fullt upp och inte

Publicerad 2013-07-13 23:31:32 i Allmänt,

Då hade det gått några dagar igen, eller ganska många dagar. Har den här veckan haft många rätt fulla dagar så det har inte funnits tid för bloggen, de andra dagarna är istället rätt händelselösa och då finns det inte så mycket att skriva om. Men kan väl berätta lite vad som hänt sen sist.
 
Förra helgen var det stadsfest i Bollnäs, så fest och utgång blev det på Lördagen. Började med inflyttningsfest där vi lekte lekar och drack vin för fulla muggar innan vi sent om sider tog oss in mot city, hann i alla fall med att se Norlie och KKV. De var riktigt bra, hann sen med lite röj på dansgolvet innan det blev hemfärd. Kul kväll :)
 
Den här veckan har Lena Bredberg haft ridläger i Bollnäs, så Babe har fått varit med på två terrängträningar. Hon var lika klockren som vanligt och tyckte det var vansinnigt kul :) Tränade även två hästar åt Lena, en fick jobba mycket med hoppningen och den andra en fyraåring fick vara med på terrängen och skötte sig kalasbra :)
 
Har även hunnit med hoppträning för Maggan med Calle och Bella, båda två var riktigt fina. Calle och jag börjar hitta tillbaka till varandra och Bella känns bara bättre och bättre för varje dag. Hoppas det håller i sig fram tills SM :) Annars har den mesta tiden spenderats i Bollnäs eftersom Lena hade träningar hela dagarna, hann även med lite bad en eftermiddag. Blev sena kvällar, en kväll var jag ute och red Bella efter elva i storm och ösregn. Men med lite musik i öronen och en riktigt fin häst så satt jag och log hela passet igenom och tänkte att livet nog är rätt bra ändå :)
 
Idag har det varit Lördag, vilken har spenderats på stranden med Linnea och Elin. Hyfsat varmt i vattnet och härligt med lite sol :) Har ikväll sen trimmat Bellan, som idag gick bättre än någon gång förr. Har inte knappt ridit några enbart trimmpass på de senaste veckorna utan mest fokuserat på kondition och styrka. Men hon känns väldigt mjuk och fin överlag just nu :)
 
Nu laddar jag upp för tävling imorgon med te och rabarberpaj till middag, Folkärna är det som gäller och Bella och Calle ska med. Calle kula hoppar 1.20 & 1.25 och Bella ska få hoppa 1.25 & 1.30. Blir nog bra det, får dessutom träffa Tessan. Vi har ju varit ifrån varandra i över tre veckor nu, riktigt lång tid när man är van vid att vara med varandra dygnena runt nästan :) Nu tänkte jag slå på lite Gossip girl innan jag sover, bjuder på några terrängbilder från veckan som gått först :)
 
Hon är ju rätt fin min svarta blixt :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela