started

Publicerad 2012-06-30 23:00:08 i Allmänt,

Ja som ni kanske ser har jag börjat fippla med designen, men jag har mycket kvar :)

Saturday

Publicerad 2012-06-30 22:01:09 i Allmänt,

Hänger i min säng framför One tree hill med en skål med jordgubbar, banan och keso lovar att det är bra mycket godare än det låter :) Annars har denna Lördag varit rätt lugnt, tagit hand om lite hästar lite överallt, ridit min sessor, myst med kattungarna, hängt vid datorn, ätit god mat och nu sitter jag här och myser.
 
För en stund sen hade jag stora planer på att göra om designen, men nu vet jag inte om jag orkar ta tag i det. Vet inte om jag har så mycket annat för mig eller så gör kanske ett försök. Sålänge langar jag lite Ayia Napa bilder, enjoy!
 
 
 
 
 

keep on moving

Publicerad 2012-06-29 21:56:11 i Allmänt,

Hejsanhej! Har blivit dålig på att skriva här igen, men har inte haft någon lust så har helt enkelt struntat i det. Den här veckan har fortsatt vara sjuk, blivit bättre som tur är och nu är i alla fall febern borta tack och lov. Har hängt en del uppe hos Maggan i Hällbo hon har haft ridläger där så har kollat på alla söta ponnyer speciellt Sky. Det slutade även med att vi skjutsade dit Bella så Liv red henne oxå. Jag med min feber orkade inte rida två hästar och just den här veckan har Babe varit prio ett, så då blev det ju jättebra när hon kunde vara med där uppe istället. Passade på att hoppa henne igår innan vi tog hem henne och hej å hå vad pigg hon var, hoppade och skuttade efter varenda hinder och rusade däremellan. Men mot slutet lugnade hon ner sig en del och vart rätt fin, hon ska nog få hoppa någon gång till om hon ska kunna tävla nästa helg.. Hoppade lite på Callekula sen oxå, har inte suttit på honom sen jag ramlade av honom i Tierp i mitten på Maj och han hade inte hoppat sen dess. Det gick över förväntan, han var väldigt skötsam och hoppade glatt och fint över alla hinder :)
 
Har även hunnit med en tur till Hofors för lite terrängträning med Busan det tyckte hon var kalaskul hela tiden som hon fick gör som hon ville i alla fall... Menmen hon skötte sig kalas på alla vanliga hinder :) Annars har jag mest tagit det lugnt och jobbat på att bli frisk tyvärr går det väldigt sakta men någon gång lär jag ju bli frisk.
 
Fick i alla fall veta idag att min studentmössa finns på Tranan! Den råkade försvinna någon gång under min vilda studentnatt och jag trodde den var borta förevigt men så var lyckligtvis inte fallet, så ska väl ta och hämta den någon dag. Annars får vi se om det händer något spännande i mitt liv de närmsta veckorna, möjligheten finns men får se hur det blir. Nu närmast tänker jag sysslosätta mig med lite One tree hill och jordgubbar! :)
 
Tora och jag på champagnefrukost, här hade jag mössan kvar :)
 
 

go to hell med dig dumma sjuka!

Publicerad 2012-06-25 20:50:12 i Allmänt,

Hallå i stugan! Jag är fortfarande sjuk som en gammal gås. Var piggare igår så var ute och red på en väldigt laddad Babe igår kväll tillsamans med de andra tre hästarna. Det var nog därför hon var så laddad, överladdad skuttade, studsade, rusade och var allmänt överglad samtidigt som hon hetsade haha. Eftersom jag kände mig piggare igår var jag upp och red imorse oxå gick bra hela tiden men sen när jag kom in och kände efter så mådde jag inget vidare. Febern är tillbaka, huvudet värker, ögonen gör typ ont(?), halsen är öm, näsan täppt och även om hostan blivit lite bättre så är den långt ifrån bra. Så nu har jag fått gnälla av mig lite oxå, sköööööönt!
 
Så den här dagen har spenderats i soffan framför diverse olika program, böjar tröttna på det här livet nu så hoppas verkligen att jag piggar på mig. Mamma hotar med doktorn om jag inte är piggare imorgon så hoppas att kroppen fattar att den måste bli bättre nu...
 
Right now sitter jag i alla fal och väntar på att de ska komma tillbaka med Harry så jag kan gå och ta in mina sessor. Sen ska jag duscha, tvätta håret och göra mig allmänt fräsch kommer inte ens ihåg när jag tvättade håret sist....Sen tänker jag byta påslakan i sängen och mysa ner mig framför One tree hill med en kopp te innan jag somnar sött. Låter som en bra plan tycker jag :)
 
har bldbrist så fick bli en på Bellan :)

Midsommar

Publicerad 2012-06-23 14:23:09 i Allmänt,

Goddagens! Idag är jag nog rätt ensam om att vakna upp och inte vara bakis, nu är inte jag speciellt pigg ändå men bakis är jag inte i alla fall. Idag är det tredje dagen som jag spenderar i sängen är i alla fall piggare idag även om jag fortfarande har feber, tror jag. Har hunnit med en hel del One tree hill, Svensson svensson och några filmer i alla fall...
 
Så min midsommarafton spenderades som sagt var i sängen, var uppe i drygt två timmar igårkväll när vi skulle äta och sen drog Erik hit några av sina kompisar på förfest. Som tur var blev de inte kvar så länge och jag kunde glatt gå och lägga mig igen.

Nog tjatat om det, har inget bättre och säga heller så. Hoppas alla som festade igår är äkligt bakis idag! puss
 
Julia, Emmelie, Tove och Jag på midsommar för x antal år sen! ;)

ett nytt kapitel med nya möjligheter

Publicerad 2012-06-21 23:30:00 i Allmänt,

Idag är det en vecka sen jag tog studenten, en hel vecka det är ju helt sjukt vad fort tiden går. Fick jag chansen att spola tillbaka tiden en månad och uppleva allt igen skulle jag inte tveka en sekund. För så roligt som jag haft och så mycket jag varit med om den senaste månaden har nog aldrig hänt förut. Jag kom på mig själv med att bara njuta och trots att jag gjorde det så önskar jag att jag hade njutit ännu mera, för det är en tid som jag aldrig kommer glömma, en tid som kommer finnas med mig resten av livet.
 
Men på samma gång så är jag så grymt lycklig över att det är över nu startar en ny del av mitt liv och den är delen ska bli så grymt mycket bättre. Jag kan bestämma själv vad jag vill göra och verkligen få hålla på med det jag verkligen vill istället för att sitta inlåst på en skola där jag inte trivs nu ska jag ut och leva livet. För det är nu jag har alla chanser i världen att få uppleva och upptäcka nya saker och få lära känna nya spännande människor och framförallt utvecklas som människa själv, ta steget ut i vuxenvärlden och faktiskt bli vuxen.

Jag vill ut och se mig omkring nu inte sitta hemma i lilla Kilafors och gro igen, nog för att jag på något konstigt sätt tycker om det här stället men det är tryggt och ibland måste man våga utmana sig själv och göra något som inte alls känns så tryggt. Jag hoppas att jag snart hittar det där perfekta stället dit jag vill åka, bo och leva på ett tag i alla fall tills dess när jag vet vad jag vill göra med mitt liv. Just nu vill jag bara strunta i allt och fly härifrån samtidigt som jag i nästa sekund bara vill stanna kvar här i tryggheten.

För en vecka sedan tog jag studenten och det var den lyckligaste dagen i mitt liv, då blev jag fri!

 

sick

Publicerad 2012-06-21 23:01:26 i Allmänt,

Halloj! Hoppas ni har haft en roligare dag än vad jag har haft. Har åkt på feber igen och hostar som en galning, verkligen typ var femte sekund och det känns som att lungorna ska hostas upp. Så jag har spenderat min dag liggandes i soffan, var upp nån timme mitt på dagen när Torsten var här och skodde bara. Missade hoppträningen med Bella oxå, inte världens katastrof kanske men tråkigt ändå.
 
Det känns extra kul att jag förmodligen får ligga hemma i sängen helt däckad för mig själv på midsommar också, jättekul verkligen. Förstår inte hur jag orkade i Cypern när jag hade feber i flera dagar och ändå var ute hela nätterna och bara sov nån timme på morgonen. Dessutom fortsatte jag likadant när jag kommit hem, måste ha gått på något slags lyckorus haha. Nu orkar jag knappt röra på mig i alla fall... Nu tänker jag i alla fall kolla på One tree hill och sova så kanske jag är lite piggar imorgon i alla fall!
 
glada blekfisar första kvällen i Napa!

the sun is shining

Publicerad 2012-06-20 12:15:13 i Allmänt,

Solen skiner idag, helt otroligt. Jag har haft en riktig segstart på den här dagen galet skönt men nu tänkte jag sätta igång och försöka göra något vettigt. Tänkte börja med att rida Bella lite på ridbanan hon ska på hoppträning imorgon så hon behöver ridas igenom ordentligt idag. Busan ska få ett markarbetespass hon oxå, hon är himla pigg och glad nu! Sen ska jag rida Raffi oxå, har inte direkt någon plan över vad jag ska göra med henne så får väl se vad jag hittar på. Har bara ridit henne en gång förr och det var i fem minuter så det räknas nästan inte. När hästarna är ridna ska stallet fixas och sadelkammaren städas eller i alla fall börja städas hinner förmodligen inte klart idag. Runt fem någon gång ska jag bege mig till Holmsveden för att hoppa Bosse litegranna det tycker nog han är kalaskul. Senare ikväll ska vi ut och äta på tranan och sen väntas det nog en utgång fast jag kör nog nyktert ikväll.
 
Så ja min dag verkar bli rätt full faktiskt, men med lite tur hinner jag klämma in en vilopaus när One tree hill går på TVn haha. Nej men det är väl bäst att jag sätter igång :)
Bella 1.30 i Bollnäs :)
 

kvällspromenad.

Publicerad 2012-06-19 22:29:03 i Allmänt,

Har precis kommit hem efter en kvällspromenad med Elin, välbehövligt på alla plan. Nu ligger jag i sängen och saknar Napa, hade jag haft pengar hade jag lätt tagit en sista minuten någonstans till ett varmt land nu. Vart hade inte spelat någon större roll bara det vore lagom varmt och hyffsat trevligt ställe, haha. Nu har jag ju tyvärr inte de pengarna så det kan jag ju glömma får nöja mig med kalla Sverige, men ibland så är det ju bra här oxå men tyvärr väldigt sällan. Nu ska jag sluta tråka ut er och knäppa på en film och sova!

min dag i ord

Publicerad 2012-06-19 15:39:33 i Allmänt,

Hej på er! Idag är det Tisdag, men just den här Tisdagen ser ganska precis likadan ut som den här veckans Måndag. Men det är inget negativt, inte alls. Nog för att jag borde göra något vettig istället för att chilla framför TVn, men känslan att veta att jag inte har någonting till skolan att göra den är oslagbar så jag fortsätter sitta här och bara ta det lugnt och kolla på One tree hill.

Gårdagskvällen slutade med att jag hamnade hemma hos Irma vi åt köttbullar, fruktsallad och kollade på en film som jag som vanligt inte hängde med i men den slutade fint i alla fall. Tog mig hem i hyffsad tid och innan jag somnat i soffan, väl hemma somnade jag däremot direkt.

Nu tänker jag fortsätta kolla på One tree hill sen ska jag äta spagetti och köttfärssås vilket det var alldeles för länge sedan jag åt och attans vad jag saknat det!

smile for the good times

Publicerad 2012-06-18 17:54:47 i Allmänt,

Igår sov jag till ett det har väl i stort sett aldrig hänt förut, men satan i gatan vad skönt det var! Red och fixade allt det vanliga på eftermiddagen, på kvällen flyttade Harry hit så nu går han och Raffi ute dygnet runt. Kvällen och halva natten spenderades hos Irma med tjejerna från klassen, Irma flyttar till Skåne på Onsdag och Tora i början på nästa vecka så nu försöker vi ses så mycket det bara går istället. En riktigt bra kväll blev det såklart även om den slutade med att jag somnade framför TVn men det var ju inget ovanligt.

Idag har jag ridit med Lina och Harry på Bella och på Busan själv. Sen har jag ätit mat från Hambo som öppnade idag igen, dom har renoverat i flera veckor så nu klarade inte Lisa och Erik sig längre dom är nästan stammisar där. Annars har jag mest chillat idag, sovit lite mer, ätit och kollat på One tree hill. Nu hänger jag här i väntan på att se om det händer något ikväll eller om jag fortsätter sova. Men ha det bra därute i regnet! puss

Fina häst!

Publicerad 2012-06-16 22:21:03 i Allmänt,

Kan säga att efter tre veckors festande så var det väldigt skönt och komma tillbaka till verkligheten idag och åka på tävling. Nu var jag som en zoombie imorse och halva dan och regnet gjorde väl inte saken roligare men ändå, ska blir skönt och göra något annat än att bara supa hela tiden :)

Grym häst har jag oxå, verkligen helt fantastisk hon ställer upp hur tusan jag än rider och det är många gånger jag rider som en stor jubelidiot kan jag säga. Idag hade vi dessutom inga vidare förutsättningar med tanke på att jag inte hunnit rida så mycket den senaste tiden och knappt hoppat sen innan Cypern och ändå går hon in och leverar! Först 1.20 som var en A0:A, hade verkligen superflyt och fick bara framåtlägen nästan hela banan igenom, det var in i andra kombinationen som vi kom lite när och på näst sista annars var hon klockenren. En felfri runda och en finfin tredje plats utav typ 80 starter blev det, duktig häst :)

1.30 sen då som var två faser, kan säga att det var nio nollor i grunden av allihopa...Tyvärr red jag som en kratta och gjorde precis som jag sagt att jag inte skulle göra och försökte återigen trycka in tre galoppsprång i kombinationen vilket såklart inte gick så ett ner där och sen fick vi ett till skitpet när jag rätade upp mig lite snabbt. Men ändå grymt nöjd med hästen för 1.30 har aldrig kännts så lätt förut, hon har blivit mycket starkare och spänstigare på slutet vilket verkligen kändes idag. Så får vi bara till någon nolla i 1.30 så väntas det nog 1.40 debut någon gång i sommar för hon har ju verkligen inga problem med höjden. Finastefinaste Bellan :)

Nu tänker jag kolla på film och sova, hade funderingar på utgång men skippade det. Dock sjukt att jag fortfarande ens orkar tänka tanken på att festa efter de senaste veckorna eller oxå har jag blivit beroende..;) haha jaja sov gott hörreni! :D

fri som en fågel

Publicerad 2012-06-15 19:50:30 i Allmänt,

Heej haloj! Lagomt sliten tjej här men det är det värt för gårdagen var grym på alla sätt och vis eller ja minus regnet då. Har svårt att fatta att jag tog studenten igår, kommer aldrig mer behöva gå i skolan eller jo de lär jag ju behöva men inte nu. Sjukligt skönt i alla fall och gårdagen var som sagt svinbra från början till slut!

Den här dagen har gått åt till att sova typ, kom hem halv elva och då åt jag tårta till frukost sen dog jag framför tvn i flera timmar. Men nu har jag varit vaken sen tre faktiskt, väntar på att Elin ska åka till stallet så ska vi rida. Sen ska det packas och grejjas för imorgon bär det av till Gagnef med Bella bus, ska faktiskt bli riktigt skönt och göra något annat än att festa. Har ju inte gjort så mycket annat de senaste veckorna så det blir nog bra. Har väl inte allt för höga förväntningar på resultaten dock men de är sånt som visar sig :)

Har väl inte så mycket mer och säga, har vääääldigt mycket bilder och visa men orkar aldrig så får väl se hur de blir med den saken...men en kan ni ju få sålänge :)


ett gäng lyckliga studenter igår! :D

weeeeeeeeeeeeeeeee

Publicerad 2012-06-13 13:32:53 i Allmänt,

Hej hopp alla glada! Hoppas ni har en fin dag ute i solskenet, själv pendlar jag mellan överlycklig, mindre lycklig och ångest men samtidigt lycklig. För vet ni!? Imorgon tar jag STUDENTEN, helt sjukt, ofattbart skönt, tragist, härligt helt ja jag vet inte riktigt vad jag ska använda för ord så grymt är det!

Så just nu studsar jag runt hemma i studentskorna(för att gå in dem i alla fall lite tills imorgon), lyssnar på en hög med fina låtar och skrattar för mig själv, awesome! Tänkte dock ta tag i livet strax och städa mitt rum och fixa stallet, red imorse. Sen ska jag duscha och fixa för att sedan ta fem tåget till Bollnäs, där ska jag inhandla de sista nödvändigheterna tills imorgon innan jag möter upp klassen för lite bowling och mat. Sen avslutas förmodligen kvällen på trana, tänker dock försöka komma hem i någorlunda bra tid för morgondagen börjar tidigt. Klockan halv åtta ska vi infinna oss hos Anders för champagnefrukost och jag antar att jag måste ha lite mer tid än vanligt och göra mig iordning på. Men man tar ju bara studenten en gång och sova kan man ju göra någon annan gång!? :D

Nä bäst att jag sätter igång, hörs hujj!


Irmis & Toris i Napa! :)

Gällsjön

Publicerad 2012-06-12 17:54:22 i Allmänt,

I Söndags styrde vi kosan till Gällsjön som ligger mitt ute i i ingenstans, utan elektricitet, internet, mobil eller toalett. Där spenderade vi ett dygn, vi åt, badade, bastade, åt, sov, spelade spel, åt, pratade och skrattade. Kom hem ett dygn senare sliten, stank rök och trots allt ätande var jag fortfarande hungrig men det var det värt för ni är ju ganska bra ändå.









glaaaaaad

Publicerad 2012-06-12 11:38:49 i Allmänt,

Hej halloj! Något glad tjej som precis har kommit från skolan, har varit där och städat ur skåpen och lämnat tillbaka alla böcker. Så nu ska jag bara dit en gång till och det är på Torsdag och det räknas fan inte! :DD

Inatt har jag sovit för första gången på evigheter en hel natt och attans bananer vad skönt de var. Bara för det tänkte jag fortsätta med det en stund nu, har bara en häst och rida idag och annars ska jag inte göra nånting. Och jag har ingenting som jag borde göra heller så kan med gott samvete ligga i sängen och glo på Pearl Harbor så sjukt skönt! :D

Yayy

Publicerad 2012-06-10 12:46:26 i Allmänt,

Hann aldrig skriva nå igår fast jag hade faktiskt tänkt de. Spenderade i alla fall min dag med att äta massa god mat och fika hos Sara som blev myndig igår. Vart verkligen jättejättemätt haha :) på eftermiddagen blev det premiärtur på Raffi, fast det var mest mamma som red på henne men jag fick låna henne en stund, passade på och rida Bella samtidigt.

På kvällen blev det först grillat innan vi ännu en kväll styrde kosan mot Bollnäs för fest. En riktigt rolig natt blev det tillslut vi dansade som några galningar hela kvällen haha :)

Imorse eller nu på förmiddagen vaknade jag hemma hos Irmis. Vi skulle egentligen upp tidigt men vaknade elva så det blev en liten miss i planeringen ;) nu sitter jag i alla fall och väntar på henne medan hon är ute och rider Cotten. När hon är färdig ska vi till Gällsjön och fixa lite innan vi åker på affärn och sen tillbaka till Gällsjön :)

Där tänkte vi mysa tills imorgon någon gång, kalasbra :)

Bal

Publicerad 2012-06-08 18:36:23 i Allmänt,

Hej på er! Hoppas ni har haft en trevlig Fredag, själv har jag spenderat min i sängen och soffan sovandes och det var sjukligt skönt. Kom hem klockan sju imorse efter att ha hängt på Statoil i nån timme i väntan på att brännbollen skulle börja vid tio, men tillslut gav vi upp och åkte hem istället. Min säng var väldigt mycket skönare och sova i än bordet på statoil, även om jag gjorde nåt försök att sova där oxå!

Hade en riktigt trevlig kväll på balen igår, fint väder, god mat, gott vin och fina prinsar och prinsessor till sällskap. När balen var avklarad så blev det klassförfest hos Challe innan det blev terrassen, där dansade vi röven av oss i flera timmar innan vi sakta men säkert stapplade iväg till statoil. Dock blev det taxi halva vägen för då orkade inte fötterna mer och frös som attans gjorde vi oxå. Menmen kanon kväll/natt blev det i alla fall! :D

Nu har jag börjat vakna till liv, skulle vilja bli av med den här nedrans förkylningen nu bara. Ska i alla fall hoppa in duschen strax, sen ska det ätas innan Emma kommer med Raffi (tror jag den heter). Det är i alla fall en häst som vi kanske ska köpa så småningom, spännande! Sen kommer Irma och hämtar mig så åker vi till Bollnäs för ännu en natt på dansgolvet fast i converse istället för klackar. Assum!


haha

Middag!

Publicerad 2012-06-06 19:53:23 i Allmänt,

Tudelu! Sitter och käkar middag, ris och köttfärssås. Har inte ätit ris på grymt länge så de var gott:) har varit ute och gått med Elin i alla fall, vi hade en del och prata om eftersom de var ett tag sen vi sågs!

Nu sitter jag och väntar på Irma som ska hämta nå grejer men hon är seg som vanligt!

Trevligt sällskap har jag oxå!

HEMMA!!

Publicerad 2012-06-06 16:23:32 i Allmänt,

Hej folket nu är jag hemma och jag kan nog inte beskriva med ord hur otroligt skön min säng var inatt! Trot det kunde jag bara sova i fem timmar så klockan sju imorse var jag klarvaken, haha. Har ställt om om så dygnet är väldigt mycket längre än vanligt, fast det kan nog vara bra i någon vecka till :)

Grymt skönt och vara hemma i alla fall även fast vi haft det jättebra så var det ändå skönt. Efter en veckas festande och solande i Napa och en heldag i Stockholm igår är jag rätt sliten kan man säga att jag har åkt på dunderförkylning och feber gör väl inte direkt saken bättre, men lika glad är jag för de :)

Jao, den här dagen har rullat på rätt bra har helt otroligt nog packat upp och dessutom tvättat nästan allt som behövde tvättas. Ikväll väntas det promenad med Elin, hårfärgning och lite annat fix inför balen imorgon. Tänkte hinna med en mystur på Bella oxå, de har tagit det rätt lugnt när jag varit borta och nu hade Busan tappat en sko så fick bara en och rida tyvärr.

Har i alla fall en massa bilder på mobilen mest på mat och fest men ändå. De tänker jag dock inte lägga upp nu, de får vänta lite till. Men såläng bjuder jag på århundradets roligaste frittfalls bild på eriksson, irma och mig igår. Kolla extra noga på Irma, haha!

I´m in Napa bitch!!

Publicerad 2012-06-03 16:51:20 i Allmänt,

Hallllooo :) Har försökt uppdaterat här från mobilen, men internet här är dampsegt så det funkade inte. Nu är vi i alla fall inne på nedräkningen här nere, en natt kvar. Vi har det i alla fall väldigt bra, strålande solsken varenda dag, god mat, massa dans och lite sömn. Börjar bli rätt slitna så ska faktiskt bli rätt skönt och komma hem på ett sätt, saknar min säng den här är stenhård.. Dessutom har Irma och jag lyckats bli sjuka och varit det i flera dagar nu så har väl inte varit på topp direkt ;)
Menmen, för tillfället sitter jag på hotellrummet de andra ligger kvar nere vi poolen och sover i skuggan. Jag tröttnade när solen varit borta i typ en halvtimme och gick upp hit istället. Hoppas att de snart vaknar annars lär jag väl gå och väcka dem, ska väl ut och äta någonting sen laddas det för sista natten assum!
Imorse kom vi hem vid sju efter att ha premiärbadat i havet, haha. Så sov typ en timme sne blev det frukost och sol, sol, sol. Tycker inte själv att jag blivit så brun men om man jämför med de andra två så är jag faktiskt rätt brun. Hoppas att fina vädret följer med oss hem till Sverige, har förstått att det inte är något vidare...;)
Nää hörrenini vi hörs när jag är hemma igen. Men vi har det bra, svinbra :) puss
har en massa bilder på mobilen, men sålänge får nu nöja er med en på
mig och Irma förra sommaren som jag snodde från hennes dator :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela