdetsnöartjalala.

Publicerad 2011-12-18 22:04:01 i Allmänt,

tjalalalala!

jajamen, hela natten och dagen har det snöat så nu börjar det bli ganska mycket. Jag och mamma red på åkern i snön tidigare idag, myys. Babe visade sin lycka med sina hopp och studs och försök till bocksprång medans Bella mest tyckte det var jobbigt när hon fick lov och lyfta på fötterna, haha. Dom är då inte speciellt lika de där två, nog för att båda har damp och älskar varandra men där tar nog likheterna slut, haha.

Annars då, har legat i sängen och glott på skilda världar hella eftermiddagen och kvällen. Och såklart världscupen från London, ganska superskönt åå bara ta det lugnt. Gårdagen slutade vid halv tre tre någon gång. Då hade jag åkt fram och tillbaka till Lilltjära typ sex gånger, haha. Dessutom hade vi filmkväll här samtidigt, jag hann dock inte se så mycket på nån haha. Men de kan ju vara spännande och skjutsa runt på massa folk i snöstorm oxå :)

Tomorrow är det skolan som gäller, i allafall en stund. Sen tänkt jag försöka få klart med julklapparna och kanske nåt fint till mig oxå. Right now lyssnar jag på Sean Banan och försöker planera veckan som ligger framför mig, blir spännande och se hur de går! haha

Sprang i allafall med finaste Pärlan och nu såg hon superfräsch ut, även i ökad trav. Så ska börja skritta henne på jullovet :D Har saknat och rida henna, hon är ju ändå finast av alla iallafall i mina ögon. Sötpluttan dååå :) hihi så nu är jag ganska glad. Känns gaaanska bra just nu lixom, tre dagar till jullov som kommer med en förhoppningsvis galen utgång, sen är det två dagar till julafton och allt som har med det och göra. Lite sorgligt dock att det är mitt sista "riktiga" jullov. Men vadfan gör det när jag om ett halvår slipper skiten!? :D tusan vad härligt :)))) Nää nu ska jag sluta innan jag sprängs av glädje, haha okej riktigt så glad är jag väl inte ;) godnattispussar!!












debut *stjärnigt förra sommaren! <3




saturdaynight.

Publicerad 2011-12-17 17:24:25 i Allmänt,

tjabadooo!
Andra Lördagen i rad som jag sitter och äter uppvärmd mat från Ica medans resten av familjen är ute på roligheter. Nej så illa är det inte, har ju antepante och sen får jag mera sällskap lite senare :) Dessutom har jag skilda världar och glo på till dess, olala!

Gårdagen spenderades i Hudik, blev en trevlig dag som avslutades lunch med bästa Emma och några till :) Sen blev det fredagsmys hos Elin på kvällen, min dag slutade dock vid halv tre inatt. Lisafisa var ute på stoj så då fick storasyster agera chaufför, menmen tog lite sovmorgon imorse istället!

Idag har det inte hänt så mycket, varit allmänt seg. Men red lite på dampbella som från början gick riktigt bra men sen när det blev lite jobbigt dampade hon loss. Men hon vart bättre sen i allafall :) Nu är min mat färdig så nu ska jag käka. Trevlig lördag på er! :) puss


glaaad Emma när hon tog studenten i somras! :)

skönatorsdag.

Publicerad 2011-12-15 11:37:05 i Allmänt,

Goddagens!
Då var jag hemkomen efter en timme i skolan, ska käka lite lunch och bege mig till Holmsveden för lite ridning. Attans bananer att de inte funkar att åka själv med Babe för det hade varit bra och kommit in i ridhuset, går ju inte och rida någonstans. På vägarna är det svinhalt vilket inte är så kul när hästen rätt vad det är får för sig att stå på bakbenen... Och på åkern får de bara styltor.. Men hon får väl en skritttur sen.

Spenderade morgonen i sängen med Skilda världar bra nog mysigt faktiskt :) Men nu är det bäst att jag sätter igång! puss


finisen på ryttarstadion i somras! :)

hihi.

Publicerad 2011-12-14 18:51:29 i Allmänt,

Tjolahoppsan!
Hoppas ni har det bra i regnrusket. Själv sitter jag och gruvar mig för att gå ut i det, är inte allt för taggad på det faktiskt. Dock vill väl hästarna in kan jag tro, eller i allafall Bella!

Min dag har gått åt till att rida och fixa stallet, nätshopping utan shopping, glott på ett antal avsnitt av skilda världar och ett O.C dessutom har jag hunnit med att trycka i mig en hel del fika...åt dock mat när Lisa & Erik kom hem, men lunchen som jag så duktigt gjorde iordning igår står kvar i kylskåpet, haha.

När hästarna fått komma in så ska jag köra hårdpluggning på Islam, roligtroligt men har prov imorgon så har väl inte så mycket annat val. Har i allafall bara prov mellan tio och elva imorgon annars äre stenlugnt. Så jag tänkte hinna rida litegranna i Holmsveden påväg hem sådär, sen ska Babilibus ridas hemma och Bella ska på träning på kvällen. Så morgondagen lär väl gå den oxå. Fredagen ska spenderas delvis i Hawaiilappland med Emma, på tok för längesedan jag träffade henne så egentligen skulle jag behöva stanna hela helgen, men får väl ta det senare :) På kvällen blir det väl förmodligen fredagsmys, ska vara fyllechaffis en sväng oxå verkar det som. Tyvärr tjänar jag nog inga pengar på dem men jag överlever väl ändå kan jag tro :)

Nu är det väl bäst att jag skuttar ut i stallet, ska spåna innan de får komma in oxå. Sen äre pluggning för fulla muggar, får se hur länge de håller....;) puss


en lite småful Pärla i Sundsvall för nåt år sedan ;)


en lite finare och gladare Pärla i Hudik samma år :)

lucifiorsomsvimmaröverallt.

Publicerad 2011-12-13 21:07:44 i Allmänt,

Heeej alla glada!

Hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit helt okej, kollade på lucia imorse och bortsett från några svimningar så var de bra ;) efter det var det dags för NV fika och min klass stod för underhållningen. Det gick förvånansvärt bra och vi bevisade än en gång att vi är bäst:)

Sedan fortsatte skoldagen i sakta mak, inget jobbigt direkt. Har typ inga lektioner kvar innan lovet. Så morgondagen tänkte jag spendera hemma med Antepante!

Ikväll har Bella övat på stegringar och hopp, jädra tjurhäst!! Idag var hon billig ett tag om man säger så, men jag var envisast så jag fick som jag ville :)

Nu ska jag ta och bege mig mot sängen och One tree hill, myyys! Och imorgon vankas det sovmorgon, härligt! :) godnatt på er! Puss

badupdateagain.

Publicerad 2011-12-11 19:46:04 i Allmänt,

Jaja jag har faktiskt inte tid och blogga jämt;) har väl inte hänt då mycket sen sist. Har ridit och gått i skolan tyyp :)

Denna dag spenderades först i Holmsveden, dock lite sen start. De blev en sen filmkväll inatt;) red iallafall först ut på Calle med Kari och Maria, de gick bra. Sen fick Babe ett trimmpass i ridhuset vilket hon tyckte var kanonkul, de visade hon genom att springa fort och studsa runt på hennes eget lilla vis. Men eftersom hon var glad så fick hon hålla på en stund, hon är ju faktiskt lite småsöt :) När hon lugnat ner sig var hon iaf riktigt fin!

Eftermiddagen spenderades i Bollnäs kyrka med lucia, de var duktiga men de vart lite segt efter ett tag. Nu försöker jag plugga kemi, vilket inte går så bra.., jag skulle vilja gå och sova men mamma säger att de är gör tidigt :( så jag får väl fortsätta plugga i väntan på att få sova, haha! Puss

tisdaaaag.

Publicerad 2011-12-06 13:14:06 i Allmänt,

Tjabilibabba!
Dålig uppdatering igen då, hinner knappt med datorn nu för tiden. Vad har hänt sen i onsdags då!? Jo torsdagen spenderades i Stockholm på Saco-mässa ganska vardelöst om jag får säga de själv. Så hela dagen gick åt till det så det hände inte så mycket mer än så. Fredagen bestod först av en massa ridning både i Bollnäs, här hemma och i Holmsveden och alla hästarna skötte sig bra :) Kvällen bestod av innebandy och badning i tunna hos Elin, trevlig kväll som slutade med att jag och Tizuz bakade kladdkaka utan ingredienser och sen åt upp nästan alltihop framför en film, haha.

På Lördagen fick Bella följa med till Holmsveden och trimmas lite, riktigt fin var hon. Det känns att hon verkligen behövde en riktigt vila och smälta allt, nu funkar det som vi slet med på slutet innan vilan. Även Calle fick sig ett pass han var lite bråkig men ändå har han nog inte gått så bra för mig någon gång, hoppade även lite på honom och de tyckte han var dunderkul :) På eftermiddagen blev det lite julklappshandling i Bollnäs med mor min och sen var jag hem en sväng och duschade och grejjade inna vi åkte tillbaka till Bollnäs igen. Mysförfest och utgång blev det, riktigt roligt tyckte i allafall en del utav oss att det var däribland jag. Så en lyckad kväll och för ovanlighetensskull fick jag sova i min egen säng, sköönt. Okej det där lät in bra, men det är inte som det låter heller så..;) haha

Söndagen var rätt lugn fikade en hel förmiddag sen hann jag med lite julskyltning och avslutade sedan helgen med kvällspromenad med Elin och Ante. Igår var det skolan som gällde och kvällen gick åt till ridning och plugg. Idag blev jag hemma sov för länge så missade första lektionen sen hade jag bara en till och den börjar typ nu eller nåt så orkade inte åka dit för de... Har i allafall smörjt sånt som jag inte använder och ridit båda pållarna har även hunnit med lite extra onödig sömn. Nu ska jag leta reda på något att äta sen MÅSTE jag plugga, haha. Men ha de bra sålänge! puss


ja normal är han då inte...haha

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela