long time no se

Publicerad 2013-10-17 20:46:59 i Allmänt,

Halloj där! Nu var det ett tag sedan sist, blir ändå lite glad när man ser att det faktiskt finns några envisa själar som fortsätter att klicka in här dag efter dag trots att jag aldrig skriver :) Har hänt en hel del sen sist, hunnit med några tävlingar där hästarna skött sig riktigt bra men hon där uppe har någon slags formsvacka. Jobbar dock stenhårt om dagarna för att ändra på det så förhoppningsvis ger det även resultat snart.
 
Hade en smått grym vecka förra veckan, åkte till Södertälje för tävling onsdag till lördag. Fick hänga med Irma nästintill dygnen runt, vilket inte händer allt för ofta eftersom hon har bosatt sig långt ner i Skåneland. Trots att jag red dåligt levereade Bellan en sjundeplats i en klass och hoppade fint på resten. Fyllde år på fredagen vilket firades med tårta & tacos i lastbilen på kvällen :) När jag sen kom hem till Sigtuna på Lördagen, så stod resten av min familj i lägenheten och sjöng. Smått chockad tjej, blev därmed bjuden på en massa gott och fina presenter och fick även träffa pappsen vilket inte händer så ofta. På kvällen var vi ut och käkade i Sigtuna innan mamma & pappa åkte hem igen. Lisa stannade kvar och vi körde på en utgång, även om det inte riktigt blev som planerat så hade vi kul ändå och vaknade faktiskt upp riktigt pigga på Söndagen.
 
Hann med en lunch i Väsby med sysslingarna innan vi fick skjuts hem, på kvällen hade vi tacosmys innan vi somnade som några däckade sälar. Bra vecka, bra födelsedag och bra helg blev det i alla fall :)
 
Kan tyvärr inte säga att den veckan går lika bra, har feber, grym huvudvärk och allmänt sjuk. För att göra det lite jobbigare så är Tessan ledig och jag jobbar själv nu i några dagar. Har i alla fall överlevt den här dagen som gått i ett, trots att det gått i slowmotion. Ska strax gå ut i ösregnet och fodra, sen tänkte jag lägga mig i sängen med en film och min Half baked så mår jag kanske bättre imorgon.
 
Har i alla fall en hel del att se fram emot just nu, så bara jag lyckas besegra febern och huvudvärken inom de närmsta dagarna så ska det nog blir bra :) Nu ska jag ta tjuren vid hornen och bege mig ut i regnet!
 
 
 
senaste tidens instagram
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela