sovaaaaa

Publicerad 2012-01-31 22:41:54 i Allmänt,

Då ligger jag ny duschad och fräsch i min säng och tänkte sova. Börjar åtta imorgon igen så måste upp strax efter sex, så bäst att jag sover snart!

Hästarna gick bra, Babsan var mycket lugnare än sist även om hon fortfarande blir lite överladdad emot hindren ibland. Hade bl.a gjort en serie med studs in och oxer ut och där hoppade hon riktigt fint :)

Calle var oxå duktig, han har blivit mycket starkare i kroppen så idag ställde jag lite högre krav på honom. Till en början stretade han emot men efter en del övergångar och sidvärtsrörelser så släppte han till och vart superfin istället :D jag skulle dock behöva mer magmuskler så jag orkar sitta emot bättre i galoppen så lär nog ta tag i det, haha. Så han kändes fin, hoppträning med honom imorgon :)

segaste

Publicerad 2012-01-31 17:45:05 i Allmänt,

Sitter och väntar på att resten av familjen ska komma hem så jag kan gå ut och göra i ordning Babe så vi kommer iväg någon gång. Tänkte att hon ska få hoppa lite så hon slipper vara så galet pigg, haha. Calle kanske de blir lite bommar med efter Babes hinder eller oxå rider jag vara markarbete vet inte riktigt vad han har gjort de senaste dagarna heller. Imorgon ska i alla fall han och Bella på gabyträning :)

bussen

Publicerad 2012-01-31 13:26:28 i Allmänt,

Sitter på bussen på väg hem efter ännu en chilldag i skolan, kan inte göra annat än att tycka om mitt schema :)

När jag kommer hem ska jag käka lite glass innan jag går ut och rider Bella och Pärla och fixar stallet. Sen ska jag in och käka innan vi åker till Holmsveden, där ska jag rida Babs och Calle :)

mondayy

Publicerad 2012-01-30 20:28:43 i Allmänt,

Hoppas att alla har det roligar än mig denna måndagskväll, sitter och försöker skriva PA-rapport men jag vet inte vad jag ska skriva så det går inge vidare. Har lite tid som jag kan skriva på imorgon oxå, men tänkte försöka få till lite mer ikväll oxå. Annars har jag haft en bra dag, red tre hästar på förmiddagen innan jag åkte till skolan och hade en lektion innan jag åkte hem igen. Hemma blev det lite O.C och sen har kvällen rullat på med det gamla vanliga!

Tänkte dryga lite mer PA innan jag drar mig mot sängen och min bok som jag ska läsa på svenskan sen hinner jag nog med ett Gossip girl avsnitt oxå. Börjar åtta imorgon så måste upp tidigt, inte lätt för mig alltså. Har hela tre lektioner dessutom :)


Minna-Pärla, Marianne-Bella, Jag -Babe förra vintern. Var ju en
aning mera snö ;)

sunday

Publicerad 2012-01-29 17:03:50 i Allmänt,

Yes söndag idag! Vaknade upp hos min man imorse och mådde riktigt bra. Vi myste lite framför One tree hill innan Elin kom och hämtade mig.

Ni är min moster, morfar och hans fru här vi har ätit en massa mat så jag är proppmätt! Hästarna har vilodag idag, men måste städa mitt rum och plugga istället och den vanliga söndagspromenaden med Elin oxå :)

Skål!!

Publicerad 2012-01-28 21:30:56 i Allmänt,

Dålig update idag. Nu är det fest med de bästa i alla fall, skål på er!! :)) puss

pay and jump

Publicerad 2012-01-28 09:30:51 i Allmänt,

Var ju på pay and jump med Calle och Bella igår. Calle krånglade lite i första rundan men i andra rundan var han felfri Bosch jätteduktig :) han behöver bara komma ut och få lite rutin så blir de nog kalas :)

Bella var felfri i 1.10 och hade ett ner i 1.20 kom lite nära på en oxer. Hon var fin men inte riktigt lika fin som hon brukar. Jag måste lära mig och galoppera mer och inte sitta och "finrida" de funkar ju nu i låga klasser men blir det lite större blir det lite väl jobbigt åt donnan :)

Är jättenöjd ned båda hästarna även om jag hade kunnat rida lite bättre på Bella :)

Morron

Publicerad 2012-01-28 09:25:15 i Allmänt,

Goodmorning!
Ligger och lagar mig i sängen och har inte alls lust och kliva upp. Idag ska tre hästar ridas, stallet fixas, mitt rum städas, min PA rapport ska påbörjas och ikväll väntas det lite festligheter :)

Ska gå ut och försöka hinna rida två hästar nu, sen ska jag skjutsa Ante till hundhallen vid tolv för de är tävlingar där. Sen ska jag äta nåt innan jag rider nästa. Tror Pärla får börja så tar jag Busan sen och Bella efter lunch :)

study

Publicerad 2012-01-27 14:04:22 i Allmänt,

Hemma efter en väldigt krävande skoldag, haha. På den enda lektionen vi hade satt vi och ritade så inte allt för ansträngande. Nu har Elin varit här och ätit en andra lunch bestående utav rostade mackor och smoothie :)

För tillfället ligger jag nerbäddad i soffan och läser min svenskabok ska rida Babe med Elin om ett tag :)

Ready for school!!

Publicerad 2012-01-27 09:41:36 i Allmänt,

Jahap det är typ tjugo minuter tills jag ska åka och jag är redan färdig. Det måste vara något allvarligt fel, haha. Jag har dock varit vaken sen strax efter sex, skjutsade papsen till Kilafors då så jag kunde ta bilen. Sen fick hästarna mat och gå ut i hagen. Själv spenderade jag två timmar på soffan tillsammans med en smoothie och Disney Chanel som senare byttes ut mot vakna med the voice. Nu har jag duschat och gjort mig redo för skolan, har bara en lektion idag så rätt så chill :)

När jag kommer hem ska jag ut och plåga lite energi ur Babe, mohaha!!

sovaaaa

Publicerad 2012-01-26 22:37:00 i Allmänt,

Hemma från träningen. Babs var lite halvgalen eller helgalen haha, hon blev i alla fall bättre på slutet när hon sprungit av sig värsta glädjen eller vad det var. Hon skulle egentligen åka på pay and jump imorgon, men jag känner att jag ändrar mig åå tar Bella istället. Babe ska få galopper en massa i snön istället så kanske hon blir lite beskedligare sen :)

Calle skötte sig riktigt bra idag, jag måste lära mig hänga med i hans språng bara så blir nog bättre. Han ska i alla fall på pay and jump imorgon :)

Nu är jag nyttig och äter fruktsallad istället för bullar, duktigt! Kollar lite på Grease oxå hihi fast ska sova bara frukten är slut, har ju varit vaken ända sen halv sex idag åå jag är ju van och sova till typ åtta haha!! ;)

Home

Publicerad 2012-01-26 22:30:36 i Allmänt,

Precis kommit hem, fick åka med Johan hem :) nu är det Gossip girl och ett äpple innan jag sätter igång och gör något vettigt! Ikväll ska Babe och Calle på träning :)

morgonpromenad

Publicerad 2012-01-26 07:35:17 i Allmänt,

Goood morning!
Sitter hemma hos Elin och väntar på henne medan hon duschar, vi har varit ute och gått i en halvtimme. Innan dess fixade jag hästarna och duschade, hurtig idag :)

Nu är nog Elin snart klar :)

sovtime!

Publicerad 2012-01-25 22:12:16 i Allmänt,

Då ligger jag i sängen framför Gossip girl, precis som alla andra kvällar :)

Bella var finfin på träningen, till och med Gaby tyckte att hon var jättefin och det är inte så ofta hon tycker de:) det finns en del på marken som behöver finslipas lite, men det ska bli super kul och komma igång med tävlingarna snart igen, längtar!!

Ska försöka somna tidigt ikväll, ska upp halv sex och fixa hästarna och mig själv sen ska jag till Elin och ta en promenad innan vi åker till skolan. Vi börjar våra nya, bra liv imorgon. Blir spännande och se hur länge de håller, haha! Men nu är det bäst jag sover god natt :)

onsdaag

Publicerad 2012-01-25 18:39:51 i Allmänt,

Idag har jag varit i skolan i hela sju timmar, fast har bara haft tre lektioner varav en var idrott. Åkte skridskor idag igen tror nästan att jag var lite bättre idag än förr ;)

När jag överlevt alla mina lektioner så tog jag och Elin bussen hem till mig och fikade. Lisa hade bakat sockerkaka riktigt gott, vi hann även med å äta godis och chips haha vi är såå nyttiga av oss ;)

Nu är vi på väg till Bollnäs på Gabyträning med Belladonna!!

hååål

Publicerad 2012-01-25 17:39:16 i Allmänt,

Yes tre timmars hål igen, så himla mysigt.. Har snart gått en timme iaf och om en timme får vi gå och äta pannkaka! Så fram till dess sitter jag väl här i bibblan och glor ;)

ridtur

Publicerad 2012-01-24 13:57:25 i Allmänt,

Idag var vi till Holmsveden och red ut. Jag skulle egentligen haft Babe men hon hade såklart tappat en sko på deras lilla äventyr igår kväll, hade tänkt passa på och trimma henne lite i ridhuset oxå så de sög ju. Tog i alla fall Bella istället, Lisa fick rida Calle för första gången de gick finfint :)

Bella skötte sig jättebra och var väldigt pigg och glad :) nu fick ju jag ingen mer häst och rida idag så får väl liv och plugga eller städa istället, tjoho vad kul!

odjur!

Publicerad 2012-01-23 21:09:28 i Allmänt,

När jag kom och skulle ta in hästarna så fanns det inga hästar i hagen. Så jag ringde Lisa så hon och Erik kom ut och hjälpte mig. Över en timme senare kom vi hem igen, då hade vi sprungit runt på både vägar och åkrar i ett antal kilometer. Stövlar och täckjacka hade jag så de var lagomt jobbigt... Vi fick gå drygt två kilometer hem med dem sen oxå.. Så idag är de rätt billiga ifall nån är intresserad!

Nu har jag belönat mig själv med cheesecake och en dusch och nu är det Gossip girl som gäller :)

hihi

Publicerad 2012-01-23 18:25:59 i Allmänt,

Har myst runt i min nya pippitröja som mamma så snällt har stickat åt mig hel dan. Superskön är den, inte ens jag fryser :)

chillerill

Publicerad 2012-01-23 18:23:47 i Allmänt,

Har haft en chilldag idag och imorgon är jag ledig, grymt skönt :) nu ska jag egentligen städa mitt rum men har inte tagit mig upp från soffan än så gör de när jag tagit in odjuren istället. Ligger och kollar på Lisa och Erik som gör cheesecake, mums! Självklart hjälper Ante till oxå :)

klar för skolan

Publicerad 2012-01-23 11:01:03 i Allmänt,

En häst riden, stallet fixat och jag är klar för skolan. Behöver dessutom inte åka förrän om tio minuter kanon ju :)

söndagspromenaden, check!

Publicerad 2012-01-22 22:04:27 i Allmänt,

Då var jag hemma igen efter söndagspromenaden med Elin. Idag var Johan oxå med så han drog upp tempot lite och vi fick inte riktigt lika mycket och prata om som vanligt, men vi var ju inte tyst direkt ;) Nu tänkte jag glo på Gossip girl och sova, imorgon ska jag upp och skjutsa mamma till jobbet strax före åtta sen hem och rida innan jag åker till skolan som börjar halv ett! :)

Jag har grejjat med designen igen så nu är det fel teckensnitt på texten, men när jag förhandgranskar är det som jag vill. Så vet inte riktigt, får ta tag i det där sen nån gång ;)


På promenad i höstas!:)

pigg

Publicerad 2012-01-22 17:37:41 i Allmänt,

Hade en väldigt pigg Babe idag, vi galopperade på skogsvägar och åkrar, perfekt nu i nysnön! Både hon och jag myste på som vara den och hon vart väldigt lycklig de var nästan så hon bockade åå de gör hon aldrig :)

segis

Publicerad 2012-01-22 14:39:54 i Allmänt,

Har fortsatt mitt mysande hela dagen. Har glott på ett antal avsnitt av Gossip girl, har bara två kvar på säsong två nu! Kikat på studentresa, kollat klart på filmen från igår, ätit godis, ätit glass, ätit rostade mackor, druckit oboy och bara chillat. Ganska sköönt faktiskt, nu ska jag dock ta tag i livet och gå ut och rida sen har jag nog inget annat val än och städa och plugga...

Babbsan ska få gå ut på lite äventyr idag tänkte jag, haha får se hur det går. Bella får bara ta det lite lugnt idag lite i bus i skogen och mjukgörande om åkern funkar hyfsat :) Så jag antar att det är bäst och sätta igång så jag hinner när de är ljust! puss


Babelibus i hennes fälttävlansdebut :)

haha

Publicerad 2012-01-22 06:56:46 i Allmänt,

Haha, jag somnade runt nio igår grymt skönt! Somnade ifrån filmen och allt så vaknade typ av att jag rullade in i godispåsen, haha!

Så nu kollar jag på Gossip girl och äter godis, risken att jag somnar snart igen är nog dock rätt stor ;)

tonight

Publicerad 2012-01-21 20:38:11 i Allmänt,

Ikväll är jag hemma första Lördagen på evighetersevigheter känns det som. Jag ska bara mysa med B&J´s, min stoooora godis påse, en bra film och lite Gossip girl. Sen ska jag sova tidigt och läääänge så jag är pigg imorgon för jag har en del som skulle behöva blir gjort :)

De har börjat sälja Ben and Jerrys i Kilababa nu, livsfarligt för min del för nu kan jag köpa när som helst. Förr fanns det bara i Bollnäs och så desperat så jag åker dit bara för att köpa glass är jag inte. Menmen en half and baked står och väntar på mig i frysen nu, hihi. Efter den här helgen ska jag dock bli nyttig och hämta ut mitt gymkort och börja träna, inte sådär överdrivet men lite ibland i alla fall :) Fick hem min balklänning som kom från Thailand inatt idag och jag måste nog banta lite om jag ska kunna ha den en hel kväll. Dock lättare och få motivation till att träna för nåt sånt, kanske!? Finfin är den i alla fall :D

Nu ska jag knäppa på en film! puss



bigbig love!

Antefjante

Publicerad 2012-01-21 20:06:29 i Allmänt,

 

Haha vi lurade Ante igår när vi var i hundhallen. Erik ringde och vi lyssnade på mobilen genom högtalarna, så han började prata med Ante. Haha lättlurad hund ;)

skridskor.

Publicerad 2012-01-21 19:36:45 i Allmänt,

Har varit och åkt skridskor ikväll. Jag var väl inte allt för effektiv, är inge vidare på åå åka skridskor ja e ;)

Nu ska jag käka :)

Back

Publicerad 2012-01-21 14:35:33 i Allmänt,

Hemma igen nu. Calle hade lite bus för sig i första rundan och gick inte riktigt fram. Andra gången var han mer framme och hoppade fint :)

Bella tyckte det var superkul vilket hon visade genom att hoppa bra mycket högre än vad hon behövde, haha. Men hon var felfri båda gångerna och hoppade som sagt fint. Jag behöver få lite mer is i magen och inte rida bara framåt, så det får jag jobba vidare med. Men är jättenöjd med hästen :)

Har film på Bella så lägger ut dem senare!

Morron

Publicerad 2012-01-21 08:39:45 i Allmänt,

God morgon! :)

De blev ingen ridning nu på morgonen min säng var alldeles för skön. Så får göra det när jag kommer hem istället. Hästarna har fått mat och nu äter jag frukost sen blir det stallet :)

gnatt

Publicerad 2012-01-21 01:03:00 i Allmänt,

Min kväll har bestått utav Linnéas otroligt sköna säng, en chipspåse, säsong fem av One tree hill och självklart min man. Kan en fredagskväll bli bättre? Skulle inte tro de :)

Nu ligger jag i min egen säng och ska sova, upp tidigt imorgon och rida Babe innan vi åker till Söderhamn. Sov gott :)

lite sent

Publicerad 2012-01-20 13:32:28 i Allmänt,

Fick plaketten från när vi var i Storvik i oktober idag, lite efter sådär. Det är i alla fall Bellas plakett, vi var felfri i 1.15 där :)

lunch

Publicerad 2012-01-20 12:20:26 i Allmänt,

Sitter i hundhallen och kollar på när Lisa och Ante tränar, har precis smällt i mig mat från Hambo så är proppmätt :)
När de är klar här ska jag hem och rida litegranna, senare kommer Frida och hälsar på oxå. Ikväll blir det nog One tree hill date med min man som äntligen har kommit hem från Thailand ;)

Good morning

Publicerad 2012-01-20 07:53:54 i Allmänt,

Mitt huvud motarbetar mig idag så jag är hemma. Har matat och släppt ut hästarna, nu äter jag frukost framför Gossip girl. Ska nog ta det chill en stund så mår kanske huvudet bättre sen :)

natt

Publicerad 2012-01-19 22:57:22 i Allmänt,

Då ligger jag i sängen framför Gossip girl precis som vanligt :)

Träningen gick bra, Calle var riktigt fin idag. Det finns en hel del och jobba med, men konstigt vore de ju annars. Bella vara superpigg, vet inte vad det var med henne. Första sprången höll jag verkligen på å flyga ur sadeln haha. Det känns bra inför Lördag i alla fall :) nu ska jag sova!

on our way.

Publicerad 2012-01-19 19:22:02 i Allmänt,

Nu är vi på väg till Bollnäs. Först tränar jag Calle sen ska jag hoppa Bella lite själv efteråt :)

slappis

Publicerad 2012-01-19 17:52:31 i Allmänt,



Blev ingen ridning på eftermiddagen, mår inge vidare har sovit lite nu i alla fall så är lite piggare nu :) Inte hela världen heller Babe kan gott få en vilodag och Pärla rider jag lite mer när jag hinner för tillfället. Nu ska jag dock snart ta och pallra mig ut, ska mocka och fixa först innan jag gör i ordning Bella. Kvart över sju går bilen mot Bollnäs så har gott om tid på mig i alla fall :)

home

Publicerad 2012-01-19 14:05:16 i Allmänt,

Då var jag hemma från skolan, sitter och trycker i mig en massa fika :) väldigt nyttigt och bra, gott i alla fall!

När jag är klar ska jag ut och rida Pärla och Babe. Ikväll ska vi till Bollnäs och hoppa Calle och Bella, alltid roligt. Ska försöka få med filmkameran oxå eller oxå får mamma prova filma med mon mobil. De ska väl vara HD så borde ju bli okej i alla fall :)

Pay and jump

Publicerad 2012-01-18 20:57:32 i Tävlingar,

På Lördag ska jag till Söderhamn på Pay and jump med Bella och Calle. Det ska bli kul och se, har aldrig hoppat någon direkt bana på Calle så det kan ju bli spännande, haha. Han ska skutta runt 90cm, bara för att det ska vara lätt och i fall att han börjar bråka så är det bra om det inte är så högt :)

Bella ska gå 1.10 och 1.20 om allt funkar bra. Det blir kalasbra för hon behöver fler rundor i kroppen speciellt i 1.20, hon gick ju faktiskt bara tre stycken ifjol. Så det är ju bara bra om hon får gå nån såhär innan tävlingarna drar igång igen, blir bra de :)


Babe i Söderhamn 2010 :)

onsdag.

Publicerad 2012-01-18 20:37:34 i Allmänt,

Då var en stallet fixat och en häst longerad, så är färdig i stallet för idag. Nu har jag fipplat lite med designen, fick det inte riktigt som jag ville så tröttnade till slut får väl göra klart någon annan dag. Nu är det chillerill för fulla muggar, skulle ha pluggat Religion ikväll men självklart så glömde jag alla grejjerna i skolan och jag har prov imorgon. Bra Stina, skitbra! Får se om jag åker dit till åtta och pluggar lite imorgonbitti iaf eller hur jag gör, vore ju skönt och klara det lixom :)

Har bara provet imorgon i allafall, får se om jag kan lura åt mig en bil så jag kan komma hem direkt när jag slutat. Antefjant behöver komma ut så har en bra anledning där faktiskt :) Ska i alla fall rida Pärla och Babelibus på dagen sen får Bella åka på hoppträning på kvällen. Tänkte försöka hinna röra på mitt fläsk oxå plus att jag måste plugga så blir väl inte så mycket tid över imorgon heller kan jag tro!

Nu ska jag chilla vidare, för ovanlighetens skull äter jag faktiskt ingenting!


trött sötvantepante!

hemma

Publicerad 2012-01-18 17:25:26 i Allmänt,

Fick sällskap hem av Elin så vi har tryckt i oss massa fika, pratat och skrattar en del som vanligt. Nu ska jag käka och sen blir de stallet :)

Hååål

Publicerad 2012-01-18 11:27:26 i Allmänt,

Sitter i bibblan och försöker läsa, men jag somnar hela tiden så de går inte så bra. Får i alla fall äta snart och de var till och med god mat idag, helt otroligt :)

Dagen har hittills bestått av skridskoåkning, sjukt dålig på det men på nåt vis är det ju kul ändå haha! Efter lunch har jag två lektioner men jag går nog bara på första tror ja. Ikväll måste jag plugga religion och sen ska två hästar motioneras, så blir väl full dag idag oxå. Nu ska jag fortsätta halvsova tills Elin är klar så vi kan äta ;) puss

Lista

Publicerad 2012-01-18 10:10:43 i Allmänt,

Du under 2011..

Har du gråtit? Ja
Har du skrattat? Jaaaa
Har du sovit i tält? nej
Har du varit på Gröna Lund? no
Har du varit på Liseberg? No
Har du varit på Kneipbyn? Nej
Har du bott hemma? Yes



Dina vänner under 2011..
Har en vän dött? Nej :)
Har du sovit över hos en vän? Yes
Har du varit kär i en vän? Nej
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Har ja bog :)




2011 har du:
Har du pussat någon? Yes
Har du varit kär i någon? Ne
Har du sovit med någon av motsatt kön? Japp



När har du som mest..
Gråtit under 2011? Vet inte riktig
Skrattat under 2011? Vet inte, typ hela tiden

Denna månad...
Har du varit kär? no
Har du kysst någon? Jo
Har du kramat någon? japp
Har du skrattat? Hela tiden ;)
Har du gråtit? Tror inte de
Har du varit glad? Yes!:D
Har du varit ledsen ? Inte så värst



När...
Grät du senast? Vet inte
Skrattade du senast? när vi åkte skridskor
Duschade du senast? Igårkväll
Lyssnade du på musik senast? Right now
Hade du kul senast? När vi åkte skridskor typ nyss

Vem..
Kramade du senast? Elin
Fick du sms av senast? Elin
Hade du tråkigt senast? Vet inte!? Typ förra veckan eller religionen igår
Tycker du om någon just nu? no
Gröna eller röda äpplen? Green
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ringer aldrig så ingen då
Vilken tid gick du upp idag? Strax före sju
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du sovit ensam inatt? Yes
Hur svarar du i telefon? Beror på vem som ringer
Vad ska du göra imorgon? Gå i skolan och rida :)
Var vill du bo när du blir stor? Skåne
Vad vill du bli när du blir stor? Den som visste de ;)
Är det okej att gråta? Klart
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar
Skulle du göra om du vann en miljon? En massa saker ;)
Bär du glasögon eller linser? Både och, är typ blind ;)
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nope



Har du piercing? Hål i öronen on de räknas
Har du tatuering? nepp
Vill du gifta dig? Kanske
Vill du ha barn? Probably
Solar du ofta? Njä
Är du bra på att laga mat? Jag duger
Gillar du att dansa?Ibland
Hur vig är du? Vigare än vad man tror


Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry half baked :)
Tror du på ett liv efter döden? Nja
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kväll iaf sålänge vi inte kollar på film
Vilken ögonfärg har du? Blå
Vilka hårfärger har du haft? Olika nyanser av blont och brunt typ :)
Är du beroende av något ? En hel del..;)
Senaste låten du hörde? Don't stop belive in
Brukar du bädda sängen? När jag har nystädat och nybäddat annars är jag dålig på de;)
Vad var det senaste du sa? Nånting till Thor ;)



Tre timmars hål innebär uttråkad Stina ;)

tisdaaaag

Publicerad 2012-01-17 21:31:07 i Allmänt,

Tjalala!
Idag har jag haft hela tre lektioner, haha. Inte speciellt jobbiga sådanna heller, livet är inte lätt alltså. Efter skolan blev det lyxshake på max med lite folk innan jag och Elin styrde Mazdan mot Kilafors. Vi hade inte träffat varandra sedan i Torsdags vilket är sjukt längesedan med tanke på att vi träffas nästan varje dag i vanliga fall, haha. Annars har det mest varit hästar på schemat idag.

Nu ligger jag och Ante i min säng och äter blodapelsin, inte så mysigt som det låter dock. Tänkte snart bädda ner mig och glo på Gossip girl i väntan på John Blund. Imorgon börjar jag klockan åtta, men lyckligt lottad som jag råkar vara nu så kommer Elin och Johan å hämtar mig så får sova till typ kvart i sju eller nåt, inte helt fel :)

Nu är blodapelsinen slut så nu måste jag nog leta reda på något nytt och äta, matvraket haha!puss


Antefjante i sin pyjamas, haha

Hem

Publicerad 2012-01-17 21:08:08 i Allmänt,


Sitter i bilen på väg hem från Holmsveden, har ridit Bella och Calle. Red Babe och Pärla innan skolan imorse så har hunnit med fyra stycken idag :)

Nattinatt!

Publicerad 2012-01-16 23:28:45 i Allmänt,

Tjoho han vann, världens bästa Roffe!:D så himla roligt!

Nu kollar jag på Solsidan och väntar på att bli trött så jag kan somna nån gång. Ska upp sex imorgon och skjutsa pappa till Kilafors, sen tänkte jag rida Pärla och Babe, fixa stallet och ta mig en springtur innan jag ska duscha och bege mig till skolan som börjar kvart i tio :) på kvällen blir det Holmsveden och rida Bella och Calle!

Sov gott! puss

Mondaynight

Publicerad 2012-01-16 22:11:39 i Allmänt,

Denna kväll har gått åt till att städa bort julen och från klockan åtta har det varit idrottsgalan. Har tryckt i mig tacochips och ostdipp så är proppmätt nu, haha! Nu hålls tummarna hårt för att Roffe ska få Jerringpriset, dock tycker jag att Hellner är värd det oxå så :)

home

Publicerad 2012-01-16 14:12:59 i Allmänt,

Då var jag hemma från skolan igen. Var där i en timme, haha helt värdelös lektion dessutom. Menmen fick ju närvaro i alla fall å det behöver jag så :)

Nu är det ben and jerrys i soffan framför Skärgårdsdoktorn i väntan på att O.C börjar fem över tre :)

....

Publicerad 2012-01-16 11:23:47 i Allmänt,

Hästarna ridna och stallet fixat. Nu ska jag duscha och käka innan jag styr bilen mot skolan :)

Hihi

Publicerad 2012-01-16 11:03:46 i Allmänt,

Haha min busponny stod ute i gången när jag kom och såg helt överlycklig ut, haha gullfian! Nu ska jag rida Babe :)

Good morning!

Publicerad 2012-01-16 09:10:36 i Allmänt,

Good morning!
Då har jag precis fått i mig dagens frukost, rostade mackor och vaniljte :) har även planerat veckan litegranna inte allt för lätt alla dagar när man har tre hästar hemma, en någon mil bort och dessutom skolan i nån timme lite här och där varje dag. Men fick till det bra nu, ska se om jag kan håller det nu bara ;)

Nu ska jag ut i stallet så jag hinner rida innan skolan! Puss

helg.

Publicerad 2012-01-15 21:50:58 i Allmänt,

Tjalala!
Då var jag hemma igen, har haft en trevlig helg i Hudik. Vi har hunnit med både det ena och det andra, mycket snack och skratt och lite sömn. Inatt sov jag typ två timmar i en fåtölj, inte allt för bekvämt men vad gör det!? Var i alla fall kul och komma iväg och träffa Emma lite mer, förr brukade jag åka upp rätt ofta ibland varje månad men nu var det typ ett och ett halvt år sedan jag var upp utan häst och sådär. Så vi har´myst på som bara den och umgåtts med Emmas kompisar, trevligt trevligt :)

Idag gjorde jag dock den tabben att jag upptäckte när jag kom till stationen att tåget jag tänkt åka med bara gick på långfredagen och näst tåg gick typ nio ikväll, tjohej. Som tur var åkte pappa lite längre och kom och hämtade mig istället för i Söderhamn, haha jag och tågtider fungerar inte riktigt ihop blir nästan alltid når tok. Vet inte hur många gånger jag och Elin kom till station i somras bara för å upptäcka att det inte gick något tåg så vi fick vända och gå hem och hämta bilen istället, haha.

Kvällen har varit lugn i alla fall, har haft lite stalltjänst och egentligen skulle jag varit på Söndagspromenad med Elin men jag orkade inte. Istället tog jag och systeryster en tur till affären där jag gjorde av med alldeles för mycket pengar på en massa gott, måste nog ta tag i mitt liv och börja äta lite bättra mat igen haha!

Imorgon har jag en lektion mellan halv ett och halv två, så jag tänkte hinna rida på förmiddagen så hinner jag med en del chill, plugg och promenad på kvällen. Blir kalasbra det tror jag, hihi. Nu ska jag nog ta mig en dusch innan jag beger mig till min säng tillsamans med min Half and baked och kollar på Solsidan, tror faktiskt att jag skippar Gossip girl ikväll men får se. Eller om det blir One tree hill var flera veckor sedan sist, förstår inte hur jag har överlevt haha. Men godnatt på er, hoppas att ni har haft en bra helg! puss


sliten brud!

Train.

Publicerad 2012-01-15 15:38:23 i Allmänt,

Nu sitter jag på tåget till Gävle där får jag byta tåg till ett som går till Hudik :) hann aldrig äta lunch så hoppas på att jag hinner in på pressbyrån och köpa nåt i Gävle så jag inte hungrar ihjäl. Fast jag åt ju för en gångs skull frukost idag i alla fall :) nu ska jag typ lyssna på musik!? Hihi puss

fruuuukost.

Publicerad 2012-01-13 09:42:02 i Allmänt,

Käkar frukost och läser Ljusnan, blev ingen träning så jag fick sova längre :) nu ska jag ut till stallet Babs ska skrittas och Bellan ska få ett markarbetespass, får se hur det går med underlaget blir nog mycket skritt :) nu ska jag sätta igång här! Puss

Nattinatt

Publicerad 2012-01-12 23:18:49 i Allmänt,

Bad update idag men internet ville inte samarbeta med mig! Har i alla fall ridit Bella med Elin, chillat mycket och nu ikväll har Babsan varit på hoppträning. Hon gick riktigt bra, hon är kalasfin på marken nu gjorde till och med byte i vartannat idag :) hoppningen finns det saker och jobba med men hon har ju knappt hoppat på ett halvår. Pigg och glad är hon i alla fall hon hittade på både det ena och de andra tokgrejerna idag, haha :)

Imorgonbitti ska Bella på träning om jag inte ångrar mig i sista sekund och tar Babe. Sen ska jag hem och rida, packa, duscha och käka innan jag beger mig till Hudik :) men nu ska jag sova så hörs vi imorgon! Puss

onsdag.

Publicerad 2012-01-11 21:22:56 i Allmänt,

Ännu en kväll ligger jag i min älskade säng och känner mig på löjligt bra humör, att jag dessutom har jordnötsrutor gör ju bara saken dubbelt så bra! Min dag har varit chillerill, hade idrott imorse spelade badminton vilket jag suger på, verkligen skitdålig haha. Sen hängde jag och Thor lite på skolan innan jag tog en promenad ner på stan och köpte med mig fika, sen hämtade mamsen och Lisa upp mig så åkte vi till våran låtsasmormor och fikade för hon fyllde år igår :)

Åkte hemåt runt tolv, efter ett stop på Hambogrillen så skjutsade de hem mig och fortsatte till Gävle. Själv intog jag sängen tillsamans med min mat och ante och glodde på Gossip gir. Var ut och red Babbsan en sväng, sen gick jag in och kollade på O.C innan jag lagade lite mat och sen var Bellans tur att motioneras.

Resten av kvällen har spenderats till att dregla över studentresa, har faktiskt hittat hyfsat billigt i Alanya så nu ska bara vännerna övertalas och få fram pengar oxå. Inte det lättaste dock, meeen de vore ju sååååå grymt kul. Ihhhhiii blir alldeles glad av bara tanken, haha. Så vi får väl se hur detta slutar, hehe :)

Tomorrow har jag en lektion så jag blir nog hemma, orkar inte vänta i hundra år både innan och efter lektionen lixom. Dessutom jobbar vi själv så kan lika gärna gört hemma, på kvällen blir det träning probably med Babs :) På fredag är det först träning på morgonen, sen ska jag hem och rida. På eftermiddagen beger jag mig förmodligen emot Hudik och en helg hos bästa Emma, trevligttrevligt :)

Nu ska jag leta reda på nånting spännande och kolla på, gossip girl maybe!? hihi puss och godnatt, sov gott och dröm sött! haha :D


kan man bli annat än galet sugen!? :D

buss

Publicerad 2012-01-11 07:08:33 i Allmänt,

Sitter på bussen på väg till skolan med Elin. Idag står idrott först på schemat! :)

thihihihihihihi:D

Publicerad 2012-01-10 21:16:03 i Allmänt,

Tjalallalala!! :D

Idag har jag fått första dagen på sista terminen avklarad och även om jag gärna hade fortsatt mitt grymma lov i några veckor till så känns det sååååå bra att äntligen vara igång och se ett slut på skiten. Och jag tror att även om tiden fram till studenten kommer vara jobbig så kommer den vara grym på många sätt med studentkryssning, bal, fiina stjärnor och en massa mys med mina finfina vänner. Så jag sitter här och känner mig allmänt lycklig konstigt nog, men jag är bara så grymt taggad på att verkligen göra det här, nu är det faktiskt min tur. Och jag ska njuta varenda sekund fram tills jag står där på trappan och skriker tillsamans med min halvt hatade halvt älskade klass, åhhh jag kan knappt bärga mig!!!

När jag ändå håller på och är glad så vill jag tacka för ett grymt bra jullov. Jag har hunnit med det mesta några utgångar en del helgalna och andra riktigt lunga, en lugn och skön nyårsafton, fina hästar på träningar, en bra julafton med finfina julklappar, ett inköp av min nya kärlek här i livet, måånga filmkvällar som en del av dem spårat ut, vänt på dygnen totalt och varit trött som ett as men ändå bara fortsatt, en mysig dag i stockholm och det här vill jag tacka familjen, hästarna och framförallt mina kanoner till kompisar för, puss på er! :D

Nu ska jag återgå till min half baked och gossip girl, sov gott hörrenini! :) puss

monday

Publicerad 2012-01-09 12:22:51 i Allmänt,

Tjaah!!!!!

Kör på ännu en latdag här, sov till halv elva. Sen har jag kollat på Gossip girl och nu börjar jag bli sjukt hungrig så ska nog försöka hitta nåt att äta!

Sen ska båda donnorna ridas lite lugnt sådär hade jag tänkt. Får se om jag åker och rider Calle oxå, har ingen lust för de är kallt ute så jag vill helst ligga i min säng under täcket idag ;)

kväller.

Publicerad 2012-01-08 22:08:31 i Allmänt,

God kväll!!

Tänkte bara slänga in ett godnatt inlägg sådär:) ligger i min säng med en kopp te och rostade mackor framför jag saknar dig, jobbig film men ändå bra. Blir antagligen lite Gossip girl sen tills jag somnar! Men sov gott hörrni! Puss :)

mys.

Publicerad 2012-01-08 12:21:36 i Allmänt,

God middag eller vad säger man den här tidpunkten på dygnet!?

Min dag består av en massa mys i min säng framför Gossip girl, inte bara lite skönt :)

Natt.

Publicerad 2012-01-08 02:09:57 i Allmänt,

Hemma från Bollan igen, blev senare än jag tänkt så nu ska jag sova:) godnatt! Puss

Yeee

Publicerad 2012-01-07 19:09:37 i Allmänt,

Kör på lördagspromenad med Elin innan vi åker till Bollnäs och myser :)

thihihi

Publicerad 2012-01-07 15:49:59 i Allmänt,

Träningen i morse gick finfint Bella kändes mycket mjukare mer loss idag än igår :)

Resten av min dag har spenderats i min älskade säng framför Gossip girl, dock råkade jag slumra till några timmar oxå. Men de var bara skönt, känns som att jag inte har sovit på hela lovet fast det har jag nog knappt heller. Nu har jag käkat en sen lunch och är nu tillbaka i sängen med min nya kärlek :)

Tänker nog ligga kvar här tills hästarna ska in om några timmar, sen ska det ätas och senare ska jag umgås med mina fina vänner :) hihi puss

iPhone 4s :)

Publicerad 2012-01-07 08:19:34 i Allmänt,

Good morning!
Då var vi på väg till Söderhamn för Maja träning :) är jäkligt trött men jag piggar nog på mig så fort jag börjar rida.

Kom på att jag glömt bort att berätta att min IPhone 4s kom i Torsdags. Så nu för tiden är det från den jag bloggar, åå den är såå fin! :D hihih Så ni kan ju tänka er vad jag håller på med all min lediga tid. Men jag skriver mer efter träningen, puss

Nattinatt

Publicerad 2012-01-07 00:08:24 i Allmänt,

Nu ska Stinaflina sova sött och ladda upp för Majaträning klockan nio i morgon bitti med Bella den fina :) kör på lite Gossip girl medan jag väntar på att somna, haha! Inte helt fel och somna till Nate, thihi! Dröm sött :)

mat.

Publicerad 2012-01-06 20:24:11 i Allmänt,

Sitter och äter mat med lite folk. Lagom slut efter sex och en halv timme i sadeln idag. Men alla tre har skött sig utmärkt :) Bella slog rekord och hoppade 1.50, Babel 1.40 och Calle kula 1.20!

Nu ska jag vara social!:) puss

shopping.

Publicerad 2012-01-05 18:44:21 i Allmänt,

Blev ett nosludd till Babe å ha på nackstycket för hon får skav, nya fina handskar åt mig och två flaskor liniment blev gårdagens inköp :)

....,,,

Publicerad 2012-01-04 19:03:37 i Allmänt,

Tjafsa!
Nu är vi på väg till tåget igen. Har shoppat, ätit sushi och pussat på finaste sessan i världen :)

Stockholm!

Publicerad 2012-01-04 10:24:27 i Allmänt,

Nu är vi framme i Stockholm, sitter i en jättemysig lägenhet på Söder. Fick stort sug efter egen lägenhet nu :) snart ska vi fika, så får vi se vad som händer sen! puss

enbradag.

Publicerad 2012-01-03 21:41:50 i Allmänt,

tjallala!
Hoppas ni har haft en bra Tisdag :) Själv vaknade jag runt halv sju helt förvirrad i Elins soffa och funderade vart de andra tagit vägen, haha. Låg där och funderade om jag skulle gå och joina de andra i sängen eller om jag skulle åka hem, vid sju klev jag upp och åkte hem. När jag kom hem la jag mig i soffan och slocknade igen och sov till halv elva när pappa väckte mig, trött chey!?

Gick i allafall ut i stallet och klippte klart Bella då, eller nästan. För när jag bara hade lite kvar på huvudet så lyckades hon få mig att tappa klippmaskinen i golvet, sen ville den inte fungera mera...:( Har i allafall en till men den var hos Elin för tillfället, så på Torsdag måste hon klippas färdigt och lika så Babe för båda ska träna på Fredag och just nu är ingen av dem speciellt fina.

Efter lite stallfix så gick jag in och åt lunch, sen blev jag kvar i soffan några timmar.. Tillslut ryckte jag upp mig och gjorde i ordning Bella så åkte vi till Holmsveden, trimmade Bella lite först medans mamma gjorde i ordning och skrittade fram Calle. Med tanke på att jag inte kunnat ridit ordentligt på en vecka så var hon fin. Sen bytte vi häst, Calle kula var lite loj idag men på slutet kom han igång och var fin han oxå :)

När jag kom hem blev det käk sen longerade jag Babbsan, de gick bra de oxå :) Nu sitter jag nyduschad i soffan och myser, tänkte kolla på en film och försöka somna i hyffsad tid ikväll. Ska upp typ fem imorgon och fixa stallet, för tio i sju åker jag, mamma och mammas kompisa till Stockholm. Ska hälsa på några kompisar och sen blire nog lite shopping oxå, trevligt :) Har förresten shoppat lite ikväll oxå, vad får ni se om några dagar...;)

Nu ska jag hämta lite glass och knäppa på en film. Ha de bäst! :Dpuss


min man och jag, som idag övergav mig för två veckor i Thailand!

denandradagentvåtusentolv.

Publicerad 2012-01-02 19:43:41 i Allmänt,

God kväller!
Då var min mor och far hemma igen, men istället tog Lisa sitt pick och pack och for till fjällen. Har inte gjort så mycket idag heller, red på förmiddagen. Sen städade jag, eller snarare diskade hade blivit än del disk på de här dagarna. Det stod tallrikar och glas överallt, haha. Eftermiddagen gick åt till att glo på Gossip girl, nu sitter jag nyduschad i soffan. Passade på att klippa lite på Bella när jag tog in hästarna, fick till och med klippa huvudet så nu är i allafall halva huvudet och halsen på henne klippt. Försökte med Babe oxå men gav upp efter en stund för hon var så dryg..

Nu ska jag snart bege mig till Kilababa och Elin för att kolla på film(antar jag) det vill säga sova, haha. Imorgon ska det ridas och klippas färdigt på pållarna. På Onsdag ska vi till Stockholm och sen ska jag ut om jag kommer hem någon gång! :) Nu ska jag fika, puss


stjärnan i Hofors i våras! :)

:)

Publicerad 2012-01-02 09:36:10 i Allmänt,

Årets...

Kör en liten sån här om häståret som gått..

Årets debuter

Från 1m till 1.20 med Bella.
1.20 med Babe

Årets största framgång

Segern i Bollnäs med Babe!
Bellas felfria 1.20 debut :)

Årets starkaste minne

Känslan när Bella var felfri i Bollnäs, varje gång Babe gick från starten utan problem.
Känslan att gå i mål och känna att jag faktiskt lyckats denna gång!

Årets roligaste ögonblick

Det är nog nästan den felfria terrängen i Hofors med Babe!
Årets besvikelse

Att Babe blev skadad så vi aldrig fick debutera 1m och Pärlas senskada.

Hästen som utvecklats mest under året

Båda två har utvecklats väldigt mycket under året men på olika sätt.

Årets tankeställare

Skynda långsamt!

Årets inspiration

Rolf-Göran Bengtsson

Årets mest lärorika

Träningar, vet inte riktigt vem som varit mest lärorik dock!

Årets häst

Hmm, vet inte om jag kan välja här egentligen. Men Bella har ju faktiskt gjort många bra resultat på kort tid!

TACK TILL

Familjen, tränarna, vännerna och självklart mina fina hästar! :)

  

2012

Publicerad 2012-01-01 23:50:48 i Allmänt,

Årets första dag spenderades först sovandes i sängen och sen förflyttade jag mig till soffan och glodde på 90210. Gårdagen var bra, riktigt bra och allt känndes såå bra när vi skålade in det nya året. Några timmar senare känndes allt mindre bra och mitt hjärta värkte när jag somnade. Idag har jag inte varit så glad som jag hoppats, men efter en kväll med världens finaste lillasyster känns alltid mycket bättre. Vi har ätit pizza, kollat på film och sjungit sing star och allmänt bara varit. Jag vet inte vad jag ska skriva mer, men hoppas ni får ett bra 2012 för det ska jag! puss




tack för att du finns älskade syster, jag vet att du alltid kommer finnas
vid min sida. Och vad som än händer så kommer vi alltid ha varandra,
Jag älskar dig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela