tillbaka i Sigtuna!

Publicerad 2013-01-27 22:50:21 i Allmänt,

Efter en väldigt varm bussresa, en lite väl lång promenad med för tunga väskor, en tågresa och en bilresa så är jag tillbaka I Sigtuna. Kom för typ en timme sen, har packat upp och satt upp en massa fler kort i mitt lilla rum så nu är det ännu lite mysigare :)
 
Ska väl ta och sova snart tänkte jag, skulle behöva ha någonting att äta först bara. Jag måste vara det värsta matvraket som finns, jag är nästan hungrig hela tiden haha. Får väl se om jag hittar på något roligt, sen blir det väl en film eller nåt som jag kan somna framför. Är sjukt trött, sov typ ingenting inatt och har varit igång hela dagen. Men nog tjatat om det, imorgon är det back to work ska bli kul!
 
snyggingarna!

fun night

Publicerad 2013-01-27 12:38:30 i Allmänt,

Hallåå gråa söndag!
Det är ju i alla fall inte så kallt ute idag heller, även om det är lite småtråkigt väder men det är ju skönt och slippa kylan i alla fall :) Igår var det som sagt utgång, riktigt roligt hade vi både innan hos Linnea och på tranan. Linnéa följde med mig hem och sov här oxå, skapligt skönt och slippa gå från vägen själv haha. Har precis kommit hem från Bollnäs efter att ha skjutsat hem henne igen, fick även en flyttpresent igår så de ska upp på väggen så fort jag kommer till Sigtuna ikväll :)

Ska käka lunch strax sen ska vi till Holmsveden och hoppa lite igen, kulkul. Sen ska jag väl hem och packa och fixa, tänkte försöka hinna med och se lite världscuphoppning oxå. Bussen går tjugo över sex så det är rätt lugnt i alla fall :) Nu är tydligen maten färdig, får se om jag skriver nåt mer sen. Men tjingeling så länge! puss
 
last night
 

utgång

Publicerad 2013-01-26 16:52:56 i Allmänt,

Hajhaj!
Sitter nyduschad i min säng och lyssnar på partymusik. Har haft en rätt lugn dag, red ut med Elin på hennes Sessan och hon på sin nya häst på förmiddagen. Mamma och Raffan var oxå med, riktigt varmt och skönt ute idag förutom att vi fläckvis höll på att blåsa bort.. Hästarna skötte sig finfint i alla fall, skönt att jag fick rida lite idag oxå hur hade jag klarat mig annars!? ;)
 
På eftermiddagen hade jag verkligen ingenting att göra så det slutade med att jag powernapade i soffan, en väldigt lång powernap dock. Men nu är jag pigg inför kvällens bravader i alla fall, utgång är det som gäller ikväll i alla fall med min man. Blir nog kul det, är faktiskt riktigt taggad. Vet inte riktigt när jag kan parta hemma nästa gång heller, eller åka hem över huvudtaget eftersom alla tävlingar drar igång nu igen :)
 
Har som sagt var precis duschat och ska väl fortsätta fixa mig litegranna, har överdrivet mycket tid på mig så det slutar väl med att jag ser som en clown eller nåt. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig heller, men shoppade ju en massa igår så någonting nytt kan det ju kanske bli. Ska äta mammas mat sen innan jag åker till Linnea oxå :) Imorgon går min buss ner till Uppis strax efter sex tror jag så har en hel dag till hemma, hoppas att jag inte är allt för bakis i alla fall! Men ni får ha en bra lördagskväll vad ni än ska göra hörrenini, det ska jag i alla fall! puss
 
nyåår :)

kan inte sova

Publicerad 2013-01-26 08:18:40 i Allmänt,

God morgon!
Jag har kommit in i sådanna rutiner att jag vaknar strax före sju varenda dag nu, rätt drygt en dag som idag när jag inte ska göra nästan någonting. Samma sak var det igår men då tvingade jag mig själv att ligga kvar till åtta, då gick jag upp och la mig framför TVn istället. Fast efter ett tag gick jag tillbaka till sängen och låg kvar där hela förmiddagen och kollade på någon serie. Rätt skönt och inte ha någonting att göra :)
 
På eftermiddagen blev det en tur till Bollnäs med mamma, skulle egentligen inte köpa så mycket mer än några smågrejer. Det var dock slutrea på en av klädaffärerna så det slutade med att jag köpte 7(!) nya tröjor, fast jag gjorde inte av med speciellt mycket pengar ändå så det var ju rätt roligt! Fick med mig en ny kajal och en pälsmössa oxå, den är offatbart skön och varm så nu slipper jag frysa om skallen resten av vintern i alla fall :)
 
På kvällen blev det en tur till Holmsveden och hoppa Callekula, han var pigg och hoppade fint, som vanligt ungefär :) Så mycket mer än så hände det inte igår. Nu är jag som sagt vaken och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske ska försöka leta reda på någon film känns ju onödigt och kliva upp redan... Men ha en bra dag hörrenini!
 

Hatatåg!

Publicerad 2013-01-24 20:19:01 i

Haloj där!
Hur har ni det!? Själv sitter jag på tåget mellan Uppsala och Söderhamn, skulle egentligen inte åkt den vägen men efter inställda och försenade tåg så blev det så. Är i alla fall i Gävle nu så har inte så långt kvar nu :)

Dagarna har rullat på lika fort som vanligt där nere, vet inte riktigt vilken dag det var jag bloggade sist men. Har i alla fall fått alla hästar skodda i dagarna så nu kan vi rida ut. Även om det är grymt kallt så är det inte bara lite härligt med klarblå himmel, gnistrande snö och pigga hästar :) är sjukt trött på och harva runt i ridhuset så det är extra kul och rida ut nu, trodde jag inte att jag skulle säga för några veckor sedan ;)

Igår hade mina hästar en riktig drygdag och ett tag var de rätt billiga båda två, som tur var räddade Fantast dagen med att hoppa grymt igårkväll. Även Crille och Tessan var jätteduktiga så vi passade på att fira det med storstädning och några glas vin, det var ju ändå lilllördag :)

Imorse var jag duktig och red Bella på frukosten, hoppade lite och hon kändes fräsch :) Bus fick ridas ut på eftermiddagen, lycklig häst! Har varit full rulle hela dagen och vi tog inte ens någon middagslur på lunchen idag så jag är rätt trött nu. Hann inte äta någon middag heller så börjar bli lagomt hungrig oxå, ska bli sjukt gott med riktig mat i helgen, det om nåt saknar jag ;)

Nu har jag inte så mycket mer vettigt och skriva, ska försöka blogga nåt i helgen men får se hure blir! Puss

irriterande dag

Publicerad 2013-01-21 23:05:30 i Allmänt,

Godkväll! Nu ska jag vara duktig och blogga två dagar i rad tänkte jag :) Idag har det varit en riktig segdag, inte för den har gått sakta men jag vet inte allmänt dryg dag. Alla inackorderingshästarna var lite extra dryg redan imorse, så jag vart irriterad redan då på dem. Vid intaget vart jag ännu mer irriterad på dem, stackrarna åkte på lite uppfostring där, men det behöver de varenda en så..
 
De hästar jag red skötte dig i alla fall bra, börjar komma åt min jättebebis mer och mer och idag tyckte han att jag var pyton ibland men det gav resultat oxå. Men imorgon har han nog träningsverk, haha. Mina egna hästar var oxå rätt dryga idag, longerade Bella och hon hade nog träningsverk från studserien igår för hon drygade sig en hel del och jag var rätt glad att jag inte satt på henne, hade inte riktigt haft tålamod för det idag tror jag. Babbsan var riktigt bra ibland, men heldryg ibland så hon kan väl få en hyfsat godkänt i alla fall. Hon hade nog lite träningsverk även hon, de är bra det kan de behöva :)
 
Ikväll hade jag tänkt träna men mitt huvud har inte varit på topp varken igår eller idag och ikväll riktigt dunkade huvudet och jag kände mig nästan lite febrig. Har dessutom inte varit hungrig på hela kvällen, så min middag fick tillslut bestå av en kopp te och nutellamackor bara för att jag var tvungen att äta något. Misstänker att jag börjar bli sjuk, att jag inte är hungrig känns som ett rätt klart tecken på det. Får hoppas att jag klarar mig hyfsat lindrigt så jag kan jobba i alla fall och vara pigg i helgen!
 
Istället för träning så har min kväll bestått av att försöka boka biljetter så jag tar mig hem och tillbaka i helgen, efer en hel krånglande är det fixat nu i alla fall. Så nu är det bara att hålla tummarna att tågen hem inte blir inställda eller nåt, jag brukar ju ha flyt med sånt! Nu ska det bli riktigt skönt att komma hem, innan har jag knappt viljat åka hem men nu är jag bestämmt det ska det bli riktigt skönt :) Nu är det dock sovtime för min del så hoppas jag att jag mår bättre imorgon. Sov gott hörreni!
 
"Min" jättebebis när han blivit klippt för första gången förra veckan, han var såå duktig :)

sunday

Publicerad 2013-01-20 22:31:55 i Allmänt,

Hej! Jag vet att det är usel uppdatering här nu, men jag orkar inte blogga så ofta. Har egentligen inte så mycket att skriva om heller. Men allt rullar på här nere och både jag och BB trivs kanoners :)
 
Dagarna rullar som sagt var på, fort går de oxå. Den här veckan har vi varit lite omotiverade, både jag och Tessan. Så vissa dagar gick rätt trögt men vi kompenserade det med att klippa hästarna och göra dem fina, så nu ser de ut som tävlingshästar istället för skogsmullar :) I fredags kom dock motivationen tillbaka då varenda häst jag satt på gick som en klocka, härligt med sådanna dagar när man känner att allt klaffar!
 
Vi började få lite kyligt här i slutet på veckan men igår kom den på riktigt och vi hade runt -20 grader hela dagen, vattnet frös i alla stallar förutom ett och det är fortfarande fryset. Så nu får vi konka på vattenhinkar fram och tillbaka, vi överlevde i alla fall att hoppa en varsinn häst på förmiddagen sen tyckte bossen att det fick räcka. Eftersom jag jobbar halvdag på Lördagar fixade jag åt mina hästar, lät dem vila och gick inte och sov i soffan istället. Läskigt skönt och välbehövligt! På kvällen sen var jag in´till Uppsala med Tessan och Oskar och kollade på bio. Mammas pojkar, vilken var en besvikelse och knappt sevärd, blev en sväng på donken innan vi tog en omväg hem. Väl hemma somnade jag bums, tidigt och bra sååå skönt!
 
Idag är det lediga dagen, dock vaknade jag strax efter sju, men låg kvar i sängen ett tag innan jag klev upp och åt långfrukost. Efter några timmar i soffan under täcket så var jag rätt pigg. Så idag har jag hoppat tre hästar, började med Fantast som skötte sig jättebra. Jag hittar fler och fler knappar på honom för varje dag och han hoppar riktigt fint :)
 
Lollo var sen snäll och hjälpte mig hoppa mina hästar. Först ut var Bella som känns himla fräsch just nu och hoppar mycket mer igenom kroppen nu än innan, hon tyckte det var kalaskul och få hoppa och bockade och studsade efter hindren haha. Just nu ser det ut som att hon ska få tävla om två veckor, kann bli spännande...
 
Busan sen som inte hoppat på nån vecka igen, även hon var pigg men höll sig på mattan. Hoppade inte så högt men hon kändes bra även hon :)
 
Resten av dagen har jag i stort sett hängt i soffan, nu har jag förflyttat mig till sängen och tänkte strax sova, jobbdag imorgon igen! Har inte mycket mer att berätta, eller jo! Jag ska åka hem i helgen, redan på Torsdagkväll styr jag kosan mot paradiset. Längtar efter mammas hemlagade mat istället för mina nudlar och efter min säng, lite efter hundarna oxå men annars trivs jag här. Men de blir kul och komma hem en sväng ändå, vet inte riktigt när jag får tid till det nästa gång heller så :) Men nu ska jag sova, nattinatt med er!
 
När Fantast gick från skogsmulle till tävlingshäst :)
 

tiisdag

Publicerad 2013-01-15 23:03:03 i Allmänt,

Hallå alla glada, eller ni kanske är sura!?
Själv är jag trött, det känns som ögonen ska ramla ihop när som helst. Det har varit full rulle idag oxå, även om det var rätt lugnt jämfört med igår och vi tog oss en långlunch (vilket börjar bli en dålig vana, men grymt skönt). Har i alla fall ridit en del och fixat med alla andra sysslor, red båda mina sen när jag slutat och båda skötte sig helt okej. Båda två har varit väldigt spänd de senaste dagarna men båda två var mycket bättre idag och Busan var riktigt bra bitvis i alla fall :)
 
Kom in från stallet vid sju, då tog jag en dusch sen hjälpte jag Tessan och städa i lägenheten. Förstår inte hur vi kan skita ner så mycket, haha. Satte upp en massa bilder och packade upp de sista oxå så nu är mitt rum riktigt mysigt :) Skulle sen äta någon thaimat som jag köpte på affären häromdagen, sån som man värmer i mikron men jag klarade bara några tuggor innan min mun höll på att brinna upp. Så det slutade med att jag fick en panpizza av Tessan istället sen blev det kakor till efterrätt, här är vi nyttiga. Den senaste veckan har vi ätit nutella till efterrätt både lunch och middag och på kvällen, haha.
 
Nej men nu har jag skrivit nån rad här i alla fall så nu ska jag sova så jag är pigg imorgon, har känt mig som en zoombie hela halva dagen idag och att snön vräkt ner gjorde inte saken bättre! men godnatt med er :)
 
Busan :) Ska försöka knäppa lite bilder någon dag, men har inte riktigt blitt av!

internet

Publicerad 2013-01-15 00:06:04 i Allmänt,

Hallå i stugan! Nu har jag fått internet, dock rätt segt det oxå men väldigt mycket bättre än det på mobilen. Det rullar fortfarande på bra i alla fall, nu klarar jag mig själv helt och hållet så Tessan slipper mina korkade frågor!
 
I Fredags var det tacoskväll med hela halva familjen här nere och vi som jobbar och några fler. Blev många glas vin och bra mycket senare än jag tänkt mig, men vid tre vinglade jag hemåt innan jag stupade i säng och sov några timmar innan det var dags att jobba. Dock bara halvdag på Lördagar, så de gick bra ändå. På kvällen var Tessan barnvakt så jag hakade på och käkade pizza och kollade på film innan jag gick hem och la mig i hyfsad tid.
 
Igår kom mamma och Kari ner med Busan, så nu är båda stjärnorna här nere. Vi hann även med en shoppingrunda och thaimat, myspys. På kvällen vart det sen filmkväll och hör å häpna men jag höll mig vaken hela filmen, dock vart det lite väl länge och klockan var över två när vi la oss.
 
Idag har det varit fulll rulle för min del då Tessan var sjuk, så har hunnit med att motionera en hel hög med hästar och sprungit fram och tillbaka till hagar tills fötterna värkte, lång dag blev det så ska försöka sova nu så jag orkar upp imorgon!
 
Ha de bra så ska jag försöka skriva oftare sen! puss
 
Fantast :)

Rullar på

Publicerad 2013-01-09 18:05:20 i Allmänt,

haloj!
inlägget jag försökte publicera i Söndags gick inte då, men nu funkade de finfint!? Aja uppe äre nu i alla fall :)
 
här rullar det på, börjat komma in rutinerna här nbörjar nästintill självgående även Tessan fortfarande får stå ut med en del frågor. 
 
Blev klar tidigt i stallet idag då jag hoppade stjärnan tidigare idag, i vanliga fall rider jag henne på kvällen. Hon är himla fin just nu i alla fall, galet pigg och bockade efter hindren men lugnade ner sig på slutet och hoppade lugnt och fint. Hoppade även Fantast innan och vi finner varandra mer och mer för varje dag, blir en fin häst dedär :) han även med en tur på em mellan allt annat fix. Går med hästar fram och tillbaka så mina fötter värker ;)
 
Nu har jag chillat i min lilla säng en stund, ska väl ta mig upp och göra nån mat om en stund sen blire väl TVn resten av kvällen. Sjukt trött i kroppen så kan behöva vila. Nästa vecka får jag internet så då kan jag blogga mer :)

Halu!

Publicerad 2013-01-09 17:53:26 i Allmänt,

Haloj! Är verkligen uselt internet här så får se om det ens går att blogga, måste skaffa mig ett mobilt bredband men får se vad jag har råd med. Jag har det bra i alla fall, igår var det inpackning och inflyttning för hela slanten. Hann med en sväng på Ikea och mataffär oxå. Gårdagakvällen ägnades sen åt ett pass med Bella i ridhuset, hon var fin jobbade över lite bommar som låg framme vilket hon gjorde bra. Sen flyttade jag in mig i mitt lilla rum, så nu är nästan alla kläder uppackade, har det och lite annat småfix som jag har kvar. Dammsög och grejade innan det blev middag framför Solsidan sen däckade jag i sängen och drömde konstiga drömmar hela natten, så imorse när jag vaknade funderade jag på vad som hänt och inte...
 
Idag tog jag lite sovmorgon och en långfrukost med nutella och wienerbröd. Red Bella i ridhuset sen, hon var finare igår men bitvis var hon bra även nu. Mockade och fixade en del i stallet. Fick sen hoppa en häst som det verkar som att jag både ska rida och tävla, den hoppade fint så det blir spännande :)
 
Nu har jag käkat lunch framför Solsidan och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska fixa lite med Bella ikväll, annars har jag inget och göra direkt. Min lägenhetskompis kommer ikväll så då får jag ju i alla fall sällskap :)
 
Hästen jag red, vet inte vad den heter dock :)
 

här händer det grejer

Publicerad 2013-01-04 22:14:13 i Allmänt,

 
Godkväller! Hur är det med er? Själv är jag dödstrött, klev upp tidigt imorse och sen har jag varit igång hela tiden fram tills nu. Är ju inte riktigt van vid det nu förtiden så det är väl därför. Min dag har i alla fall bestått av hoppträning på förmiddagen, hoppade först Bella och hon känns himla fräsch även om det är en del detaljer som måste finslipas såhär i början på säsongen. Fick sen hoppa lillbella lite oxå, det är ju något speciellt med att rida ponny så himla kul :) Sist men inte minst vare Calle kula som skötte sig tusen gånger bättre än förra veckan och hoppade som en miljon vissa språng, sen har han ju sina mindre bra sidor som kommer fram ibland men han gav i alla fall med sig på slutet.
 
Resten av dagen har bestått av en massa packande och fejjande både i stallet och inne. Vart ska hon åka då tänker ni nu, kom faktiskt på att jag inte skrivit något om det för jag har haft fullt upp med mina dryga månadsinlägg... Men i alla fall så är det som så att jag flyttar imorgon, tar ett stort steg ut i vuxenlivet och börjar mitt första jobb och flyttar hemifrån samtidigt. Sigtuna är stället som blir mitt nya hem, där har jag fått jobb i ett stall där jag ska både fixa i stallet såklart men som det låter nu ska jag även rida en hel del. Det ska bli väldigt kul och komma ut och se lite nya saker och träffa nya människor och förhoppningsvis även utvecklas som framförallt ryttare. Båda mina hästar flyttar med mig och jag kommer få mycket bättre möjligheter med dem oxå nu då vi har eget ridhus tio meter från stallet och den här årstiden underlättar ju det verkligen betydligt :) Mycket mer än så vet jag inte för tillfället, men imorgon går i alla fall flyttlasset med mig, Bella och en väldans massa saker. Sen kommer mamma ner med Babe nästa helg förmodligen.
 
Nu är jag som sagt dödstrött och tänker dricka upp mitt te och sova, ska upp tidigt imorgon och göra klart det sista. Får se hur det blir med bloggningen där nere då jag förmodligen inte har något vidare internet där, i alla fall inte nu i början. Ska försöka göra mig råd och skaffa ett mobilt bredband. Men jag ska försöka blogga så mycket det går i alla fall, så kan ni ju följa mig litegrann på mitt nya äventyr :)
 
Men om vi inte hörs på ett tag, ha det bra och ta hand om varandra man vet aldrig vad som händer!
 
massa packning :)
 

Juni

Publicerad 2013-01-03 23:47:00 i Allmänt,

  
Juni får ju ändå klassas som årets bästa månad med Napa, bal, studentvecka, studenten - ja en enda stor fest egentligen. Och om jag skulle skriva om det här så skulle det ta alldeles för lång tid så jag tänkte istället bjuda på en hög med bilder på alla dessa roligheter :)
 
 
 
En grym vecka i Ayia Napa med Irma och Tora fick inleda Juni och Studentfirandet. Massa sol, sol, party, drinkar, dans, härligt folk, bad, nattbad och himla massa skratt gjode veckan :)
 
Raka vägen från Napa till en dag i Stockholm med klassen, mina fritt fall kompisar var smått livrädda!
 
   
Bal
 
 
 
Studentvecka, blev inte många bilder då tyvärr!
 
 
Tillslut kom den där dagen när jag tog studenten, förutom att jag försov mig på morgonen var den dagen fantastisk från början till slut :)
 
Efter studenten vet jag inte om det hände så mycket mer, Bella hoppade till sig ännu en 1.20 placering i Gagnef. Heeela midsommarveckan låg jag däckad i feber, sviter efter allt festande. Sen tror jag att jag hann med lite träning där sista veckan innan Juni tog slut :)

Maj

Publicerad 2013-01-02 18:35:29 i Allmänt,

Ja Maj inleddes ju som April avslutades med fortsättningen på en partynatt. Resten av maj hade jag nedräkning på skoldagar, vilket jag hade få av blev klar med det ena ämnet efter det andra. Hann även med en hög tävlingar, inledde först utomhussäsongen i Högbo med Bella, stolpe ut helg men fin häst. Veckan efter var hon ännu finare i Falun och vi
hade våran dittils bästa 1.30 runda. Dagen efter vilket var en Lördag, tog jag, Linnea och Rirre en spontanutgång nykter, de vi träffade där och hängde med var dock dessto onyktrare men rätt så roliga så att säga ;-)
 
Söndagen samma helg var det Babe och Calles tur att starta utomhussäsongen i Tierp, Babe hoppade bättre än någonsin och hade ett skitpet i båda 1.20 klasserna. Calle busade till det redan i 1.10 men hoppade runt fint ändå, i 1.20 busade han ännu mer och vi kom inte ens över startlinjen förrän jag tuggade grus och det rätt ordentligt. Så de närmsta dagarna låg jag däckad med hjärnskakning och smärtor överallt typ. Helgen efter var det tävlingar i Bollnäs i fyra dagar, jag fick jobbet att gå runt och se söt ut, mer än så orkade jag inte göra. Till Söndagen piggade jag dock på mig och Bella hoppade hem en andraplats i 1.30.
 
Sen var det dags för sista skolveckan och sista veckan med nedräkning till Ayia Napa. Var inte så mycket i skolan den veckan heller, hängde med mamma och hennes barn en dag, på sjukhuset en och resten av tiden jag inte var i skolan spenderade jag på hästryggen eller i solen som började titta fram.
 
Sista Lördagen i Maj hade vi först grillmys i Söräng, sen hängde vi på Max ett ex antal timmar innan det blev utgång i en halvtimme innan vi åkte hem och sov, en kväll med väldigt många skratt blev det i alla fall :) Sen var det bara ett dygn kvar, jag vet att jag gjorde klart mitt sista skolarbete sent den kvällen. Det var nästan så att glädjetårarna kom krypandes när jag tröck på skicka knappen, nu kunde jag verkligen säga att jag bara hade festen kvar :) Några timmar senare styrde vi kosan mot Cypern och där spenderades de sista dagarna i Maj med en massa sol, fest och skratt!
 
 
hjärnskakningsmys!
 
soooool!
Sörängshäng :)
Bella :)
På vääääg! :)

Har inte så många fler bilder från Maj som är värda att se tyvärr, Napa bilderna får komma i Juni :)

April

Publicerad 2013-01-02 13:49:02 i Allmänt,

April började med att jag tog påsklov lite tidigare och styrde kosan mot Skåne, dit skulle vi och lämna Pärla till Tom. En resa som skulle bli både rolig och jobbig på samma gång, jag skulle ju trots allt lämna min bästa vän. Den resan vart dock ännu jobbigare då vi knappt hunnit mer än att komma ner till dem när vi fick beskedet att min farmor lämnat oss och gjort de andra änglarna i himmelen sällskap. Vi fick ändra våra planer och åkte hem en dag tidigare än planerat, kom hem tidigt på morgonen på långfredagen resterande av påskhelgen vart såklart inte som den brukar.
 
Jag sysselsatte mig dock med en massa ridning, då jag hade Lillbella hemma medan de var på semester. På påskdagen var det hopptävlingar i Bollnäs med alla tre hästarna, Calle hoppade felfritt i 1.10, Babe satte sin första nolla i 1.20 dessutom en dubbelnolla som räckte till en tredjeplats och Bella skuttade runt 1.20 dubbelnolla och tvåa.
 
På annandagen firade vi Elin som fyllde 19år med grillat, badning i tunna, tårta och uppladdning inför studentkryssningen. För dagen efter var det äntligen dags för den efterlängtade studentkryssningen, ett dygn med massa folk, sprit, dans och suddiga bilder. Kul hade vi, alldeles för kul och bussresan hem var mindre rolig.
 
Hann i alla fall hem och sova några timmar innan det var dags för tävling i Gävle med Calle kula, där han debuterade 1.20 felfritt finfina hästen! Fredag och Lördag var det sen dags för Bella, hon var inte i en enda bom på hela helgen och placerad i båda våra indviduella starter och enda felfria i lagklassen. Livet kändes lättare igen efter den helgen.
 
Helgen efter drog jag och Irmis på 20års fest i Glada Hudik, en natt som kanske blev aningen vild men jag tror att vi hade kul!? Samma helg kom Poppe äntligen hem till oss oxå, liten, söt och rädd var han då, gulleplutten!
 
Veckan efter var det dags för begravning, behöver väl inte säga mer om det. Hann även med att träna för Lena på Busan i tvådagar. På lördagen blev det spontanutgång vilket slutade med att vi hamnade på efterfest, där alla somnade haha.
 
April avslutades sen med en galen sista april natt med bästa brudarna :)
 
 
påväg till Skåne :)
 
 
 
De var April i både text och bilder :-)
 
 

Happy new year!

Publicerad 2013-01-02 10:30:56 i Allmänt,

Gott nytt år på er allihopa!
Hoppas ni hade ett bra nyår. Här vart det fest, en riktig spontan sådan men som man brukar säga spontant är bäst. Jätterolig kväll/natt hade vi som började med att jag och Elin (läs jag) gjorde nyårsmiddag (dock elin som betalade) , åt den och drack vin. Sen ramlade det in lite mer folk och sen höll vi igång hela natten lång, eller ja några i alla fall.. Himla roligt hade vi i alla fall :)
Igår var det några stycken kvar här, så först hängde vi här ett tag och Linnéa gjorde pannkakor åt oss. Några timmar senare blev det bakismat på Hambo innan jag och Linnéa åkte hem hit igen och hängde framför One tree hill ett x antal timmar innan hon åkte hem igen. Då var det städtajm för min del, det tog sin lilla tid... Efter en dusch och ännu mera bakismat började jag känna mig som en människa igen, däckade i soffan och vaknade här imorse, haha.
 
Idag tänkte jag fortsätta chilla, fast borde fortsätta packa en del oxå. Annars har jag inte överdrivet mycket på agendan, förmodligen sista dagen på väldigt länge så jag tänker passa på å njuta. Sen ikväll någon gång kommer mamma och pappa hem igen oxå så då är det slut på lugnet.
 
Här har ni lite bilder i alla fall:
 
 
 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela